Amin inşallah hayirli bebek olsun :)Teşekkürler.doktor kıza benziyor Demiş 12.hafta.hayırlısı herkes için
ben erkeğe benzettim hayırlı bebiş olsunEki Görüntüle 1628559 yorum yapabilir misiniz lutfen kuzenimin bebegi 14 hafttalik burda
Doktotda erkege benzetti canm ama doktorlardn iyi tahmin yapiosuz ondan
Kac haftalik bu bebek sanki kiz gibi cikintiyi goremedim benKizlar tahmin alabilirmiyim bebişim icin
Cok karanlik cikmis sezilmiyor ki[photo="medium"]1237150[/photo] bize yorum yokmuuuu 13+3 haftaligiz burda
Selam canim acaba benim ultrason resimine yorum yaparmisin bende merak ediyorumBilmiyorum canim bende merakla basladim ilk resimdekilere gore bakilirsa dogru sanki 12 haftalik bebeklerin cikintilari belli oluyo gibi
Kaç haftalik bebeginiz cikinti paralel sanirim kiz ama emin degilim. 3 ay oldumu?Selam canim acaba benim ultrason resimine yorum yaparmisin bende merak ediyorum
Kızlar cikinti gorunmeyince kız mi oluyo
Sanirim.siz kiz bebek istiyorsunuzoncelikle Allah gonlunuze gore versin. 11 haftalikken erkek dedi . 13+1 kiz . Bende 16-18 haftalari bekleyip emin olmak istiyorum. Bende erkek hissediyorum. Hayirlisi..banada doktor kesin erkek dedi 15.haftada ...siz şimdi bana umut oldunuz...siz kaç haftalıkken dedi doktor?kesin erkek dedikten sonra değilmez diye bilirdim ben ama yanılan çok olumuş ...ben daha erkek dedikten sonra gitmedim ama hep kız hissediyorum
Ultrason resmini yukle bakalım neye benziyor bebisinTeşekkür ederim cevabınız için Allah sizin de gönlünüze göre versin evet kız istiyrumda bakalım hayırlsıı 3.yü düşünmediğim için bi oğlum bi kızım olsun çok isterim...ama önce sağlık gerisi boş...bakalım bemde bekliyorum renkli ultrosonu
konu açtım sonunda hepsini yükledim bekliylrum bakmanı:))))Ultrason resmini yukle bakalım neye benziyor bebisin
Erkege benziyobu bebegede bakarmisiniz ? arkadasimin bebegi kizami benziyor erkegemi resimde 11 hafta 4 günlük..ve tam olarak nereye bakip anliyorsunuz ???
Erkek bebeginiz kuyruk sakumu hizasindaki cikintiya bakin yukari dogru olmus paralel degil erkek ildugu cok bellibu bebegede bakarmisiniz ? arkadasimin bebegi kizami benziyor erkegemi resimde 11 hafta 4 günlük..ve tam olarak nereye bakip anliyorsunuz ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?