canım ben yardımcı olmak istedim ama görüntüde çıkıntıyı çok seçemedim içime kız olabilir gibi geldi... hayırlısı olsun canımKızlar yorumlarınız lütfen Dr kontrole 1 hafta var ilk günden beri hep siz yardimci oldunuz
bana erkek gibi geldi :)Kızlar benimkine yorum yapabilecek varmı gerçi dha çok erken ama insan merak etmiyor değil:)
Hayirlisi canım ben tahmininde dikkat et erkek bebekler ikibuklum duruyor TAM C Harfi, FAKAT dikkat et kız bebekleri dümdüz uzunluğuna yatıyor yerleri geniş gibi duruyorlar, ama erkek bebek sanki sıkışmış gibi yer yok gibi diyeyim duruyor oyüzden popoşu yattı yere göre tam yukarı bakıyor.doktor nubu diyor bende yatış pozisyonları değişik diyorum kız bebek farklı erkek bebek farklı yatıyor yani Dr la aynı yola çıkıyor zeytin 61 arkadaşımızın kde doğru çıktı kesin erkek demiştim nihayet 55 de öyle erkek bebeği daha net tanıyorum odada doğru tahmin değilde gördük diyelim önemli olan sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat olmaları rabbim nasip etsin tüm isteyenlere gonlundekjnisevyeter canım sen ultrason görüntüsünde erkek kesin demiştincumartesi doktora gittim, teorinin doğruluğunu sordum teori değil gerçek biz zaten bu şekilde tahminde bulunuyoruz dedi :) benimkisine baktı çok paralelde değil açılıda değil ama erkeğe biraz daha meyilli dedi ... bakalım hayırlısı olsun
Tsk ederim cnmmm cmt gunu hemen yazıcamcanım ben yardımcı olmak istedim ama görüntüde çıkıntıyı çok seçemedim içime kız olabilir gibi geldi... hayırlısı olsun canım
Canm banada yorum yapabilirmisn acabaHayirlisi canım ben tahmininde dikkat et erkek bebekler ikibuklum duruyor TAM C Harfi, FAKAT dikkat et kız bebekleri dümdüz uzunluğuna yatıyor yerleri geniş gibi duruyorlar, ama erkek bebek sanki sıkışmış gibi yer yok gibi diyeyim duruyor oyüzden popoşu yattı yere göre tam yukarı bakıyor.doktor nubu diyor bende yatış pozisyonları değişik diyorum kız bebek farklı erkek bebek farklı yatıyor yani Dr la aynı yola çıkıyor zeytin 61 arkadaşımızın kde doğru çıktı kesin erkek demiştim nihayet 55 de öyle erkek bebeği daha net tanıyorum odada doğru tahmin değilde gördük diyelim önemli olan sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat olmaları rabbim nasip etsin tüm isteyenlere gonlundekjni
Kız gibi canjmEki Görüntüle 1557046 ya benimkinde hic cikinti yok nolacak :) bu 12 haftalikken hali simdi daha da buyudu ama 20 ci haftaya kadar beklemem lazim ogrenmem icin. hatta tepe takla ama ben resmi donderdim :)
Canım büyük ihtimal kız olacak bebeginArkadaşlar drum büyük ihtimalle kız ama önümüzdeki ay netleşir dedi. Yorum yapabilecek var mı ?
