dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

8 aylık bebegi daha yenimi cinsiyet öğrendin
Hayır 16. haftada öğrendim.
Eski mesajlarıma bakarken, ben de nub teorisi konusuna gelip yorum sormuşum ona rastladım ve bana erkek yorumları yapılmıştı.
Bunun bağlayıcı bir yorum olmadığını, kızımın olacağını belirtmek istedim.

Anladim Bugün mahallade teyzenin biri kızın olacak dedi banada nerden anladigini sordum. Cirkinlesmissin dedi yüzümde dogum lekesi oluşmuş bide cok sivilcem çıktı hayirlisi bakalım. Inşallah bizde ogreniriz birgun

arkadaslar 12. hafta oldu ve daha yırmı gun var kontrolume gttgmde ogrenebılır mıyım cınsıyetı sızce?

kızlar benim bebişimin de cinsiyetini bir tahmin edin. şu an 13 haftalığız geçen hafta gittim, doktor güldü söylemedi, 16. haftayı bekleyeceğiz cinsiyet için dedi

Eklentiler

• C) 7 EYLÜL 2015.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 85
kızlar benim bebişimin de cinsiyetini bir tahmin edin. şu an 13 haftalığız geçen hafta gittim, doktor güldü söylemedi, 16. haftayı bekleyeceğiz cinsiyet için dedi
Ben de aynisini yasiyorum canim bn de 13 haftalik gittim hicbir sey demedi bidaki ayi beklicez dedi, etrafimdaki herkes doktor oyle dediyse kizin olacak dio

Canim 13 haftaya gore hic belli degil sanki bebisin ultrason net cikmamis bilemedim ben

Ben de aynisini yasiyorum canim bn de 13 haftalik gittim hicbir sey demedi bidaki ayi beklicez dedi, etrafimdaki herkes doktor oyle dediyse kizin olacak dio

ay bana da öyle diyorlar canım ,kız bebek kendini gizlermiş seninki kızdır diyorlar

Kızlar selam daha 10 haftalık ama bi tahmini olan varmı yaa anlayan varsa bi el atın nolur çok merak ediyorum

Eklentiler

• image.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 94
Ayy şaka ciddi mi emin misin yaa erkek istiyodum
Eminlik konusunda tabiki degilim canimda teoriye gore kesenin sekli düzgun olursa kiz bozuk olursa erkek diye biliyorum.
Bide ilk resim cizgi seklinde olursa erkek mercimek gibi yuvarlak olursa kiz diyorlar emin değilim Allah sağlıklıevlat versin :)

Orkd canim merhaba bugun doktora gittim ve yeni bir resim daha verdi.. Cinsiyetini sormayi unuttum bebegimi hareket ediyor görünce: )) sana zahmet bi bakıversen olurmu.. @ladeynaa sendende bekliyorum yorum lutfennn

Eklentiler

• 20150914_132617.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 88
  • 20150914_132616.webp
    19 KB · Görüntüleme: 84
Son düzenleme:
Orkd benim bebeğime de tekrar bakar mısın resmini paylaştım ama bir önceki sayfada kaldı. ilk ultrason fotosuna göre erkek dedin ama bu da büyümüş hali bebişimin :) cok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…