dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Cnm sırayla hepsi bu.teşekkürler şimdiden.

Eklentiler

• image.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 134
  • image.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 140
  • image.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 134
  • image.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 126
  • image.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 137
Cnm sırayla hepsi bu.teşekkürler şimdiden.
Canım yüzde 60 erkek ilk iki foto nun nubu erkek fakat 3ile 4.nun nubu bu haftalarda ķiz bebek erkek bebek nubu benziyo renkli ultrason resminde bebisin büyümüş anca ultrasonda cinsiyet görülür. Bence erkek gibi ilk fotolara göre erkek diyeyimsonucu seninki sabırsızlıkla bekliyorum bende Mrk ettim bak tahminimiz yazarsın

Çok sağol cnm, ister tutsun ister tutmasın, Allah razı olsun!

merhaba kizlar ben 11+1 gunlugum bugun aldim bu resimleri.. sizce simdiden belli olurmu ne olacagi?

Eklentiler

• nub.webp
    58,2 KB · Görüntüleme: 147
Sevyeter son görüntüler bu şekilde

Eklentiler

• WP_20150615_002.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 132
  • wp_ss_20150615_0003.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 123
Çok az yukarı bakıyor sırt ve popo aynı hizada canım bu haftada birbirine benziyor ama yüzde 60 kız. popo sırta göre ikibuklum durması anlamında yukarı bakınca erkek diyorum cnm.
Canım çok teşekkür ederim yorumun için :) 10 gün sonra cinsiyetini öğrenmek için gidicez hemen yazarım sana

Kızlar bana da tahminde bulunabilirmisiniz? 12 hafta 3 gunluk resmi ekledim. Tesekkurler

Eklentiler

• image.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 153
Rüyada kız bebek görüyorsanız erkek de olabilir ben ogullarimda kız elbise görüyordum kız doğuruyordum erkek cikti
Bugun gittim doktora kordonu denk geldigi icin emin olamadi erkege benziyor dedi iki hafta sonraya kaldi yani.zaten cinsiyetini gectim basinda kist gördü doktor olabilecek riskleri anlatti o nedenle cok kötüyüm.insallah hayirlisiyla atlatirim bu durumu

evet nub teorisi gerçek bana Doktorum 13.haftada kız dedi nub cikintidina göre.bugün de kesinleşti kız oldugu

yav bazi anne babalar cinsiyetini ogrenmeden nasil duruyorlar 9 ay boyu..

Ayy canım insalah bişi çıkmaz ya üzüldüm ama 1 sonraki aya kaybolabiliyor insalah seninki kaybolur stres yapma iyi oldu bebisin de iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…