Tatlim ben doguda gorev yapiyorum burda devlet hastanesinde doktorlar 16 haftadan once soylemezler sebebi ne biliyormusun eskiden kiz cocugu olacagini erken ogrenenler bebek buyumeden kurtajla aldiriyorlarmis.. Kürtajlar artınca devlet bunun onune gecmek icin 16. Haftadan önce soylenmesini engelliyormus.. Belki doktorlar bundan dolayi soylemiyorlardir
Amin insallah ogrenecez bizde.. Nezaman gideceksin doktora..Belkide olabilir bende oyle duymuştum ama cok merak ediyorum rabbim saglikla kucagima almayi nasip etsin :)
Degismez dimi :)hayirlisi olsun
Önümüzdeki hafta Salı günü inşallahAmin insallah ogrenecez bizde.. Nezaman gideceksin doktora..
9 haftalikken nasil kiz diyebilir aklim almıyor ya bizim dr dami var bir anormallik adam 12. Haftada bile soylenene inanmayin dedi :/ 9+5 haftaligiz bugün doktor kız sanki dedi ama daha belli değil dedi sizce ne acaba
Kac haftalik bebegin?Biz birsey goremedik tahmini olan varmi acaba? :)
???????Kızlaaar
O gördüğüm kordon sanirim kiz gibi paralel duruyor ne kadarlik bu bebek?arkadaşlar ben çözemedim sizce nedir durum
Kuzenimin bebegi 12. HaftadaKac haftalik bebegin?
Orası hep muallak :) 12 veya 12+2 haftalıkO gördüğüm kordon sanirim kiz gibi paralel duruyor ne kadarlik bu bebek?
KizBenim bebisime de cinsiyet yorumu yapabilirmisnz Eki Görüntüle 1630161
Hic belli degil yaKuzenimin bebegi 12. Haftada
Oglan diyende oldu bakalim bebisim kiz mi olaacak saglikli olsunda tabi insan merak ediyor tskler yorum icn
Kac haftalik gebesiniz?Oglan diyende oldu bakalim bebisim kiz mi olaacak saglikli olsunda tabi insan merak ediyor tskler yorum icn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?