Ayyy masallah Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin...cok istedim ikiz cinsiyet hic farketmez Ama insallah senin ki bi oglan bi kizdir.Kızlar merhaba Benimkiler ikiz 13 haftalıklar. Dun doktoru baya zorladım. Oda ikisinde kız dedi :) pipi göremedim dedi. Ama okadar kalitesiz ultrason aletiydiki anlatamam. Su resimden anlayabilir misiniz.
Bir de çift yumurta ikizleri genellikle bir kız bir erkek oluyo :) bence bir iki hafta sonra tekrar git üsttekini özellikle sor o erkek de olabilir çünkü :)bende çok merak ettim lütfen yaz buraya.Yok çift yumurta ikizi :) farklı keselerdeler canım.
Ilk resim aynı kız bebek bacak arası. Ikincisi tam erkek gibi değil ama kız gibi değil. Fakat 16 haftalık erkek bebek ilk resimdeki pozisyonda aşağı eklediğim resimde gibi görünüyor. Yani internette hep öyle.Kizlar merb bugun 16 haftalik olduk ve kontrolumuz vardi doktor erkege benzetti ama emin degil cok hareketliydi zar zor bacak arasi resimini cekebildi birde siz bakin lutfen bbek odasi siparis edicem bir turlu ogrenemedik:)Eki Görüntüle 1519827 Eki Görüntüle 1519828
Bende bisey anlamadim pipi okadar uzun olurmu :) ama 16 hafta dojtoro dediyse oyledir .... herkes ne yorum yaomusti? Tum fotosy yokmu ??Kizlar merb bugun 16 haftalik olduk ve kontrolumuz vardi doktor erkege benzetti ama emin degil cok hareketliydi zar zor bacak arasi resimini cekebildi birde siz bakin lutfen bbek odasi siparis edicem bir turlu ogrenemedik:)Eki Görüntüle 1519827 Eki Görüntüle 1519828
Cnm israrla emin degilim dedi birde ultrason acayip eski bi makineydi ben cocugu zor gorebildim valla.ama o uzun olan pipi degildir heralde yaBende bisey anlamadim pipi okadar uzun olurmu :) ama 16 hafta dojtoro dediyse oyledir .... herkes ne yorum yaomusti? Tum fotosy yokmu ??
Evet canim internette hep o sekillde bende baktim ama goruntu gercekten berbatti makine baya eskiydi.ama ikili bi cikinti fark ediliyodu gercekten ama kiz bebekte o kadar sisik oluyomu bilmiorum tabiIlk resim aynı kız bebek bacak arası. Ikincisi tam erkek gibi değil ama kız gibi değil. Fakat 16 haftalık erkek bebek ilk resimdeki pozisyonda aşağı eklediğim resimde gibi görünüyor. Yani internette hep öyle.
Can nub paralel cikibti fln yokk kesede yuvarlak kiz bence :)))Eki Görüntüle 1520081 kizlar buda benim 11 haftalik bebegim mervecim yorum bekliyorum senden canim
Tamam canim hayirlisi olsun 2 kizim var buda erkek olsa iyi olur du bizim icinCan nub paralel cikibti fln yokk kesede yuvarlak kiz bence :)))
Bazı kız bebeklerin ödem nedeniyle şişik durabiliyor doktorların kordon hariç kız bebeği erkekle karıştırdıkları diğer bi unsur işte bu ödemli durması. Pipiyi görmüyo ama şiş gibi durduğundan erkek olabilir diye düşünüyor. Ben en son kontrole gittiğimde senin ilk resimdekinin aynısıydı görüntü biz zaten biliyorduk ama kesin kız dedi tekrardan. İnternet'e yazarsan kız bebek bacak arasının aynı olduğunu fark edersin bence.Evet canim internette hep o sekillde bende baktim ama goruntu gercekten berbatti makine baya eskiydi.ama ikili bi cikinti fark ediliyodu gercekten ama kiz bebekte o kadar sisik oluyomu bilmiorum tabi
Yeni resmi yok mu hiç? Bence erkek olsa çoktan gösterirdi büyümüş bayağı.Ne Dr Ne kizlar 19 haftadayim kimse bnm bebisime yorum yapmiyo
Yuz ustu hep bacim cocukYeni resmi yok mu hiç? Bence erkek olsa çoktan gösterirdi büyümüş bayağı.
http://imgim.com/9570incip3085808.jpg
Kızlar benimkinede bi baksanız bişey anlamadım ben ama tecrübeli annelerimiz belki görebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?