- 21 Eylül 2015
- 269
- 388
- 23
Canım kaçıncı çocuğun bu sen kız istiyosun sanırım ama bu bariz erkek nubu çok belli ogrendinmi cinsiyetiniKizlar ikili test icin kan verdim olcumler yapildi ne stresli anlarmis Allah saglik versin yavrularimiza:)) Son resimleri degismis bizim minigin ama her hali tatli masallah:))
Canım kaçıncı çocuğun bu sen kız istiyosun sanırım ama bu bariz erkek nubu çok belli ogrendinmi cinsiyetini
Merhaba, benim 11+4 haftalıkken çekilen usgsi. Acaba tahmin yapabilir misiniz? Eki Görüntüle 1641950
Önceki iki çocuğum erkekti canim teşekkür ederim :)orkd hayırlı olsun canımm ılk cocugunuz erkekmıydı
KizOrkd canım benim bebisim için de yorum yaparmisin
canımmmm Allah gönlünde göre vermiş...rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip ersin...darısı başımaa bize de inşallahhh bi kız gelir....Veeeeee cinsiyeti ogrendimmmmmmmmm kızım oluyor kizim.
Allahim hayirli saglikli evlatlar versin cok farkli bi durumdayim suan sevincmi hüzünmu anlayamadigim bi gariplik var..
Şaşkınim teşekkür ederim herkese hepinize
Allah isteyene istediğini hayırlı sağlıklı versin canin Teşekkürler :)canımmmm Allah gönlünde göre vermiş...rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip ersin...darısı başımaa bize de inşallahhh bi kız gelir....
masallah! Insan nedense kiz bebege daha çok seviniyor... Benim de iki kizim var, ucuncu erkek olmasini coook arzuluyordum. Simdi doktor 3cu erkek deyince zannettigim kadar sevinemedim nedense... kizlarimin bebekligini ozledim heraldeVeeeeee cinsiyeti ogrendimmmmmmmmm kızım oluyor kizim.
Allahim hayirli saglikli evlatlar versin cok farkli bi durumdayim suan sevincmi hüzünmu anlayamadigim bi gariplik var..
Şaşkınim teşekkür ederim herkese hepinize
masallah! Insan nedense kiz bebege daha çok seviniyor... Benim de iki kizim var, ucuncu erkek olmasini coook arzuluyordum. Simdi doktor 3cu erkek deyince zannettigim kadar sevinemedim nedense... kizlarimin bebekligini ozledim heralde
amin canım yaaa.....Allah herkese nasip etsin inşallah....Kiz bebege daha sevindigimden degil aslinda iki erkekten sonra kizimin olacagi fikri iyi geldi belki tam olarak adledemiyorum düşüncelerimi aslinda belkide anne kiz iliskisi hosuma gidiyor ne bileyim. Ilk evladimin erkek olmasini cok arzulamistim mesela rabbim mahrum birakmasin her iki tadi da tadalim inşallah :) teşekkür ederim
Cinsiyeti ogrenince yaz mutlakaamin canım yaaa.....Allah herkese nasip etsin inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?