dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Erkek bebeginiz kuyruk sakumu hizasindaki cikintiya bakin yukari dogru olmus paralel degil erkek ildugu cok belli
üst taraftaki cikintiya diyorsunuz degilmi? bagzilari diyor icerde bir cizgi var o yukari dogruysa erkek pararlel ise kiz ama çizgi filan yok vucud icersinde sadece üst tarafta havaya dogru bir cikik var ..

üst taraftaki cikintiya diyorsunuz degilmi? bagzilari diyor icerde bir cizgi var o yukari dogruysa erkek pararlel ise kiz ama çizgi filan yok vucud icersinde sadece üst tarafta havaya dogru bir cikik var ..

Evet aynen o sizde bakin bu bebek erkek Allah bagislasin :)

Selam hanimlar bende 11. Haftadayim meraktan ölecem artık Bana da tahminde bulunur musunuz

tmm coook tsk eder rabbim herkesin evladini saglikla kucagina almayi nasip etsin ..rabbim sanada hayirli bir erkek evlad nasib etsin insAllah.
Ayy hayirrrr iki oglum var benim kiz bebek istiyorum deli gibi susss tövbe de saglikli bir kızım olsun lutfen

Kisslar bana da yorum yapin nolur !!!

Eklentiler

• Screenshot_2015-09-11-11-34-31.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 56
  • P_20150901_222143.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 67
Erkek canim çıkınti yukari bakiyor paralel degil erkege benzettim ben Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin :)
sagol hayirlisi insallah Doktorda once erkek dedi sonra %80 kiz dedi en son sozu de gostermiyo kesin bisey diyemem dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…