Erkek erkekBaşka tahminde buluncak yokmuuu ?
Erkek erkek
Tesekkur ederiz yine de..baska yorumlari sabirsizlikla bekliyoruz..cok onemli lutfen a layan arkadaslar bi bakabilir miBn anlamıyorum ki canım daha dogrusu göremiyorum orayı ..5.bebegımı maşallah rabbim gönlüne göre versin hayırlısı olsun
Kimse yorum yapmayacak mi?Merhaba,
Sizce bebegimin cinsiyeti nedir, var mi tahmin?
Tesekkurler,
Zeynep
Canim benim bebişime de bakar misin 12 + 4 de çekildi ResmimizErkek erkek
Bana kiz gibi geldi, bacak arasindan paralel uzanin bir cizgi var.Canim benim bebişime de bakar misin 12 + 4 de çekildi Resmimiz
Cevabın için teşekkürler canım allahim sağlıcakla kucagimiza almayi nasip eylesin inş.Bana kiz gibi geldi, bacak arasindan paralel uzanin bir cizgi var.
Amin inşallah, sağlıklı olsunlar da :) Benimkine tahmin yapabilir misin? Sanırım bacak arası çok net değil ama yine de koydum :)Cevabın için teşekkürler canım allahim sağlıcakla kucagimiza almayi nasip eylesin inş.
Canim senin bebisin nub unu göremedim ben çok kırmızı çıkmış domates gibi :) bana da doktorum erkek olacak dedi eve bi geldim nub paralel aynı kız nasıl erkek olacak diye şaşırdım o yüzden attım buraya bi iki kişi kız dedi bi tek doktorum erkek dedi bakalim ne olacak. Seninde daha net bi resmin varsa onu at ta bi daha bakalım :)Amin inşallah, sağlıklı olsunlar da :) Benimkine tahmin yapabilir misin? Sanırım bacak arası çok net değil ama yine de koydum :)
Bu çarşamba tekrar doktor kontrolüm var, orada daha net çektiririm fotosunu iletirim :) teşekkürler.Canim senin bebisin nub unu göremedim ben çok kırmızı çıkmış domates gibi :) bana da doktorum erkek olacak dedi eve bi geldim nub paralel aynı kız nasıl erkek olacak diye şaşırdım o yüzden attım buraya bi iki kişi kız dedi bi tek doktorum erkek dedi bakalim ne olacak. Seninde daha net bi resmin varsa onu at ta bi daha bakalım :)
Bu çarşamba tekrar doktor kontrolüm var, orada daha net çektiririm fotosunu iletirim :) teşekkürler.Canim senin bebisin nub unu göremedim ben çok kırmızı çıkmış domates gibi :) bana da doktorum erkek olacak dedi eve bi geldim nub paralel aynı kız nasıl erkek olacak diye şaşırdım o yüzden attım buraya bi iki kişi kız dedi bi tek doktorum erkek dedi bakalim ne olacak. Seninde daha net bi resmin varsa onu at ta bi daha bakalım :)
Tamam canım senin ikili taraman yapıldı mi yapılacaksa doktorun bi tahminde bulunur inş.Bu çarşamba tekrar doktor kontrolüm var, orada daha net çektiririm fotosunu iletirim :) teşekkürler.
Bu çarşamba tekrar doktor kontrolüm var, orada daha net çektiririm fotosunu iletirim :) teşekkürler.
Bu carsamba olacak, insallah her seyi sagliklidir. Doktorum 16-18 arasi soylerim, daha erkeni yaniltici olur dedigi icin hic zannetmiyorum tahminde bulunacaginiTamam canım senin ikili taraman yapıldı mi yapılacaksa doktorun bi tahminde bulunur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?