Bebeginiz[/QUOTE]Bebeğimiz kaç haftalık aragolll, post: 41856400, member: 357491"]Kizlar bunlar eski fotofraflarimiz. Hala bisey soylemiyolar anlayan varmi
Canım resim 14 haftalık küçük daha dedi suan 16 bitmek üzere pazartesi randevum benim ki merak işte anlıyor musun bu nub olayından15 haftalıkken doktor bi tahminde bulunabiliyo siz doktora gitmedinizmi busedat acaba
Bana erkek gibi geldi ben anlamam bu nub olayından gerçi ama bende paylaştım yorum gelmedi :)Eki Görüntüle 1587880
bana tahminde bulunabilecek var mi acaba şimdiden teşekkürler
Hissettim sadece bakınca ilk aklıma o geldi öyle söyledim :) ilk çocuğunuz muPeki neye göre tahminde bulundunuz :) ben hiç anlamiyorm yorum yapardim yoksa
Kız bence..12+3 günlüktü burda bir türlü çözemedim şu işi benanlayabilen varsa aranızda bana yardımcı olabilir mi acaba cinsiyeti konusunda şimdiden çok teşekkürler
Evet ilk çocuğum :) sizin kaç haftalıkHissettim sadece bakınca ilk aklıma o geldi öyle söyledim :) ilk çocuğunuz mu
10+1 günlük canım bizim de ilk çocuk sağlıklı hayırlı olsunda gerisi boş :) ama insan merak ediyor yinedeEvet ilk çocuğum :) sizin kaç haftalık
Bi de bana bakar misinizKız bence..
Aynen sadece merak :)10+1 günlük canım bizim de ilk çocuk sağlıklı hayırlı olsunda gerisi boş :) ama insan merak ediyor yinede
Kız :)Bi de bana bakar misiniz
Nuba göre mi ?Kız :)
Benim nub à göre erkekti. Baştan beri erkek doğuyordu zaten içime. Sanırım biraz annelerin içine doğuyor. Senin bebeğinde paralel bir çizgi var dikkatli bakınca, kız diyorum ben. :) Ne zaman öğreneceksin cinsiyeti?Nuba göre mi ?
Ya ben erkek hissediyordum sonra rüyamda kız ismi koydum tereddüte düştüm bu nub işini de anlamadim çizgi neredeyse bilemedim de bi sorup ogreneyim dedim pazartesi randevum var gozukurse :)Benim nub à göre erkekti. Baştan beri erkek doğuyordu zaten içime. Sanırım biraz annelerin içine doğuyor. Senin bebeğinde paralel bir çizgi var dikkatli bakınca, kız diyorum ben. :) Ne zaman öğreneceksin cinsiyeti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?