- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
Canim insAllah kizin olurHiim hayırlısı bakalım inşallah sağlıklı sıhhatli doğar bebislerimiz. 2 abiye 1 erkek daha katilicak sanırım. Belkide sürpriz olur bir prenses gelir.
Arkadaşımın bebeği. Erkek bekliyorduk bizde. Ama doktor kız dedi. Nerden anladınız, Nub mu duruş mu?teşekkür ederim. Sizi biliyorum. Bu konuda çok bilgilisiniz.bebegin cinsiyeti belli oldumu bilmiyorum fakat erkek bebk
Canım cok tesekkur ederim . Amin hepimize insallah . Canım bir resim saha yukleyim belki ordagorursun ? Cok tesekkur ederimCnm yaa sirti dönuk Rabbim gönlünüze göre hayirli olani versin
Cnm oradaki cikinti paralel kiz cikintisi fakat cok asagidaCanım cok tesekkur ederim . Amin hepimize insallah . Canım bir resim saha yukleyim belki ordagorursun ? Cok tesekkur ederim
Cnm bebek erkekmi dr yanlismi söyledi kiz dieArkadaşımın bebeği. Erkek bekliyorduk bizde. Ama doktor kız dedi. Nerden anladınız, Nub mu duruş mu?teşekkür ederim. Sizi biliyorum. Bu konuda çok bilgilisiniz.
Karışık yazmışım. Doktor kız dedi. Herkes erkek demişti tahmin olarak. Sizin nasıl tahmin ettiğinizi merak ettim. Görüşünüz benim için önemli.Cnm bebek erkekmi dr yanlismi söyledi kiz die
Cok teşekkür ederim canim.gonlum kızdan yana tabii ama hayırlısı.Canim insAllah kizin olur
Mrb arkadaslar.gezinirken farkettim burayı..benım bebegımınde fotosunu yorumlayabılırmısınız acaba?Çok Merak ettik .10+1 haftalığız.
Ne drmek yani canım? Nub degilmi?Cnm oradaki cikinti paralel kiz cikintisi fakat cok asagida
Cnm cok asagida öle nub olmaz ki omurilikle ayni hizada hemen hemenNe drmek yani canım? Nub degilmi?
Aanladım canım gorunen bewyazlık nıb deil yani. Nub gorunmuyor mu o zaman? Gorunmemesimin bir anlamı yok degilmi? Baktım bir de 10 haftalık resim var . Sen cok iyi anlıyorsun canım belli ki cok tesekkur ederim acıklamaların icinde.Cnm cok asagida öle nub olmaz ki omurilikle ayni hizada hemen hemen
Cok tesekkur ederim canım seni yordum bilgisizliğimin kusuruna bakma:) meragımdan ogrenmeye calıstım :)allah saglıkla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsinY Yaseminler82 cnm yandan cok iyi cekilmesi lazim pozisyon yada bacak arasindan net o zaman sölenir
Canim nub u goremedim ama yatisi erkekHayırlı pazarlar.buda benım bebeğimin 11+3 haftalık Görüntüsü .cıkıntıyı görünce ben erkek demıştım ama doktorum net birşey belli değil dedi.sizce bebişim kızmı erkek mi?
Bunu bana yazmışsın sanırım. Teşekkür ederim. İnşAllah söylediğin çıkar. Nuba çok güveniyorum, hayırlısı... Sende hamilesin sanırım. Sağlıkla kucağına alırsın İnşAllah.Cnm nib bayagi yukari bakiodu o nedenle erkek dedim
Çok teşekkürler canım. Demek kızla erkeğin yatisi bile fark ediyor haaCanim nub u goremedim ama yatisi erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?