dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Ben tekrar baktım o cikintinin net oldugu resme erkek gibi geldi :/ dr un 14 haftalikken net bisey soylememesi de aklimi karistirdi hakinda hayirlisi olsun canım rabbim gonlumuzdekini nasip etsin amin
Sonunda öğrendim belirsizlik beni daha kötü etmişti öğrendim rahatladım 3.kızım geliyo sağlıklı sıhhatli gelsin inş

Sonunda öğrendim belirsizlik beni daha kötü etmişti öğrendim rahatladım 3.kızım geliyo sağlıklı sıhhatli gelsin inş
Hayirli olsun rabbim saglik versin cenneti garantilediniz :) uc bebekte de ilk ultrason goruntusunde ayni yerdelermi benimde ikinci kizim olcak insallah ikiside ayni sag altta

Merhaba daha öncede resmini yüklemiştm ama çok küçüktü şuan 10+2oldu sizce bu teknolojiye göre bebeğimin cinsiyeti ne olabilir

Eklentiler

• 20150928_155517.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 86
Merhaba daha öncede resmini yüklemiştm ama çok küçüktü şuan 10+2oldu sizce bu teknolojiye göre bebeğimin cinsiyeti ne olabilir[/QUOTE]
Nubu goremedim ama bana kız gibi geldi

Merhaba daha öncede resmini yüklemiştm ama çok küçüktü şuan 10+2oldu sizce bu teknolojiye göre bebeğimin cinsiyeti ne olabilir
Nubu goremedim ama bana kız gibi geldi[/QUOTE]
Hadi inşallah çok sagol cnm :)

hatırlarsanız geçen hafta yüklemiştim tam paraleldi nub yorum yapanlar hep kız dedi ama bugün öğrendim bebeğin erkekyani bende nub teorisi tutmadı

Kızlar arkadaşımın bebişii sizce cinsiyet ne bana erkek gibi geldi @ladenya ve Orkd

Eklentiler

• image.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 85
  • image.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 77
Kızlar benim görüntüm çok net değil ama yorumlarsanız çok çok sevineceğim 10+4 düm sata göre ama doktorum 10 haftalık dedi Sorun yokmuş çok şükür

Eklentiler

• image.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 120
Kaç haftalıkken öğrendim canım OTE="tedil, post: 42789381, member: 249730"]hatırlarsanız geçen hafta yüklemiştim tam paraleldi nub yorum yapanlar hep kız dedi ama bugün öğrendim bebeğin erkekyani bende nub teorisi tutmadı[/QUOTE]
Kac

Hanimiş benim bebişimin nubu bizde bi tahmin istiyoruzz annişler yorumm bekliyoruz

Eklentiler

• image.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 112
Kac haftalik suan sizin ki acaba kiz denilen resme baktimda simdi o bebek erkekse burda kiz denilen butun bebeklerin erkek olma ihtimali cok yuksek hem duz hemde 3 cizgi hepsi var teoriyi curutecek cinsten:)

son doktor randevumda 16+6 haftaliktim... iki tane doktor bakti ikiside erkek dedi. 20 haftalik ken yine randevum var. Bakalim ozaman ne diyecek doktor. Sizi haberdar ederim inshallah. Rabbim herkese en hayirlisini versin optum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…