dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Arkadaşlar benim kuzuma da bakar mısınız? Resimleri ters yuklemişim düzeltemedim kusura bakmayın.12+5 teyiz

Eklentiler

• 20150506_145252.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 162
  • 20150506_145134.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 167
Amin canım tşk ederim hemen paylaşıyorum.
Cinsiyetimiz erkek

Eklentiler

• IMG_1320.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 170
  • IMG_1321.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 174
  • IMG_1322.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 182
Herkese merabalar. 13 haftalık halini yükledim. Doktorum kız gibi dedi ama bu teoriye göre erkeğe benzettim ben. Sizlerin de fikirlerini merak ediyorum. Cumartesi kesin olarak öğreniririz diye düşünüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum:)

Eklentiler

• image.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 170
Evet canim doktor bile erkek demisti.kizimin diLegi kabul oldu ☺ tahminlere devam

Kızlar merhaba Benimkiler ikiz 13 haftalıklar. Dun doktoru baya zorladım. Oda ikisinde kız dedi :) pipi göremedim dedi. Ama okadar kalitesiz ultrason aletiydiki anlatamam. Su resimden anlayabilir misiniz.

Eklentiler

• IMG_20150429_140851.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 151
Kızlar merhaba Benimkiler ikiz 13 haftalıklar. Dun doktoru baya zorladım. Oda ikisinde kız dedi :) pipi göremedim dedi. Ama okadar kalitesiz ultrason aletiydiki anlatamam. Su resimden anlayabilir misiniz.
Tek yumurta ikizi sanırım :) ama bencede kız gibi bu açıdan.

Canim pipi pek oyle olmaz o sanki baska bisey ya ayak nubu paralel ama sadece tahmin benimki :)
Bende senin gibi düşünüyorum. O görünen ayak Oluşumu gibi bacaklarının arasında nubu paralel duruyo. Kız bebek gibi.

Yok çift yumurta ikizi :) farklı keselerdeler canım.
Alttaki kız gibi duruyo çünkü dikkatli bakınca paralel gibi. Üsttekine emin değilim o da kız gibi duruyo ama tam değil bence. Doktorun tecrübesiyle ultrason makinesi kötü olsa bile anlıyorlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…