- 9 Aralık 2014
- 686
- 356
- 63
Erkek bence canım :)Merhaba kızlar benim bebişimede bakabilirmisiniz yorumlarınızı bekliyorum sizce kızmı erkekmi
Canım fotoğraf falanda mı vermiyo? Ya da sen görebildin mi?Kizlarrr size bi suprizim var ogrendimmm demeyi cok isterdim ama doktor bakmadi bile her defasinda cinsiueyi soruyosun bukadar onemlimi dedi 3 hafta sonra gene gek dedi(( tuhhhh yaaaa adamida kizdirdim..
12 haftalık resmini koyarsan daha doğru bir şeyler söyleyebiliriz. Kese teorisi yanıltıcı oluyor.Eki Görüntüle 1501941
Çook merak ediyorum kızlar daha küçük ama tecrübesi olanlar yorum yapabilir mi bu 7+2 günlükken
Emin değilim ama kız gibi canım. Paralel duruyo sanki.taze taze size tam 12 haftalik resim.yorumlarinizi alalim teyzeleri?
Canim sagda olunca kiz mi oluyor?Canim daha kucuk ama keseye gore oglan amabaya bi sagda kiz diyorum ben. :))
Canım nubu ve kordonu paralel. Kız sanırım.Arkadaslar benim bebegimi de yorumlar misiniz? Dr henuz cinsiyey icin cok erken oldugunu soyledi ama ben cok merak efiyorum.
Yook kii ama bu hafta gideceğim tek bu resmi var elimde12 haftalık resmini koyarsan daha doğru bir şeyler söyleyebiliriz. Kese teorisi yanıltıcı oluyor.
Evt canim karindan cekilen ultraresminde sagda ise kiz solda erkek kese yuvarlaksa kiz fasulye giboyse erkek seninkisi ortalama bisey yapti ortaya :))Canim sagda olunca kiz mi oluyor?
Bana da kiz gibi geldi cikinti yok yatisi fln da kiz gibi :)) sen ne hissediyorsun..Arkadaslar benim bebegimi de yorumlar misiniz? Dr henuz cinsiyey icin cok erken oldugunu soyledi ama ben cok merak efiyorum.
Banada bu bebis erkek gibi geldi sanki dikkatli bakinca cikibti var.. ogrenince yaz canim..taze taze size tam 12 haftalik resim.yorumlarinizi alalim teyzeleri?
Vermiyo adam beni kovmaktan beter etti :))))Canım fotoğraf falanda mı vermiyo? Ya da sen görebildin mi?
Bilmiyorum ki... ruyamda kiz da gordum erkek de. Hayirlisi olsun.Bana da kiz gibi geldi cikinti yok yatisi fln da kiz gibi :)) sen ne hissediyorsun..
ilk bebis mi benim iki oglan var. bu bebis de keseye gore ve kesedeki konuma gore erkek. Çin e göre erkek rusa gore kiz. nubu merak ediyorum:)Tesekkurler kizlar .. insallah kesinlesir ama beklentiyi azalttim umudum cok deil :)) hayirlisi bakalim. Belki zamani geldi ogrenecez belkide dogana kadar bi supeyle kizimiz diyecez :)) yarin oglen sonu yazarim ben..
Sana yorum yaptikmi canim ??
ilk bebis mi benim iki oglan var. bu bebis de keseye gore ve kesedeki konuma gore erkek. Çin e göre erkek rusa gore kiz. nubu merak ediyorum:)
yok daha 7 arti 3 umSana yorum yaptikmi canim ??
Ohoo daha bastasin :))) sana bol sabirli merajli bekleyisler diliuorum... benim ilk bebis canim ama pek bise gosyermedi sindiya kadar. Artik kiz diyorum :)) erkek olsa gisyerirdi..yok daha 7 arti 3 um
hayirlisi olsun ben de heyecanliyim.Ohoo daha bastasin :))) sana bol sabirli merajli bekleyisler diliuorum... benim ilk bebis canim ama pek bise gosyermedi sindiya kadar. Artik kiz diyorum :)) erkek olsa gisyerirdi..
Canım o zaman gittiğindeki resmini koyarsan daha iyi olurYook kii ama bu hafta gideceğim tek bu resmi var elimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?