Korkma canım inş. Bi sıkıntı olmaz benimde ikili tarama testi sonucum çarşamba günü çıkacak. Ense kalinligi 0.75 çıktı doktor çok ii dedi. Senin ilk çocuğun mu benim 4 yaşında bi kızım var bu ikinci olacak inş. Bana 12+4 de ben cinsiyet sormadan erkek olacak dedi bakalim bir aya kesinleşirBu carsamba olacak, insallah her seyi sagliklidir. Doktorum 16-18 arasi soylerim, daha erkeni yaniltici olur dedigi icin hic zannetmiyorum tahminde bulunacagini
Aa ne hos olur, bir kiz bir erkek :) Allah bagislasin. Evet ilk cocuk bizim, ins bizim de sonuc iyi cikar, bakalim bir tahminde bulunur insallah doktor cinsiyetle ilgili :)Korkma canım inş. Bi sıkıntı olmaz benimde ikili tarama testi sonucum çarşamba günü çıkacak. Ense kalinligi 0.75 çıktı doktor çok ii dedi. Senin ilk çocuğun mu benim 4 yaşında bi kızım var bu ikinci olacak inş. Bana 12+4 de ben cinsiyet sormadan erkek olacak dedi bakalim bir aya kesinleşir
Kiz bence3 Oglum var bunu merak ediyom
Erkek
Kiz,olabilirMerhaba arkadaşlar.. Rica etsem benimkinede yorum yapabilir misiniz ? :))
Kesin kiz bence nub paralelarkadaşlar merhaba,ben fotoğraf yükleyemiyorum hata veriyor.ama profil resmim 13 haftalık rica etsem tahminde bulunabilir misiniz?
ErkekBanada yorum yaoabilirmisiniz 12+0 burda
Benimkine de tahminde bulunabilir misin canim? 1146. Sayfada yer aliyor.
Teşekkür ederimKiz,olabilir
Merhaba,
Sizce bebegimin cinsiyeti nedir, var mi tahmin?
Tesekkurler,
Zeynep
Erkek gibi sanki?Yoruuuum..
Tsk yorum icin, nasil anladiniz?erkek olabilir: )
Tsk yorum icin, nasil anladiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?