dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Banada kiz gibi gdi..

Valla cok sasordim bebis kordonu paralel cijinti fln yok herseyiyle kiz gibiydi. Demekki cokta yaniltici oluyo :)))

Kizlar bugun ultrasona girdim...radyoloji uzmani bakti..fotolari yukluyorum...o da erkek gibi dedi...once ki dr um kiz gibi...bacakarasi foto atiyorum bi bakabilir misiniz...dr a yarin gosterecem..

Kizlar bugun ultrasona girdim...radyoloji uzmani bakti..fotolari yukluyorum...o da erkek gibi dedi...once ki dr um kiz gibi...bacakarasi foto atiyorum bi bakabilir misiniz...dr a yarin gosterecem..Eki Görüntüle 1503752
Sanki pipi var kizzz o nokta gibi pipi olmasa kizada baya benziyo :)) hadi hayirlisiii insalllahhh pipidirrrr insallahhh hayirlisiyla bide pipili olur :))

Sanki pipi var kizzz o nokta gibi pipi olmasa kizada baya benziyo :)) hadi hayirlisiii insalllahhh pipidirrrr insallahhh hayirlisiyla bide pipili olur :))
Evet dikkatli bkinca orda bisey var ama ne bilemedim....ayyyy bu belirsizlik ne kotu bisey...ama bu arada 250 gr 13cm olmus yavrum...merve sen gonlumdekini biliyorsun...insallah seninde Allah gonlune gore verir canim...herkes icin yorum yapiyorsun

arkadaşlar lütfen yardımcı olun: 17+5 günlük hamileyim, doktor 12. ve 14. haftalarda "erkeğe benziyor" dedi, 16. haftada önce kız dedi, ben daha önce erkek dediğini hatırlatınca tekrar baktı ve "bağdaç kurmuş. bazen göstermeyebiliyorlar; kesin erkek" dedi, bugün tekrar gittiğimde iste bu çok garip bi cinsiyet. çıkıntı var; fakat ufak bi çıkıntı. yine de %80 erkek diyeyim" dedi. şimdi bu ne demek oluyor, kız bebeklerde 17. haftalara kadar çıkıntı kalır mı ve de eğer erkekse o çıkıntı neden küçük olabilir? içim sıkıldı doktor öyle söyleyince... konuya dair bilgisi olan birileri aydınlatsın lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…