dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Arkadaslar 12+2 de resim bu doktor yuzde 90 erkek dedi ozel doktorum .
Sonra devlete gittim meraktan 50 erkek 50 kiz dedi sizce ????

Eklentiler

• 20150712_075230.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 242
  • 20150712_075206.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 224
Ilk resimde paralel gibi geldi bana kiz mi dedim acaba devletteki doktorda bu kadar erken belli olmaz dedi
hele yuzde 90 tahmin cok fazla dedi saglikla gelsinlerde hayirli olsunlar gerisi bos

Ilk resimde paralel gibi geldi bana kiz mi dedim acaba devletteki doktorda bu kadar erken belli olmaz dedi
hele yuzde 90 tahmin cok fazla dedi saglikla gelsinlerde hayirli olsunlar gerisi bos
aynen canım burda o kadar kötü şeyler okudumki hani tek duam sağlıklı bi şekilde olması bebeğimin kızda erkekte olsa bizim canlarımız Allah acısını yaşatmasın

merhaba arkadaşlar benimkini de tahmin edebilir misiniz ? çok merak ediyorum

Eklentiler

• IMG_5110.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 179
  • IMG_5111.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 171
  • IMG_5112.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 161
Arkadaslar 12+2 de resim bu doktor yuzde 90 erkek dedi ozel doktorum .
Sonra devlete gittim meraktan 50 erkek 50 kiz dedi sizce ????
Canim üstteki resmi benim bebegimin haline benzettim bana da 12 + 4 büyük ihtimal erkek olacak dedi ben sormadan ama bende nub unu kıza benzetiyorum

Eklentiler

• 1436527065362344395783.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 161
kızlar örnek olması için koyuyorum benim erkek dedi doktorum yüzde yüz, yukarı bakıyo nubu ogluşumun

Eklentiler

• image1.webp
    31 KB · Görüntüleme: 181
kızlar örnek olması için koyuyorum benim erkek dedi doktorum yüzde yüz, yukarı bakıyo nubu ogluşumun
Canim 11 + 4 demis sana bana 12 + 4 te erkek dedi ama hala güvenmiyorum bi kızım var bi de oğlum olsun isterim elbet ama kendimi alıştırtirmiyorum nolur nolmaz diye :)

Kızlar bana da bi el atın...Doktorum bişey söylemedi...Bende bakıyorum bakıyorum bi göbek kordonu bi de minik bi ayak görüyorum...Sizin bi tahmininiz olur mu?

12+0 daki halimiz

Eklentiler

• IMG_3746.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 174
  • IMG_3747.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 184
Kızlar bana da bi el atın...Doktorum bişey söylemedi...Bende bakıyorum bakıyorum bi göbek kordonu bi de minik bi ayak görüyorum...Sizin bi tahmininiz olur mu?

12+0 daki halimiz
Seninki guzel poz vermemiş :) rahatina düşkün bebek yayılmış

O zaman seninki de erkek canım gerçekten senin resmine benziyo hadi bakalım hakkimizda hayirlisi olsun
Hayirlisi olsun tatlim bende erkege benzettim ama benimkisi uzak bi tahminn.net yerinden cekmemis doktor teyzesi

Kizlar bana da bakarmisiniz. Doktor cok buyuk ihtimal erkek deei

Eklentiler

• image.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 159
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…