- 18 Şubat 2015
- 1.857
- 537
- 123
- 34
Canim daha kucuk resimlerde net deil ama kiz gibi geldu bana...Mrb güzel anneler ve hamisler bizede tahminde bulunur musunuz ? 11+4 gunluguz...
Kiz bu bebis ...Eki Görüntüle 1518511 Eki Görüntüle 1518512 Arkadaşlar benim kuzuma da bakar mısınız? Resimleri ters yuklemişim düzeltemedim kusura bakmayın.12+5 teyiz
Canim hayorlii olsun saglkluca kucagina almayi buyutmeyi nasip etsin rabbim.... yorum yaptimiz resmi de herkes ogrenince koyabilurse Hem tecrube ederiz :))Merve pamuk tahminin doğru çıktı bebeğim erkekmiş :)
Çok teşekkür ederim:)Kiz bu bebis ...
Kesin kioz :) teoriye gore...
Evet canim doktor bile erkek demisti.kizimin diLegi kabul oldu ☺ tahminlere devamCanım tanıdım bebişini sadece ben kız demiştim sana demek tutmuş :) yaklaştırıp bakınca dik Duran şeyin ayağı olduğumbacaklarının arasında nubunun paralel olduğu anlaşılıyordu Açıkça :) hayırlı olsun inşAllah :)
Canim hic cikinti yok minik hali dedin resim 9 haftalik varmi ?? Bencede kiz gibi..Bu da en minik hali:)
Canım bak ben bu 12 haftalık halinde benzetmiştim. O yukarı doğru olan çıkıntı değil mi? Tekrar yollıyımCanim hic cikinti yok minik hali dedin resim 9 haftalik varmi ?? Bencede kiz gibi..
Canim pipi pek oyle olmaz o sanki baska bisey ya ayak nubu paralel ama sadece tahmin benimki :)Canım bak ben bu 12 haftalık halinde benzetmiştim. O yukarı doğru olan çıkıntı değil mi? Tekrar yollıyım
Tesekkür ederim canım benim de içime öyle doğuyo:) sağlıklı olsunlar inşallahCanim pipi pek oyle olmaz o sanki baska bisey ya ayak nubu paralel ama sadece tahmin benimki :)
Tek yumurta ikizi sanırım :) ama bencede kız gibi bu açıdan.Kızlar merhaba Benimkiler ikiz 13 haftalıklar. Dun doktoru baya zorladım. Oda ikisinde kız dedi :) pipi göremedim dedi. Ama okadar kalitesiz ultrason aletiydiki anlatamam. Su resimden anlayabilir misiniz.
Bende senin gibi düşünüyorum. O görünen ayak Oluşumu gibi bacaklarının arasında nubu paralel duruyo. Kız bebek gibi.Canim pipi pek oyle olmaz o sanki baska bisey ya ayak nubu paralel ama sadece tahmin benimki :)
Yok çift yumurta ikizi :) farklı keselerdeler canım.Tek yumurta ikizi sanırım :) ama bencede kız gibi bu açıdan.
Alttaki kız gibi duruyo çünkü dikkatli bakınca paralel gibi. Üsttekine emin değilim o da kız gibi duruyo ama tam değil bence. Doktorun tecrübesiyle ultrason makinesi kötü olsa bile anlıyorlar :)Yok çift yumurta ikizi :) farklı keselerdeler canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?