dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

merhaba ORKDM ilk çocuğumda da sana danışmıştımşimdi de yardım almak istedim.. bakın bakalım teyzesi benim küçük kuzumun cinsiyeti neymiş? merak içindeyim
..!!!

Eklentiler

• resim.webp
    1 KB · Görüntüleme: 94
Son düzenleme:
merhaba ORKDM ilk çocuğumda da sana danışmıştımşimdi de yardım almak istedim.. bakın bakalım teyzesi benim küçük kuzumun cinsiyeti neymiş?LÜTFEEEEENNNN CEVAPPPPP merak içindeyim
..!!!

Eklentiler

• SEDAA.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 218
Ama daha cok kucik degilmi annesi, iki uc hafta daha bekle. Daha organlari yerine oturmamstir ki
Haklısın,bende senin gibi düşünüyorum ama geçmiş gönderilere baktım birkaçtane 10 haftalık gördüm dedim bi göndereyim belki bir yerden birşeyler gösterir kuzum. o zaman orkdm ben sana artık 20 gün sonra gideceğim kontrole nasip olursa ozaman tekrar gönderirim fotomuzu. teşekkürler teyzesi yinede ilgilendiğin için.

Reca ederim canim ne demek

Evet cnm. Bi kızım var. Ama sadece sen değil, bu topiğin çok eskileri bile erkek ddiler bana. Ama kısmet değilmiş.
Canım ama kesin nub erkek ti ama şaşırdım benim oğlanların nubu gibiydi oyüzden de emin oldum çok yukarı bakıyordu nubu kısmet ama son an Dr süpriz demesin başka dr baktım kaç haftalık suan 18 haftaya kadar kız dese de kesin olmuyor çevredekiler de görüyorum hayırlısı duayı tam eksiksiz rabbim den işte Meryem suresini oku ilk 40 gün okuduğun da rabbim erkek bebek veriyormus kaç kişide okut tuk 3.bebeği erkek oldu tabi rabbim bilir isterse verir seen içinden geldiği gibi samimi dua et

Sağol cnm, İnşAllah olur. 14. Haftada baktı doktor, pipi yok dedi. Hayırlısı. İki kız kardeş de iyi olur diyorum. Yoldaş olurlar. Poposu yukarda diye dik görünmüştür belki. Nub a çok güveniyodum çünkü. Herkeste doğruydu.hayırlısı olsun. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…