bizede lütfennnbu gelinimizin bebeği yorum yapa bilirmisiniz
KOnunun basindaki resimlere baksana cikinti yukari dogru bakmış 3 resimde de ayni erkek orneklerdeki gibiAmin amin insallah saglikla tum bebekler kavusur annelerine.. Peki nasil anliyorsun bana da tarif edebilirmisin birazcik doktor israr ettigim halde soylemedi daha erken dedi..
Cikintisi yok sanki kiz gibi emin degilim amaolsun canım ya zaten doktorumda daha küçük demişti....ben yinede bi umut.....belki daha önce öğrenirim demiştim...
Yobu gelinimizin bebeği yorum yapa bilirmisiniz
Cikintisi yok kiz gibibu gelinimizin bebeği yorum yapa bilirmisiniz
Erkek..bu da baska bir arkadasin bebegi kizmi erkekmi yorumlarinizi eksik etmeyin..Eki Görüntüle 1627204 Eki Görüntüle 1627204 Eki Görüntüle 1627204
Bu da erkek :)yorum bekliyorum acaba ne kizmi erkekmi ?
Canım 12 haftalık görüntüsü olması lazım belli değil 12 haftalıkken yollarsan tahminde bulunabilirim :) Hayırlısı olsun hakkındahttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/_ruzgargulu_.273762/ benimki belli değil mi cnm
Bana erkek gibi geldiMerhaba arkadaşlar biz de 11. Haftadayız.? Genital nub teorisine göre cinsiyet tahmini yapabilir misiniz? Resimde 10+3 haftalık. Anlayan arkadaşlardan rica ediyorum..
Eki Görüntüle 1627253 Eki Görüntüle 1627253 Kizlar belli mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?