Çoook teşekkür ederimmCanım büyük ihtimal kız olacak bebegin
Bana yorum yokmuCanım büyük ihtimal kız olacak bebegin
canım hayırlısı tabi ama ben kız hissediyorum...doktorda net konuşmadı, tam paralel değil ama açılıdı değil dediya hala umudum var çok kız istiyorum inşallah hayırlısı olur, sağlıklı olur. şimdi ekleyemiyorum akşam eve gidince son ultrason görüntüsünüde ekleyeyim bakalım olur mu ...Hayirlisi canım ben tahmininde dikkat et erkek bebekler ikibuklum duruyor TAM C Harfi, FAKAT dikkat et kız bebekleri dümdüz uzunluğuna yatıyor yerleri geniş gibi duruyorlar, ama erkek bebek sanki sıkışmış gibi yer yok gibi diyeyim duruyor oyüzden popoşu yattı yere göre tam yukarı bakıyor.doktor nubu diyor bende yatış pozisyonları değişik diyorum kız bebek farklı erkek bebek farklı yatıyor yani Dr la aynı yola çıkıyor zeytin 61 arkadaşımızın kde doğru çıktı kesin erkek demiştim nihayet 55 de öyle erkek bebeği daha net tanıyorum odada doğru tahmin değilde gördük diyelim önemli olan sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat olmaları rabbim nasip etsin tüm isteyenlere gonlundekjni
canım hayırlısı tabi ama ben kız hissediyorum...doktorda net konuşmadı, tam paralel değil ama açılıdı değil dediya hala umudum var çok kız istiyorum inşallah hayırlısı olur, sağlıklı olur. şimdi ekleyemiyorum akşam eve gidince son ultrason görüntüsünüde ekleyeyim bakalım olur mu ...Hayirlisi canım ben tahmininde dikkat et erkek bebekler ikibuklum duruyor TAM C Harfi, FAKAT dikkat et kız bebekleri dümdüz uzunluğuna yatıyor yerleri geniş gibi duruyorlar, ama erkek bebek sanki sıkışmış gibi yer yok gibi diyeyim duruyor oyüzden popoşu yattı yere göre tam yukarı bakıyor.doktor nubu diyor bende yatış pozisyonları değişik diyorum kız bebek farklı erkek bebek farklı yatıyor yani Dr la aynı yola çıkıyor zeytin 61 arkadaşımızın kde doğru çıktı kesin erkek demiştim nihayet 55 de öyle erkek bebeği daha net tanıyorum odada doğru tahmin değilde gördük diyelim önemli olan sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat olmaları rabbim nasip etsin tüm isteyenlere gonlundekjni
Olup söylemek isterim tam bakarken net kesiliyor 2 defada başka foto varmı 8 haftalik da olurBana yorum yokmu
12 haftalik a bakim diyorum ama baş ve bel yani sırtından çekilmiş foto 8 9 haftalik foto varsa koy orda yattım şekli küçük olunca net olur, birde 18 haftalık hala öğrenmediiysen kız bebek olabilir ama 12 hafta resme göre erkege benzettm ama fazla eğim şekli çıkmadığı için net söyleyemiyorum, ama hala öğrenmeden sen kız olma ihtimali varSevyeter lütfen buna da bakar mısın
En Üstte 12 haftalık alttakiler 18 haftalık
Kız gibi canjm
Rüyada kız bebek görüyorsanız erkek de olabilir ben ogullarimda kız elbise görüyordum kız doğuruyordum erkek ciktiİnşallah once saglikli sihhatli olsun da kiz görüyorum hep rüyamda ogrenince yazicam mutlaka tesekkurler yorum yaptigin icin
CANIM bebeğin yüzde 70 erkek diyebilirim başka foto varsa koyArkadaşlar benim içinde yorumlarmisinz lutfen
Insanda hamile olunca acaip bir merak oluşuyor ben 2. Oğlum da resmen c atladım oyüzden burda biraz rahatlar ila diye tahminimi soyluyorumesimin aileside kiz olacak diyor ama annemde erkek olacak diyor uff bir yonden erkek istiyorum cunku esimin ailesinde erkek cocugu yok ama obur yondende ALLAH hayirli evlat versin diyorum .. ne zormus bu beklemek yav
Canım 8 ile 13 hafta arasi foto atKizlar bize de bi el ativerin lutfen.doktorumuz cok kısa bakti ve hemen erkek dedi hicbirsey anlamadik.bu fotodaki pipiyse eger fazlaca buyuk degil mi ?tecrubelivaarkadaslarim yardim istiyorum
Insan
Insanda hamile olunca acaip bir merak oluşuyor ben 2. Oğlum da resmen c atladım oyüzden burda biraz rahatlar ila diye tahminimi soyluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?