dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Bizede tahmin 12. Haftaz

Eklentiler

• 20150616_141830.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 155
Başka tahminde buluncak yokmuuu ?

Eklentiler

• image.webp
    41 KB · Görüntüleme: 152
  • image.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 147
Tese
Bn anlamıyorum ki canım daha dogrusu göremiyorum orayı ..5.bebegımı maşallah rabbim gönlüne göre versin hayırlısı olsun
Tesekkur ederiz yine de..baska yorumlari sabirsizlikla bekliyoruz..cok onemli lutfen a layan arkadaslar bi bakabilir mi

Amin inşallah, sağlıklı olsunlar da :) Benimkine tahmin yapabilir misin? Sanırım bacak arası çok net değil ama yine de koydum :)
Canim senin bebisin nub unu göremedim ben çok kırmızı çıkmış domates gibi :) bana da doktorum erkek olacak dedi eve bi geldim nub paralel aynı kız nasıl erkek olacak diye şaşırdım o yüzden attım buraya bi iki kişi kız dedi bi tek doktorum erkek dedi bakalim ne olacak. Seninde daha net bi resmin varsa onu at ta bi daha bakalım :)

Bu çarşamba tekrar doktor kontrolüm var, orada daha net çektiririm fotosunu iletirim :) teşekkürler.
Bu çarşamba tekrar doktor kontrolüm var, orada daha net çektiririm fotosunu iletirim :) teşekkürler.

Tamam canım senin ikili taraman yapıldı mi yapılacaksa doktorun bi tahminde bulunur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…