Cnm teşekkürler, daha önce kız demiştin, bunu hangi fotoya göre söyledin, son fotoya mı?Erkek bebek
Resimleri karıştırıp yazmışta ölabilirim canimCnm teşekkürler, daha önce kız demiştin, bunu hangi fotoya göre söyledin, son fotoya mı?
Canım 12+3 günlük fotosunu bakıp söyledim ama tabi net değil nubu büyük ihtimal erkek ilk fotosunu galiba hepsini toplu foto koysanResimleri karıştırıp yazmışta ölabilirim canim
Canım yüzde 60 erkek ilk iki foto nun nubu erkek fakat 3ile 4.nun nubu bu haftalarda ķiz bebek erkek bebek nubu benziyo renkli ultrason resminde bebisin büyümüş anca ultrasonda cinsiyet görülür. Bence erkek gibi ilk fotolara göre erkek diyeyimCnm sırayla hepsi bu.teşekkürler şimdiden.
Çok sağol cnm, ister tutsun ister tutmasın, Allah razı olsun!
Canım yüzde 60 erkek ilk iki foto nun nubu erkek fakat 3ile 4.nun nubu bu haftalarda ķiz bebek erkek bebek nubu benziyo renkli ultrason resminde bebisin büyümüş anca ultrasonda cinsiyet görülür. Bence erkek gibi ilk fotolara göre erkek diyeyimsonucu seninki sabırsızlıkla bekliyorum bende Mrk ettim bak tahminimiz yazarsın
Kız bebek galibamerhaba kizlar ben 11+1 gunlugum bugun aldim bu resimleri.. sizce simdiden belli olurmu ne olacagi?
Canım çok teşekkür ederim yorumun için :) 10 gün sonra cinsiyetini öğrenmek için gidicez hemen yazarım sanaÇok az yukarı bakıyor sırt ve popo aynı hizada canım bu haftada birbirine benziyor ama yüzde 60 kız. popo sırta göre ikibuklum durması anlamında yukarı bakınca erkek diyorum cnm.
Bugun gittim doktora kordonu denk geldigi icin emin olamadi erkege benziyor dedi iki hafta sonraya kaldi yani.zaten cinsiyetini gectim basinda kist gördü doktor olabilecek riskleri anlatti o nedenle cok kötüyüm.insallah hayirlisiyla atlatirim bu durumuRüyada kız bebek görüyorsanız erkek de olabilir ben ogullarimda kız elbise görüyordum kız doğuruyordum erkek cikti
sevyeter canım sen ultrason görüntüsünde erkek kesin demiştincumartesi doktora gittim, teorinin doğruluğunu sordum teori değil gerçek biz zaten bu şekilde tahminde bulunuyoruz dedi :) benimkisine baktı çok paralelde değil açılıda değil ama erkeğe biraz daha meyilli dedi ... bakalım hayırlısı olsun
Ayy canım insalah bişi çıkmaz ya üzüldüm ama 1 sonraki aya kaybolabiliyor insalah seninki kaybolur stres yapma iyi oldu bebisin de iyi olsunBugun gittim doktora kordonu denk geldigi icin emin olamadi erkege benziyor dedi iki hafta sonraya kaldi yani.zaten cinsiyetini gectim basinda kist gördü doktor olabilecek riskleri anlatti o nedenle cok kötüyüm.insallah hayirlisiyla atlatirim bu durumu
Amin insallah iyi haberlerini alirim.beklemekten ve dua etmekten baska yapacak birsey yokAyy canım insalah bişi çıkmaz ya üzüldüm ama 1 sonraki aya kaybolabiliyor insalah seninki kaybolur stres yapma iyi oldu bebisin de iyi olsun
En kısa zamanda bebeginizin cok iyi olmasını diliyorum .Amin insallah iyi haberlerini alirim.beklemekten ve dua etmekten baska yapacak birsey yok
Canım cinsiyet ini öğrendim kızım olacakmış :).Erkek bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?