- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Hayır 16. haftada öğrendim.8 aylık bebegi daha yenimi cinsiyet öğrendin
Hayır 16. haftada öğrendim.
Eski mesajlarıma bakarken, ben de nub teorisi konusuna gelip yorum sormuşum ona rastladım ve bana erkek yorumları yapılmıştı.
Bunun bağlayıcı bir yorum olmadığını, kızımın olacağını belirtmek istedim.
Ciddimisin ya inşallah cok istiyorum bi kizim olsun Allah hayırlı evlat versin inşallah teşekkür ederim yorum icin
Ben de aynisini yasiyorum canim bn de 13 haftalik gittim hicbir sey demedi bidaki ayi beklicez dedi, etrafimdaki herkes doktor oyle dediyse kizin olacak diokızlar benim bebişimin de cinsiyetini bir tahmin edin. şu an 13 haftalığız geçen hafta gittim, doktor güldü söylemedi, 16. haftayı bekleyeceğiz cinsiyet için dedi
Ya seni yirim yirim benHayirli evlat = kiz :))
Canim 13 haftaya gore hic belli degil sanki bebisin ultrason net cikmamis bilemedim benkızlar benim bebişimin de cinsiyetini bir tahmin edin. şu an 13 haftalığız geçen hafta gittim, doktor güldü söylemedi, 16. haftayı bekleyeceğiz cinsiyet için dedi
Ben de aynisini yasiyorum canim bn de 13 haftalik gittim hicbir sey demedi bidaki ayi beklicez dedi, etrafimdaki herkes doktor oyle dediyse kizin olacak dio
KizKızlar selam daha 10 haftalık ama bi tahmini olan varmı yaa anlayan varsa bi el atın nolur çok merak ediyorum
Ayy şaka ciddi mi emin misin yaa erkek istiyodum
Eminlik konusunda tabiki degilim canimda teoriye gore kesenin sekli düzgun olursa kiz bozuk olursa erkek diye biliyorum.Ayy şaka ciddi mi emin misin yaa erkek istiyodum
Cikintisi var gibi valla az once resmi acmadan sekline bakip demistim amacikinti var bebekteKızlar selam daha 10 haftalık ama bi tahmini olan varmı yaa anlayan varsa bi el atın nolur çok merak ediyorum
Saglıkla gelsinde fark etmez ama içimden geçen erkek bebek hayırlısı olsunCikintisi var gibi valla az once resmi acmadan sekline bakip demistim amacikinti var bebekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?