cnm senin bebek kizBugün ikili testim vardı ense kalınlığı ve diğer ölçümler iyi çıktı kan testi sonucu 1 hafta sonra çıkacakmış.bu arada resim yükleyeceğim yorumlarınızı bekliyorum bana erkek gibi geldi:)
Cok sevindim canim Rabbim hayirlisiyla kucaklamayi nasip etsin kac haftalikti bebegin?canım ya evet doğru görmüşsün dün doktora gittim ve kızım olacağını söyledi......
Erkek sanki.Hayirli evlat olsunkzzlar benımkıne de bakarmsnz 12 aftalığızEki Görüntüle 1627788
12+4 bugün itibariyle.dün gittim doktora nubu söyledi hemen..çıkıntısı yok dedi kız gibi duruyo bebiş dedi....erkek daha erken belli oluyomuşCok sevindim canim Rabbim hayirlisiyla kucaklamayi nasip etsin kac haftalikti bebegin?
12 gün sonra bende gidicem tam 12 haftalik olucaz asljnda daha fazla benim hesabima göre ama ultrason ölümünden bir hafta sonra gelisimi dedi benimkinide soylese keske ya cok merak ediyorum12+4 bugün itibariyle.dün gittim doktora nubu söyledi hemen..çıkıntısı yok dedi kız gibi duruyo bebiş dedi....erkek daha erken belli oluyomuş
Kizkzzlar benımkıne de bakarmsnz 12 aftalığızEki Görüntüle 1627788
Erkege benzettimEki Görüntüle 1628343 Bu Arkadaşımın fotosu sizce nedir?
Bilmiyorum canim bende merakla basladim ilk resimdekilere gore bakilirsa dogru sanki 12 haftalik bebeklerin cikintilari belli oluyo gibiBu teori gerçekten doğru mu kızlar? Doğru çıkıyo mu yani? Yoksa yanılanlar var mı?
16+0 da yaramazım sonunda gösterdi pipisi varmış
Cikinti yukarda erkek gibi duruyor 14 haftalik daha soylemedilermi?Eki Görüntüle 1628559 yorum yapabilir misiniz lutfen kuzenimin bebegi 14 hafttalik burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?