- 3 Kasım 2014
- 34
- 6
- 88
- 41
Banada kiz gibi gdi..kızlar banada yorumda blunabilirmisiniz ilk yolladığım 14 haftalık bunda doktor büyük olasılık erkek dedi 2. ci yolladığım ise 17 haftalık ama doktor minik çıkıntı var ama ben buna kız dicem dedi sizin görüşleriniz neler
Valla cok sasordim bebis kordonu paralel cijinti fln yok herseyiyle kiz gibiydi. Demekki cokta yaniltici oluyo :)))MerhabaaHerkes iyi miii?
Bir süredir hastaydım. İşler de çok yoğun iş yerinde pek giremiyorum. Biraz kahverengi lekelenmem olmuştu. Normalde 16. haftada gidecektim ama, doktor gel bakalım dedi. Dün gittim. 14+6 çıktı. Doktor %90 erkek dedi :) Bana da gösterdi. Baya baya erkek yani aslındaama kordonla falan karışabiliyor bazen dedi. 16'da karışmayacak duruma gelir net söyleriz dedi. Yalnız tam gördüğü anı fotoğraflamadı. Diğer fotosu da net değil. Sırtı görünüyordu zaten, çekmedim fotosunu. Eski yüklediklerimi bir daha yükliyim kızlar. O zaman kız diyen de vardı erkek de. 2. fotoya genelde kız demiştiniz galiba. Bakın bakalım :))
Erkek gibi..Kizlar arkadasimin bebisi 9 haftalik tahminlerinizi bekliyorum...Eki Görüntüle 1503339
Banada erkek gibi geldi .. ogrenince yaz canim.
Canım doktor önce erkek sonra. Kız dedi kafam çok karıştı cevabın için teşekkür ederimBanada erkek gibi geldi .. ogrenince yaz canim.
Sanki pipi var kizzz o nokta gibi pipi olmasa kizada baya benziyo :)) hadi hayirlisiii insalllahhh pipidirrrr insallahhh hayirlisiyla bide pipili olur :))Kizlar bugun ultrasona girdim...radyoloji uzmani bakti..fotolari yukluyorum...o da erkek gibi dedi...once ki dr um kiz gibi...bacakarasi foto atiyorum bi bakabilir misiniz...dr a yarin gosterecem..Eki Görüntüle 1503752
Evet dikkatli bkinca orda bisey var ama ne bilemedim....ayyyy bu belirsizlik ne kotu bisey...ama bu arada 250 gr 13cm olmus yavrum...merve sen gonlumdekini biliyorsun...insallah seninde Allah gonlune gore verir canim...herkes icin yorum yapiyorsunSanki pipi var kizzz o nokta gibi pipi olmasa kizada baya benziyo :)) hadi hayirlisiii insalllahhh pipidirrrr insallahhh hayirlisiyla bide pipili olur :))
Tesekkurler haftaya doktora gidicem sizede soylerimBanada kiz gibi gdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?