- 8 Eylül 2015
- 12
- 0
- 1
- 43
Resimde kaç haftalık canım bebeğin?Buna da bakar misiniz doktorum hicbisey soylemiuor erken daha dedi
Aslinda sata gore 11 haftalik ama ultrasonda 11+6 cikigo yani 12 haftalik. Artik hayirlisi olsun 1 ay sonra gidicem saglikli oldugunu ogrendim ya icim rahatladiResimde kaç haftalık canım bebeğin?
Gözün Aydın canım. Önemli olan sağlıklı olması. Benimde. Ikili temiz çıktı şükür cinsiyeti de öğreniriz artık.Aslinda sata gore 11 haftalik ama ultrasonda 11+6 cikigo yani 12 haftalik. Artik hayirlisi olsun 1 ay sonra gidicem saglikli oldugunu ogrendim ya icim rahatladi
banada doktor kesin erkek dedi 15.haftada ...siz şimdi bana umut oldunuz...siz kaç haftalıkken dedi doktor?kesin erkek dedikten sonra değilmez diye bilirdim ben ama yanılan çok olumuş ...ben daha erkek dedikten sonra gitmedim ama hep kız hissediyorumKizlar doktor bebegime kesin erkek demisti. Aradan 10 gun gecti %99 kiz diyor. Gecen seferde kesindi ama dedim bebek buyudukce hersey degisebilir gelecek haftalarda yine bakariz dedi. Kafam cok karisti . Hangisine inanmaliyim. Baska doktorami danismaliyim. Fotograf koysam.tekrar bakarmisiniz.
Henuz erken ama ben kiza bensettimEki Görüntüle 1627371 Eki Görüntüle 1627372 Eki Görüntüle 1627371 Eki Görüntüle 1627372
Bana da bakinnnnn yaaa :)))
Kiz sankiLütfen benim bebişimede bakarmısınız. Ben hiç anlayamıyorum.
Kiz sankiLütfen benim bebişimede bakarmısınız. Ben hiç anlayamıyorum.
Kac haftalik bebeginiz Allah bagaslasinEki Görüntüle 1627371 Eki Görüntüle 1627372 Eki Görüntüle 1627371 Eki Görüntüle 1627372
Bana da bakinnnnn yaaa :)))
Tesekkur ederim:) suan 11 haftalik.fotograf 10 haftalik:)))Kac haftalik bebeginiz Allah bagaslasin
Bende baktim baktim kiz sanki dedim emin olamadim ay insallah:)Henuz erken ama ben kiza bensettim
Erkek kafasi falan cok belli olmuş kiz bebegi gec gelisir derler hayirlisi sonucu yazin merak ederjmTesekkur ederim:) suan 11 haftalik.fotograf 10 haftalik:)))
Benim bebegimde 10 haftalik ultrason resminde kafa belli degil hic kiz bu diyor goren ondan cikip yorum yaptim saglikla gelsin bebeginizBende baktim baktim kiz sanki dedim emin olamadim ay insallah:)
Erkek bu isaretlenmis zaten nub ayrintisibu da baska bir arkadasin bebegi kizmi erkekmi yorumlarinizi eksik etmeyin..Eki Görüntüle 1627204 Eki Görüntüle 1627204 Eki Görüntüle 1627204
Anlayamadim sizinkiniArkadaşlar benim miniğime de bakar mısınız ? Resmi önceki sayfada. Teşekkürler
Ya canım hiç mi tahminin yok. Küçük mü tahmin için? Aslında 10+3 haftalık. Yoksa nubu mu belirsiz brn de birşey anlayamadım. Hayırlısı bakalım. Teşekkürler canımAnlayamadim sizinkini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?