Son bir tahmin daha istiyorum arkadaslar :) simdiden tesekkurler
12haftalikKac haftalik gebesiniz?
Ciddimisin ya inşallah cok istiyorum bi kizim olsun Allah hayırlı evlat versin inşallah teşekkür ederim yorum icin
Allah bagislasin canim hemen hemen ayni bebeklerimiz :)12haftalik
Sanki erkek gibi kac haftalik bebeginiz?Ben de anlamadim arkadaslar yardim eder misiniz
@ladeynaa kuzum bide bu arkadaşınbebegine bakarmisin?Eki Görüntüle 1630651 Kızlar nub çizdiğim yerse paralel gidiyor kızmı yani ?dik değil omurgadan düz gidiyor ...yoksa ben yanlış yerimi çizdim
Amin canim hepimizinkini insa sagliklica kucagimiza almayi nasip etsin allahim.bebisin cinsiyeti ne seninAllah bagislasin canim hemen hemen ayni bebeklerimiz :)
Sağol cnm benim bakarsanız çok sevinirim@ladeynaa kuzum bide bu arkadaşınbebegine bakarmisin?
Amin canim hepimizinkini insa sagliklica kucagimiza almayi nasip etsin allahim.bebisin cinsiyeti ne senin
10+5 te böyleydik, erkek tahminleri yapılmıştı ama kızım oluyor inşallah.Benim minik ordegime de tahmin yapar misiniz ablalari?
Canim dr goremdiyse genelde kiz olur diyorlar emin degilim bu resimde hic belli degil genede bilen arkadaslar baksinlar biBu da bir diger goruntu
10+5 te böyleydik, erkek tahminleri yapılmıştı ama kızım oluyor inşallah.
Nuba pek bel bağlamayın
Herkese hayırlı, sağlıklı bebekler dilerim.
Şu an 8 aylığım.Canim dr goremdiyse genelde kiz olur diyorlar emin degilim bu resimde hic belli degil genede bilen arkadaslar baksinlar bi
Suan kac ayliksin canım benim Allah uzun ömürlü hayırlı evlat nasip etsin :)
Şu an 8 aylığım.
Amin cümlemize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?