Fotonu tekrar baktım yüzde 75 erkek diyebilirimHayirlisi canım ben tahmininde dikkat et erkek bebekler ikibuklum duruyor TAM C Harfi, FAKAT dikkat et kız bebekleri dümdüz uzunluğuna yatıyor yerleri geniş gibi duruyorlar, ama erkek bebek sanki sıkışmış gibi yer yok gibi diyeyim duruyor oyüzden popoşu yattı yere göre tam yukarı bakıyor.doktor nubu diyor bende yatış pozisyonları değişik diyorum kız bebek farklı erkek bebek farklı yatıyor yani Dr la aynı yola çıkıyor zeytin 61 arkadaşımızın kde doğru çıktı kesin erkek demiştim nihayet 55 de öyle erkek bebeği daha net tanıyorum odada doğru tahmin değilde gördük diyelim önemli olan sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat olmaları rabbim nasip etsin tüm isteyenlere gonlundekjni
18. Haftada titreşim gibi hissedersinizmesela bide simdi cok heycanliyim acaba ne zaman cocugu hissedecem diye icimde birseyler sanki gidikliyor beni heycan olmasi lazim sanki bir kalp atisi hisseder gibi..
ayh insallahh ben zaten 20 ci haftaya kadar zaman verdim :)18. Haftada titreşim gibi hissedersiniz
Var canm 12+2 sanrimEmin
Olup söylemek isterim tam bakarken net kesiliyor 2 defada başka foto varmı 8 haftalik da olur
Teşekkürler canım . Bebek yengemin , yalnızca 12.ve 18. Haftada gittiler bu Yüzden iki ultrason resmi var. 18 de Dr kız demiş . Bu resimde bi çıkıntı var ama paralel mi sence12 haftalik a bakim diyorum ama baş ve bel yani sırtından çekilmiş foto 8 9 haftalik foto varsa koy orda yattım şekli küçük olunca net olur, birde 18 haftalık hala öğrenmediiysen kız bebek olabilir ama 12 hafta resme göre erkege benzettm ama fazla eğim şekli çıkmadığı için net söyleyemiyorum, ama hala öğrenmeden sen kız olma ihtimali var
Sevyeter merhaba :) rica etsem bana da bir tahminde bulunabilir misin . Birkaç kez forumda resim gönderdim ama yorumda bulunan olmadı18. Haftada titreşim gibi hissedersiniz
Yüzde 70 erkek ama canim bence tekrar baktım fotoyacanım hayırlısı tabi ama ben kız hissediyorum...doktorda net konuşmadı, tam paralel değil ama açılıdı değil dediya hala umudum var çok kız istiyorum inşallah hayırlısı olur, sağlıklı olur. şimdi ekleyemiyorum akşam eve gidince son ultrason görüntüsünüde ekleyeyim bakalım olur mu ...
Yüzde 70 erkek tatlimVar canm 12+2 sanrim
Çok az yukarı bakıyor sırt ve popo aynı hizada canım bu haftada birbirine benziyor ama yüzde 60 kız. popo sırta göre ikibuklum durması anlamında yukarı bakınca erkek diyorum cnm.Sevyeter merhaba :) rica etsem bana da bir tahminde bulunabilir misin . Birkaç kez forumda resim gönderdim ama yorumda bulunan olmadıben erkek gibi hissediyorum . Senin teoriye göre bakınca poposu yukarıda görünüyor , erkek mi ne dersin
canım yaYüzde 70 erkek ama canim bence tekrar baktım fotoya
canım yaYüzde 70 erkek ama canim bence tekrar baktım fotoya
Canm tsk cmt yazıcam Dr çıkışıYüzde 70 erkek tatlim
Canım galiba oglusun olacak bebegin bu haftada ki nubu daha belli oluyorKızlar benimkine yorum yapabilecek varmı gerçi dha çok erken ama insan merak etmiyor değil:)
Sevyeter canım Yorumunu bekliyorumTeşekkürler canım . Bebek yengemin , yalnızca 12.ve 18. Haftada gittiler bu Yüzden iki ultrason resmi var. 18 de Dr kız demiş . Bu resimde bi çıkıntı var ama paralel mi sence
Erkek bebek büyük ihtimalKizlar 13+2 deki resim bu tahmin varmi
Erkek bebekKizlar burda 12+4 günlük ama suan 16. Haftada iki gün önce dr gittim resim vermeyi unuttu ama sırtı dönük dedi. Lütfen yorum yapin Eki Görüntüle 1542612 Eki Görüntüle 1542613 Eki Görüntüle 1542613
Erkek bebekKızlar yorum yaparmısınız? 12. Haftadayız. Heyecanlıyızzz.
Erkek büyük ihtimaEki Görüntüle 1541597 kizlar lutfen bilen bir arkadasim bana fikrini soylesin cok merak ediyorum kiz mi erkek mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?