Adi ne konunun bakayim durkonu açtım sonunda hepsini yükledim bekliylrum bakmanı:))))
üst taraftaki cikintiya diyorsunuz degilmi? bagzilari diyor icerde bir cizgi var o yukari dogruysa erkek pararlel ise kiz ama çizgi filan yok vucud icersinde sadece üst tarafta havaya dogru bir cikik var ..Erkek bebeginiz kuyruk sakumu hizasindaki cikintiya bakin yukari dogru olmus paralel degil erkek ildugu cok belli
üst taraftaki cikintiya diyorsunuz degilmi? bagzilari diyor icerde bir cizgi var o yukari dogruysa erkek pararlel ise kiz ama çizgi filan yok vucud icersinde sadece üst tarafta havaya dogru bir cikik var ..
tmm coook tsk eder rabbim herkesin evladini saglikla kucagina almayi nasip etsin ..rabbim sanada hayirli bir erkek evlad nasib etsin insAllah.Evet aynen o sizde bakin bu bebek erkek Allah bagislasin :)
Ayy hayirrrr iki oglum var benim kiz bebek istiyorum deli gibi susss tövbe de saglikli bir kızım olsun lutfentmm coook tsk eder rabbim herkesin evladini saglikla kucagina almayi nasip etsin ..rabbim sanada hayirli bir erkek evlad nasib etsin insAllah.
Selam hanimlar bende 11. Haftadayim meraktan ölecem artık Bana da Eki Görüntüle 1629117 tahminde bulunur musunuz Eki Görüntüle 1629116
ayyy kusura bakma pardon ben 2 kizin var saniyordum tamam ozaman rabbim sana saglikli bir koz evladi versin insAllah..Ayy hayirrrr iki oglum var benim kiz bebek istiyorum deli gibi susss tövbe de saglikli bir kızım olsun lutfen
Amin inşallah saglikli ve hayirli bir kiz evlat :*ayyy kusura bakma pardon ben 2 kizin var saniyordum tamam ozaman rabbim sana saglikli bir koz evladi versin insAllah..
Kisslar bana da yorum yapin nolur !!!Eki Görüntüle 1629139 Eki Görüntüle 1629140
Ben erkege benzettimKisslar bana da yorum yapin nolur !!!Eki Görüntüle 1629139 Eki Görüntüle 1629140
Kac haftalik bebegin erkek gibimerhaba deneyimli arkadaslar bana da yorum yapabilir misiniz Eki Görüntüle 1629236
Teşekkür ederimCikinti yok ama tam net belli degil kiz gibi emin degilim
11 hafta 5 gunlukKac haftalik bebegin erkek gibi
Teşekkür ederimdevlette cekilenler hep uzak ve bulanik ozelde de bi tane var malesef yeni cekilmis. inşallah kizdir yoksa çok isim kavgası çıkacak
Erkek canim çıkınti yukari bakiyor paralel degil erkege benzettim ben Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin :)11 hafta 5 gunluk
sagol hayirlisi insallah Doktorda once erkek dedi sonra %80 kiz dedi en son sozu de gostermiyo kesin bisey diyemem dedi :)Erkek canim çıkınti yukari bakiyor paralel degil erkege benzettim ben Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin :)
Daha net bir resmo yokmu ya cok parlamis kac haftalik parlamaya ragmen cikinti var sanki erkek gibi
Ben erkege benzettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?