dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Kizlar ikili test icin kan verdim olcumler yapildi ne stresli anlarmis Allah saglik versin yavrularimiza:)) Son resimleri degismis bizim minigin ama her hali tatli masallah:))

Eklentiler

• IMG_20150929_151012.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 99
  • IMG_20150929_151132.webp
    38 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_20150929_150800.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 103
Kızlar sizce benim bebisimin cinsiyeti nedir bi yorumlarsaniz çok sevinecegiz :)

Eklentiler

• 20150929_160638.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 86
Kizlar ikili test icin kan verdim olcumler yapildi ne stresli anlarmis Allah saglik versin yavrularimiza:)) Son resimleri degismis bizim minigin ama her hali tatli masallah:))
Canım kaçıncı çocuğun bu sen kız istiyosun sanırım ama bu bariz erkek nubu çok belli ogrendinmi cinsiyetini

Canım kaçıncı çocuğun bu sen kız istiyosun sanırım ama bu bariz erkek nubu çok belli ogrendinmi cinsiyetini

Evet canim yuksek ihtimal erkekmis bizim minik evde erkekler 2 olucak insallah ama napalim :)) Evet gonlumden gecen kizdi ama ilk bebek nasipse 2. Kiz olur olmazsa da gelin severiz:)

Veeeeee cinsiyeti ogrendimmmmmmmmm kızım oluyor kizim.
Allahim hayirli saglikli evlatlar versin cok farkli bi durumdayim suan sevincmi hüzünmu anlayamadigim bi gariplik var..
Şaşkınim teşekkür ederim herkese hepinize

Kızlar bu bebişede yorum alabilirmiyiz 12haftalık

Eklentiler

• image.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 45
Nekadar guzel bende 12. Hafta icindeyim persembe doktoruma gidicem ve bu bilgiyi verenden allah razi olsun hemen foto isteyip burda paylasicam Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin insallahh

Allahim hayirli saglikli evlatlar versin cok farkli bi durumdayim suan sevincmi hüzünmu anlayamadigim bi gariplik var..
canımmmm Allah gönlünde göre vermiş...rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip ersin...darısı başımaa bize de inşallahhh bi kız gelir....

masallah! Insan nedense kiz bebege daha çok seviniyor... Benim de iki kizim var, ucuncu erkek olmasini coook arzuluyordum. Simdi doktor 3cu erkek deyince zannettigim kadar sevinemedim nedense... kizlarimin bebekligini ozledim heralde

masallah! Insan nedense kiz bebege daha çok seviniyor... Benim de iki kizim var, ucuncu erkek olmasini coook arzuluyordum. Simdi doktor 3cu erkek deyince zannettigim kadar sevinemedim nedense... kizlarimin bebekligini ozledim heralde

Kiz bebege daha sevindigimden degil aslinda iki erkekten sonra kizimin olacagi fikri iyi geldi belki tam olarak adledemiyorum düşüncelerimi aslinda belkide anne kiz iliskisi hosuma gidiyor ne bileyim. Ilk evladimin erkek olmasini cok arzulamistim mesela rabbim mahrum birakmasin her iki tadi da tadalim inşallah :) teşekkür ederim

amin canım yaaa.....Allah herkese nasip etsin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…