Çıkıntisi yok gibi sanki palalel ama bi kalabalık var oda kordon falanmi anlamadim ki @ladeynaa
Belli degil bu resimde ama hic :/kızlar benim bebişimin de cinsiyetini bir tahmin edin. şu an 13 haftalığız geçen hafta gittim, doktor güldü söylemedi, 16. haftayı bekleyeceğiz cinsiyet için dedi
Yoo bariz erkek nub cikintisi yukari bakiyorKızlar hadi bana da yorum yapin:)) bence kız nuba gore. Bugün doktor yüzde 70 erkek dedi. Ben anlamadım neden erkek dedi. Bariz kız degil mi yahu
Yahu dümdüz paralel çizgi var orda o değil mi nub???Yoo bariz erkek nub cikintisi yukari bakiyor
Vucuda palalel degil iste yukari dogru cikmis o nub evet ama kiz olsa vücuttan yukari cikmayacak pacak arasina palalel olacak kac aylik bebeginYahu dümdüz paralel çizgi var orda o değil mi nub???
12 +2 yiz canım.Vucuda palalel degil iste yukari dogru cikmis o nub evet ama kiz olsa vücuttan yukari cikmayacak pacak arasina palalel olacak kac aylik bebegin
Biliyorum canim benim, ben unutmussundur diye dedim beaaa..ben o "kiz" diye @ladeynaa ya dedim bebegine degil bacak rasinda cikinti hâlâ var gördümde destek istedim bebegin kiz demedim giii
Kızlar hadi bana da yorum yapin:)) bence kız nuba gore. Bugün doktor yüzde 70 erkek dedi. Ben anlamadım neden erkek dedi. Bariz kız degil mi yahu
Beylikduzu kolan hastanesi canım. Doktorum çok iyi.. kesin konuşmadı zaten cuma tekrar bakıcam ama erkek uyku ihtimal dedi. Farketmez aslında ilk bebis ama resmen kız nubu erkek demesi garip geldi bana12+2 de cinsiyet tahmini etmek zor çok erken hangi hastaneye gidiyorsun canım.
benimde 12+2 gebeliğim bence değişebilir bu işer birazda doktorun tecrübesine bağlı.
Beylikduzu kolan hastanesi canım. Doktorum çok iyi.. kesin konuşmadı zaten cuma tekrar bakıcam ama erkek uyku ihtimal dedi. Farketmez aslında ilk bebis ama resmen kız nubu erkek demesi garip geldi bana
Bulantim olmadı. Asermek var psikolojikman uydurmuyorsam:))peki tatlım bulantın oldumu kokulara karşı hassasiyetin ve aşermen varmı.
Eminlik konusunda tabiki degilim canimda teoriye gore kesenin sekli düzgun olursa kiz bozuk olursa erkek diye biliyorum.
Bide ilk resim cizgi seklinde olursa erkek mercimek gibi yuvarlak olursa kiz diyorlar emin değilim Allah sağlıklıevlat versin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?