dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

[photo=medium]1237150[/photo]
bize yorum yokmuuuu 13+3 haftaligiz burda

Bilmiyorum canim bende merakla basladim ilk resimdekilere gore bakilirsa dogru sanki 12 haftalik bebeklerin cikintilari belli oluyo gibi
Selam canim acaba benim ultrason resimine yorum yaparmisin bende merak ediyorum

Eklentiler

• image.webp
    23 KB · Görüntüleme: 72
  • image.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 71
Sanirim.siz kiz bebek istiyorsunuzoncelikle Allah gonlunuze gore versin. 11 haftalikken erkek dedi . 13+1 kiz . Bende 16-18 haftalari bekleyip emin olmak istiyorum. Bende erkek hissediyorum. Hayirlisi..

Teşekkür ederim cevabınız için Allah sizin de gönlünüze göre versin evet kız istiyrumda bakalım hayırlsıı 3.yü düşünmediğim için bi oğlum bi kızım olsun çok isterim...ama önce sağlık gerisi boş...bakalım bemde bekliyorum renkli ultrosonu

Ultrason resmini yukle bakalım neye benziyor bebisin

bu bebegede bakarmisiniz ? arkadasimin bebegi kizami benziyor erkegemi resimde 11 hafta 4 günlük..ve tam olarak nereye bakip anliyorsunuz ???

Eklentiler

• image.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 87
bu bebegede bakarmisiniz ? arkadasimin bebegi kizami benziyor erkegemi resimde 11 hafta 4 günlük..ve tam olarak nereye bakip anliyorsunuz ???
Erkek bebeginiz kuyruk sakumu hizasindaki cikintiya bakin yukari dogru olmus paralel degil erkek ildugu cok belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…