dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Orkd canim merhaba bugun doktora gittim ve yeni bir resim daha verdi.. Cinsiyetini sormayi unuttum bebegimi hareket ediyor görünce: )) sana zahmet bi bakıversen olurmu.. @ladeynaa sendende bekliyorum yorum lutfennn
Çıkıntisi yok gibi sanki palalel ama bi kalabalık var oda kordon falanmi anlamadim ki @ladeynaa gel buraya kurtarici melegim nedir bu bebisin cinsiyeti kiz

Kızlar hadi bana da yorum yapin:)) bence kız nuba gore. Bugün doktor yüzde 70 erkek dedi. Ben anlamadım neden erkek dedi. Bariz kız degil mi yahu

Eklentiler

• 20150914_130413.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 107
Kızlar hadi bana da yorum yapin:)) bence kız nuba gore. Bugün doktor yüzde 70 erkek dedi. Ben anlamadım neden erkek dedi. Bariz kız degil mi yahu

12+2 de cinsiyet tahmini etmek zor çok erken hangi hastaneye gidiyorsun canım.
benimde 12+2 gebeliğim bence değişebilir bu işer birazda doktorun tecrübesine bağlı.

12+2 de cinsiyet tahmini etmek zor çok erken hangi hastaneye gidiyorsun canım.
benimde 12+2 gebeliğim bence değişebilir bu işer birazda doktorun tecrübesine bağlı.
Beylikduzu kolan hastanesi canım. Doktorum çok iyi.. kesin konuşmadı zaten cuma tekrar bakıcam ama erkek uyku ihtimal dedi. Farketmez aslında ilk bebis ama resmen kız nubu erkek demesi garip geldi bana

Beylikduzu kolan hastanesi canım. Doktorum çok iyi.. kesin konuşmadı zaten cuma tekrar bakıcam ama erkek uyku ihtimal dedi. Farketmez aslında ilk bebis ama resmen kız nubu erkek demesi garip geldi bana

peki tatlım bulantın oldumu kokulara karşı hassasiyetin ve aşermen varmı.

Kızlar yeni gördüm konuyu 13t6 günlük hamileyim bende son ultrasonu koysam tahmin edebilir misiniz lütfen:))

Eklentiler

• IMG_20150912_113434.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…