- 9 Aralık 2014
- 686
- 356
- 63
Büyük ihtimal kız :)Kızlar neye benzio
Öncekilere de bakar mısınBüyük ihtimal kız :)
Insallah oyledir ya :))) hepimuz kizmi dedik canim ?sanırım en doğru teori anneni hissettiği :)
kızlr öğrenince söyleyeceğim demiştim
kıza benzetildi ama değilmiş :))
Erkek bence...http://imgim.com/9570incip3085808.jpg
Kızlar benimkinede bi baksanız bişey anlamadım ben ama tecrübeli annelerimiz belki görebilir
Bu bebiste ters yatiyo ama kiz gibi :))Kızlar neye benzio
Bize dönük yatıyo benceBu bebiste ters yatiyo ama kiz gibi :))
Onlarda da kıza benzettim ben. Erkekliğe dair belirgin bir şey görünmüyor. Doktor ne dedi?Öncekilere de bakar mısın
Canim tebrikler...ayni benim bebise benziyor ama benim ki kiz herhalde tam belli degil bak foto yukluyorumsanırım en doğru teori anneni hissettiği :)
kızlr öğrenince söyleyeceğim demiştim
kıza benzetildi ama değilmiş :))
Insallah oyledir ya :))) hepimuz kizmi dedik canim ?
Kıza benziyor dedi ama 16. Haftada kesinleşir dediOnlarda da kıza benzettim ben. Erkekliğe dair belirgin bir şey görünmüyor. Doktor ne dedi?
Evet bize dönük yatıoBize dönük yatıyo bence
Hayirli olsun cnm bende erkek hissediyorum ama burda kiz dediler INSALLAH benimde seninki gibi olur:)))))Benim burada pek yorum yapılmamıştı ama bir erkek bir de kız yorumu gelmişti. Ben hep erkek hissediyordum, doktor da 12. haftada erkeğe benzetmişti. 16+2'de kesin erkek dedi.
Hayirli olsun cnm bende erkek hissediyorum ama burda kiz dediler INSALLAH benimde seninki gibi olur:)))))
kız bence
kız bence
Erkekbenim bebişim içinde tahmin de bulunur musunuz?yukarıda ultrason görüntüsünü yükledim.4boyutlu görüntüsünü de yüklüyorum.15.hafta da net bişey söyleriz dedi dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?