dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Kızlar benimkine yorum yapabilecek varmı gerçi dha çok erken ama insan merak etmiyor değil:)

Eklentiler

• 20150615_114826.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 112
  • 20150615_114833.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 113
Hayirlisi canım ben tahmininde dikkat et erkek bebekler ikibuklum duruyor TAM C Harfi, FAKAT dikkat et kız bebekleri dümdüz uzunluğuna yatıyor yerleri geniş gibi duruyorlar, ama erkek bebek sanki sıkışmış gibi yer yok gibi diyeyim duruyor oyüzden popoşu yattı yere göre tam yukarı bakıyor.doktor nubu diyor bende yatış pozisyonları değişik diyorum kız bebek farklı erkek bebek farklı yatıyor yani Dr la aynı yola çıkıyor zeytin 61 arkadaşımızın kde doğru çıktı kesin erkek demiştim nihayet 55 de öyle erkek bebeği daha net tanıyorum odada doğru tahmin değilde gördük diyelim önemli olan sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat olmaları rabbim nasip etsin tüm isteyenlere gonlundekjni

Canm banada yorum yapabilirmisn acaba

canım hayırlısı tabi ama ben kız hissediyorum...doktorda net konuşmadı, tam paralel değil ama açılıdı değil dediya hala umudum var çok kız istiyorum inşallah hayırlısı olur, sağlıklı olur. şimdi ekleyemiyorum akşam eve gidince son ultrason görüntüsünüde ekleyeyim bakalım olur mu ...

canım hayırlısı tabi ama ben kız hissediyorum...doktorda net konuşmadı, tam paralel değil ama açılıdı değil dediya hala umudum var çok kız istiyorum inşallah hayırlısı olur, sağlıklı olur. şimdi ekleyemiyorum akşam eve gidince son ultrason görüntüsünüde ekleyeyim bakalım olur mu ...

Sevyeter lütfen buna da bakar mısın
En Üstte 12 haftalık alttakiler 18 haftalık
12 haftalik a bakim diyorum ama baş ve bel yani sırtından çekilmiş foto 8 9 haftalik foto varsa koy orda yattım şekli küçük olunca net olur, birde 18 haftalık hala öğrenmediiysen kız bebek olabilir ama 12 hafta resme göre erkege benzettm ama fazla eğim şekli çıkmadığı için net söyleyemiyorum, ama hala öğrenmeden sen kız olma ihtimali var

esimin aileside kiz olacak diyor ama annemde erkek olacak diyor uff bir yonden erkek istiyorum cunku esimin ailesinde erkek cocugu yok ama obur yondende ALLAH hayirli evlat versin diyorum .. ne zormus bu beklemek yav

Insan
esimin aileside kiz olacak diyor ama annemde erkek olacak diyor uff bir yonden erkek istiyorum cunku esimin ailesinde erkek cocugu yok ama obur yondende ALLAH hayirli evlat versin diyorum .. ne zormus bu beklemek yav
Insanda hamile olunca acaip bir merak oluşuyor ben 2. Oğlum da resmen c atladım oyüzden burda biraz rahatlar ila diye tahminimi soyluyorum

Kizlar bize de bi el ativerin lutfen.doktorumuz cok kısa bakti ve hemen erkek dedi hicbirsey anlamadik.bu fotodaki pipiyse eger fazlaca buyuk degil mi ?tecrubelivaarkadaslarim yardim istiyorum
Canım 8 ile 13 hafta arasi foto at

Insan

Insanda hamile olunca acaip bir merak oluşuyor ben 2. Oğlum da resmen c atladım oyüzden burda biraz rahatlar ila diye tahminimi soyluyorum

mesela bide simdi cok heycanliyim acaba ne zaman cocugu hissedecem diye icimde birseyler sanki gidikliyor beni heycan olmasi lazim sanki bir kalp atisi hisseder gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…