Tesekkürler canım yok önümüzdeki hafta öğreneceğizKiz gibi cikinti palalel gidiyor simdi ne kadarlik ogrendinizmi cinsiyetini?
Ben doktora sormuştum genital tuba göre bişeye benzetebiliyo musunuz diye. O da bu haftalarda kızların klitorisi bazen şiş olabiliyo erkrkletin pipisi ise tam oluşmuyo o yüzden kız erkeğe erkek de kıza benzeyilebilir çok yanıltıcı olur yorum ysoamam demişti.Bu bebek erkek işte ayan beyan yatmış gosteriyo pipiyi nesine kiz dedi bunun dr
Ben doktora sormuştum genital tuba göre bişeye benzetebiliyo musunuz diye. O da bu haftalarda kızların klitorisi bazen şiş olabiliyo erkrkletin pipisi ise tam oluşmuyo o yüzden kız erkeğe erkek de kıza benzeyilebilir çok yanıltıcı olur yorum ysoamam demişti.
Bizede kesin cvb vermedi ama cikinti paralel duruyo kiz olabilir dedi yarın için başka bi Dr dan randevu aldım inş ogrenirimBen doktora sormuştum genital tuba göre bişeye benzetebiliyo musunuz diye. O da bu haftalarda kızların klitorisi bazen şiş olabiliyo erkrkletin pipisi ise tam oluşmuyo o yüzden kız erkeğe erkek de kıza benzeyilebilir çok yanıltıcı olur yorum ysoamam demişti.
Benimde yarin kesinlesicekBizede kesin cvb vermedi ama cikinti paralel duruyo kiz olabilir dedi yarın için başka bi Dr dan randevu aldım inş ogrenirim
Bizede kesin cvb vermedi ama cikinti paralel duruyo kiz olabilir dedi yarın için başka bi Dr dan randevu aldım inş ogrenirim
Evet canım önce koydum aynı resme nub paralel kız dedin sonra kendi bebeginin 4 boyutlu resmini görünce bizde cikinti var diye kesin erkek dedin bariz pipisi belli dedin Ladeyna erkek dedi bir kaç arkadaş daha kız dedi 30 ekimi bekleyemedim yarın gidicem inş Dr söyler öğreniyim hemen yazacam burayaErkek demistik seninkide degilmi?bu belirsizlik hayattan soguttu benide ya bi öğrensek pooff
Evet canım önce koydum aynı resme nub paralel kız dedin sonra kendi bebeginin 4 boyutlu resmini görünce bizde cikinti var diye kesin erkek dedin bariz pipisi belli dedin Ladeyna erkek dedi bir kaç arkadaş daha kız dedi 30 ekimi bekleyemedim yarın gidicem inş Dr söyler öğreniyim hemen yazacam buraya
Dr mu soylemiyo bebekmi göstermiyor Allah Allah :/ cok büyümüş benimki 13 haftalik gostermedi bebeğim erkek bebekleri erken gosterir dedi dr18 haftalik olduk
Canım ilk gittiğimde 14 haftalik ti gördüğünüz resimde bir sonraki randevuyu 30 ekimde verdi o zaman 23 haftalik oluyo ama ben dayanamadım yarın gidicem yurtdisindayim 3 kez ultrason yapiyolar 14 haftalik ta yaptı kız olabilir ama kesin bilemem şimdi dedi artık yarın ogremezsem 23 haftalik olduğunda kesin ogrenirim inşDr mu soylemiyo bebekmi göstermiyor Allah Allah :/ cok büyümüş benimki 13 haftalik gostermedi bebeğim erkek bebekleri erken gosterir dedi dr
Canım ilk gittiğimde 14 haftalik ti gördüğünüz resimde bir sonraki randevuyu 30 ekimde verdi o zaman 23 haftalik oluyo ama ben dayanamadım yarın gidicem yurtdisindayim 3 kez ultrason yapiyolar 14 haftalik ta yaptı kız olabilir ama kesin bilemem şimdi dedi artık yarın ogremezsem 23 haftalik olduğunda kesin ogrenirim inş
Amin canım inşallah senin çocukların ne erkekmiBen tekrar baktım o cikintinin net oldugu resme erkek gibi geldi :/ dr un 14 haftalikken net bisey soylememesi de aklimi karistirdi hakinda hayirlisi olsun canım rabbim gonlumuzdekini nasip etsin amin
Amin canım inşallah senin çocukların ne erkekmi
Canim seninle aynı durumdayım iki tane guzeller guzeli kızım var 3. De kiz olursa bu duruma kendimi alistirdim uzulmem ama bu hamilelik çok farklı diğerlerinden inş erkektir diyorum bazen Dr kız gibi dedi ama hala bir umut belki erkektir diye dusunuyorum hayırlısı olsun artık yarın büyük gün benim için :))Ikiside erkek ewt kendimi hazirladim aslinda erkek olsa bile 3. Bebegim cok buyuk hayal kırıklığı olmayacak ama bebegim göstermedi gectigimiz hafta erkekler 2. Ayinda belli etmisti bu sakliyor hamileligimde digerlerinden farklı hani yawas yawas kız fikrinede alistim sanki bilmiyorum ya hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?