dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Kızlar merhaba Benimkiler ikiz 13 haftalıklar. Dun doktoru baya zorladım. Oda ikisinde kız dedi :) pipi göremedim dedi. Ama okadar kalitesiz ultrason aletiydiki anlatamam. Su resimden anlayabilir misiniz.
Ayyy masallah Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin...cok istedim ikiz cinsiyet hic farketmez Ama insallah senin ki bi oglan bi kizdir.

Yok çift yumurta ikizi :) farklı keselerdeler canım.
Bir de çift yumurta ikizleri genellikle bir kız bir erkek oluyo :) bence bir iki hafta sonra tekrar git üsttekini özellikle sor o erkek de olabilir çünkü :)bende çok merak ettim lütfen yaz buraya.

Kizlar merb bugun 16 haftalik olduk ve kontrolumuz vardi doktor erkege benzetti ama emin degil cok hareketliydi zar zor bacak arasi resimini cekebildi birde siz bakin lutfen bbek odasi siparis edicem bir turlu ogrenemedik:)

Ilk resim aynı kız bebek bacak arası. Ikincisi tam erkek gibi değil ama kız gibi değil. Fakat 16 haftalık erkek bebek ilk resimdeki pozisyonda aşağı eklediğim resimde gibi görünüyor. Yani internette hep öyle.

Eklentiler

• image.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 219
Evet canim internette hep o sekillde bende baktim ama goruntu gercekten berbatti makine baya eskiydi.ama ikili bi cikinti fark ediliyodu gercekten ama kiz bebekte o kadar sisik oluyomu bilmiorum tabi

kizlar buda benim 11 haftalik bebegim mervecim yorum bekliyorum senden canim

kızlarr :) 12+3 günlüğüz doktor kız dedi :) tahminler tuttu yani :) tekrar bi bakın :)

Eklentiler

• 11253864_815065231913465_235776059_n.webp
    20 KB · Görüntüleme: 182
Evet canim internette hep o sekillde bende baktim ama goruntu gercekten berbatti makine baya eskiydi.ama ikili bi cikinti fark ediliyodu gercekten ama kiz bebekte o kadar sisik oluyomu bilmiorum tabi
Bazı kız bebeklerin ödem nedeniyle şişik durabiliyor doktorların kordon hariç kız bebeği erkekle karıştırdıkları diğer bi unsur işte bu ödemli durması. Pipiyi görmüyo ama şiş gibi durduğundan erkek olabilir diye düşünüyor. Ben en son kontrole gittiğimde senin ilk resimdekinin aynısıydı görüntü biz zaten biliyorduk ama kesin kız dedi tekrardan. İnternet'e yazarsan kız bebek bacak arasının aynı olduğunu fark edersin bence.

kızlar 12 haftalık...

doktor birdahakı ay bakalım yanılma çok oluyor dedi....sizce ?

ben başından beri erkek hissediyorum ama yanılabılırım

sağlıklı olsun tabı en onemlsı o.

sanırım en doğru teori anneni hissettiği :)

kızlr öğrenince söyleyeceğim demiştim

kıza benzetildi ama değilmiş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…