Canim seninle aynı durumdayım iki tane guzeller guzeli kızım var 3. De kiz olursa bu duruma kendimi alistirdim uzulmem ama bu hamilelik çok farklı diğerlerinden inş erkektir diyorum bazen Dr kız gibi dedi ama hala bir umut belki erkektir diye dusunuyorum hayırlısı olsun artık yarın büyük gün benim için :))
Sonunda öğrendim belirsizlik beni daha kötü etmişti öğrendim rahatladım 3.kızım geliyo sağlıklı sıhhatli gelsin inşBen tekrar baktım o cikintinin net oldugu resme erkek gibi geldi :/ dr un 14 haftalikken net bisey soylememesi de aklimi karistirdi hakinda hayirlisi olsun canım rabbim gonlumuzdekini nasip etsin amin
Hayirli olsun rabbim saglik versin cenneti garantilediniz :) uc bebekte de ilk ultrason goruntusunde ayni yerdelermi benimde ikinci kizim olcak insallah ikiside ayni sag alttaSonunda öğrendim belirsizlik beni daha kötü etmişti öğrendim rahatladım 3.kızım geliyo sağlıklı sıhhatli gelsin inş
Benimkiler kesenin ortasında duruyo canımHayirli olsun rabbim saglik versin cenneti garantilediniz :) uc bebekte de ilk ultrason goruntusunde ayni yerdelermi benimde ikinci kizim olcak insallah ikiside ayni sag altta
Merhaba daha öncede resmini yüklemiştm ama çok küçüktü şuan 10+2oldu sizce bu teknolojiye göre bebeğimin cinsiyeti ne olabilir
Nubu goremedim ama bana kız gibi geldi[/QUOTE]Merhaba daha öncede resmini yüklemiştm ama çok küçüktü şuan 10+2oldu sizce bu teknolojiye göre bebeğimin cinsiyeti ne olabilir
Kac haftalik bu bebek?Kızlar arkadaşımın bebişii sizce cinsiyet ne bana erkek gibi geldi @ladenya veOrkd
Canım sanırım 12haftalıkKac haftalik bu bebek?
Merhaba, benim 11+4 haftalıkken çekilen usgsi. Acaba tahmin yapabilir misiniz? Eki Görüntüle 1641950
pipisini gostereyimmiHayir kiz
Kac haftalik suan sizin ki acaba kiz denilen resme baktimda simdi o bebek erkekse burda kiz denilen butun bebeklerin erkek olma ihtimali cok yuksek hem duz hemde 3 cizgi hepsi var teoriyi curutecek cinsten:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?