2. Bebegime dogdugunda bile kiz mi diye sormustum dr erkek demesine ragmen kalbim hep kiz dedi ama erkek oldu hayırlısı olsun :)çok sağolun kısslar,12 haftalığız,başka fotosu yok.herkes erkek diyo ama ben kız hissediyorum bakalım hayırlısı
Biz halen kayinbaba ismi konan devirdeyiz de malesefIsim kavgasimi nasil yani?
Ben kayinpederimin adini gönüllü verenlerdenim kizim olursada kayinvalide adini verecegim inşallah :)Biz halen kayinbaba ismi konan devirdeyiz de malesef
aslında uygun bi isimse neden olmasın...yada iki isim koyabilirsiniz..mesela ben kendim teklif ettim eşime..hem kayınvalidem vefat etmiş eşim çok küçükken...Biz halen kayinbaba ismi konan devirdeyiz de malesef
Aynen bende oyle eşim ek koyalim dedi hayir dedim peygamber adi neticede tek olsun diye ben israr ettim :)aslında uygun bi isimse neden olmasın...yada iki isim koyabilirsiniz..mesela ben kendim teklif ettim eşime..hem kayınvalidem vefat etmiş eşim çok küçükken...
Cikinti yok sanki kiza benzettim ben ama emin degilim bide neden soylemiyorlar ya cildiricam ille 14. Hafta beklemek niye belliyse soyle arkadaş töööhhharkadaşlar çok merak ediyorum bunlar bizim 11. hafta ultrasyon görüntülerimiz doktor henüz bişey söylemedi ilk gebeliğim yardımcı olurmusunuz ?
Bizimki de dini bir isim ben pek hoslanmadigim için böyle eski adetlerden filan cinsiyet ne olursa olsun isimleri belli de koyamam dedim zaten.Kalp kırılmasın diye yine de kız olsun inşallah hayirlisiylaAynen bende oyle eşim ek koyalim dedi hayir dedim peygamber adi neticede tek olsun diye ben israr ettim :)
Canim resmen bizi anlatmissin. Once erkek sonra kiz sonrada emin degilim bilmiyorumsagol hayirlisi insallah Doktorda once erkek dedi sonra %80 kiz dedi en son sozu de gostermiyo kesin bisey diyemem dedi :)
daha cok kucukler o yuzden doktorlarda sadece tahmin yurutuyo Bi de bizim bebegin pozisyonuda cok uygun degildi tahmin icin Hayirlisi :)Canim resmen bizi anlatmissin. Once erkek sonra kiz sonrada emin degilim bilmiyorum
Canim bence beklemesi daha iyi doktorunun. Keske benim doktorum da bekleseydi daha 10 haftalikken tahminlere basladi ama simdi her kontrolde degisiyor. 14 e girdim bende . 14. Haftada kesin mi belli oluyor acaba? Yanilmasiz?Cikinti yok sanki kiza benzettim ben ama emin degilim bide neden soylemiyorlar ya cildiricam ille 14. Hafta beklemek niye belliyse soyle arkadaş töööhhh
Canim bence beklemesi daha iyi doktorunun. Keske benim doktorum da bekleseydi daha 10 haftalikken tahminlere basladi ama simdi her kontrolde degisiyor. 14 e girdim bende . 14. Haftada kesin mi belli oluyor acaba? Yanilmasiz?
16+0 da yaramazım sonunda gösterdi pipisi varmışSağlıklı, hayırlı evlat olsun inşallah
Bende bir tahmin alabilirmiyim? doktorum bi an kizmi diye dusundum dedi :)
Eki Görüntüle 1628559 yorum yapabilir misiniz lutfen kuzenimin bebegi 14 hafttalik burda
Tatlim ben doguda gorev yapiyorum burda devlet hastanesinde doktorlar 16 haftadan once soylemezler sebebi ne biliyormusun eskiden kiz cocugu olacagini erken ogrenenler bebek buyumeden kurtajla aldiriyorlarmis.. Kürtajlar artınca devlet bunun onune gecmek icin 16. Haftadan önce soylenmesini engelliyormus.. Belki doktorlar bundan dolayi soylemiyorlardirEger görmüyorsa tabiki söylemesin ama benim dr um resmen 16 haftalik tan önce söylemiyoruz cinsiyeti dedi. Oncesinde n3 soylesek boş dedi. Ama ilk dr um ogluma hamileligimde 2 aylikken dedi erkek bebegin olacak diye
Aslinda bi bakima haklisin canim da ben cok merak ediyorum
Tatlim ben doguda gorev yapiyorum burda devlet hastanesinde doktorlar 16 haftadan once soylemezler sebebi ne biliyormusun eskiden kiz cocugu olacagini erken ogrenenler bebek buyumeden kurtajla aldiriyorlarmis.. Kürtajlar artınca devlet bunun onune gecmek icin 16. Haftadan önce soylenmesini engelliyormus.. Belki doktorlar bundan
Bende bir tahmin alabilirmiyim? doktorum bi an kizmi diye dusundum dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?