Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 14+5 ama 2 haftadir hissediyorum.geriyor ya eliyle ya da ayagiyla.ultrasonda da gordum hic yerinde dudurmuyor.sirtustu yatinca ozellikle kimildiyor.ben bu bebegi erken hissettim ondan sordum.Valla ben seninkina kararsiz kaldim kizda olabilir bu bebos cikinti yok gibi 1 kac haftaya daha belli olur. :))
Ben 14+5ama 2 haftadir hissediyorum.ozellikle gerdiriyor.ultrasonda da gordum kımıl kımıl.bende bi17. H
Canim 17 haftada hissettim lk bebisya simdi kesin kesin hissediyorum ozaman lar emin deiildim :))
Tam belli degil ama yani bana erkek gibi geldi.Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.bi tane daha yaparsin sende bizim gibi.Ay canım çok saol yaa :)) Kimse cevap vermedi, umutla bekliyordum ben de. Aslında gönlüm kız istiyor ama olsun.. Allah sağlık versin yeter ki, kız da yaparız napalım
Nubu küçük ama sanki yukarı doğru gidecek gibi di mi?
Kizlar teorik olarak 16 dan once hissetnek imkansiZ 16 da hisseden annelerde 2 gebelikte fln hissederler. Ilk gebelikte en reken 18 de hissesersin . O hissettigin baska karin hareketlerindir...Ben 14+5 ama 2 haftadir hissediyorum.geriyor ya eliyle ya da ayagiyla.ultrasonda da gordum hic yerinde dudurmuyor.sirtustu yatinca ozellikle kimildiyor.ben bu bebegi erken hissettim ondan sordum.
Ben 14+5ama 2 haftadir hissediyorum.ozellikle gerdiriyor.ultrasonda da gordum kımıl kımıl.bende bi
Tam belli degil ama yani bana erkek gibi geldi.Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.bi tane daha yaparsin sende bizim gibi.
Ben daha emin olamadim sabki su dalgasi hafifce karbima carpuyo ama karnimu izledimde karnim kimil kimil oynuyo bebis baya harwket etsede ben cok anlamiyorum bebimki solda simdiu sebinki ne tarafta ?Ben 14+5 ama 2 haftkarnimissediyorum.geriyor ya eliyle ya da ayagiyla.ultrasonda da gordum hic yerinde dudurmuyor.sirtustu yatinca ozellikle kimildiyor.ben bu bebegi erken hissettim ondan sordum.
Ben 14+5ama 2 haftadir hissediyorum.ozellikle gerdiriyor.ultrasonda da gordum kımıl kımıl.bende bi
Tam belli degil ama yani bana erkek gibi geldi.Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.bi tane daha yaparsin sende bizim gibi.
Solda benim ki de ilk solda hissettim zaten.kizim sagdaydi.ama ultrasonda eliyle gerdirdiginde hissettigim sey ayni seydi.oynamasini hissetmiyorum eliyle ayagiyla sanki gerdiriyor karnimin icini.Ben daha emin olamadim sabki su dalgasi hafifce karbima carpuyo ama karnimu izledimde karnim kimil kimil oynuyo bebis baya harwket etsede ben cok anlamiyorum bebimki solda simdiu sebinki ne tarafta ?
Bak olabilir sen bi dogur ne cikarsa bizde onu bekleyelim :))[/QUOTE][QUOTE="azra53, post: 40172762, member: 254233" merve bencede sizin bebisin cinsiyetleri ayni ogrenin artık bu bebislleri çatlayacakn artikin
Ben çok zayıfı canim ondan bilmem ilk gebeligimi oglumu 15 haftalikti hissettim icimde bi kelebek cıipinmasi gibi bazende pit pit atardi ikinci gebeligimide 17 18 arasi hissettimKizlar teorik olarak 16 dan once hissetnek imkansiZ 16 da hisseden annelerde 2 gebelikte fln hissederler. Ilk gebelikte en reken 18 de hissesersin . O hissettigin baska karin hareketlerindir...
Erkek gibi canim kaç haftalık nubu net görünmüyor baska foto varsa bakımResim ters olmuştu düzelttim :)
:)))))))))) evet canim yaa benimde yan duruyor ters duruyor dk pembe alma ama kız dedi bu nasıl bi çelişkidir anlamadım benim az kaldi doğuracam ya hepimiz kız getirecez yada pipili cikcak bqkalim hayırlısi bende 10 nisanda renkli usg ye giricem kesin kız dese de kurtulsm artık bu muammadan[/QUOTE]Bak olabilir sen bi dogur ne cikarsa bizde onu bekleyelim :))
Canim net görünmüyor biraz daha yakın çekip gonder fotoyu Nub cizgisini hangi yone oldugunu goremiyorumkizlar sizce cinsiyeti ne :)
İnşallah hadi bakalım hayırlısı bakalım nediyecekler ama bence kesin kızzzzzzz[/QUOTE]:)))))))))) evet canim yaa benimde yan duruyor ters duruyor dk pembe alma ama kız dedi bu nasıl bi çelişkidir anlamadım benim az kaldi doğuracam ya hepimiz kız getirecez yada pipili cikcak bqkalim hayırlısi bende 10 nisanda renkli usg ye giricem kesin kız dese de kurtulsm artık bu muammadan
10+6 orda en son resim o canim başka yok haftaya ikili testimiz var..Bu nub da popo çıkık oluncami anlaşılıyor okudum ama anlayamadım yaErkek gibi canim kaç haftalık nubu net görünmüyor baska foto varsa bakım
Cnm bunu videodan çektik ancak bu kadar oldu birde bu resmi varCanim net görünmüyor biraz daha yakın çekip gonder fotoyu Nub cizgisini hangi yone oldugunu goremiyorum
Bencede kız 6 , ci hislerim kuvvetlider benim cevremde kim varsa gebis hepsini doğru tahmin ediyorum yolda gördüğüm gebisleri dogru biliyorum bide hastanedekileri hiç yanilmiyorum bi kendime hayrim yok yanarım da ona yanarim oglumu hep kız dedim kız hissettim gerci hos dk yanildi kız dedi oda etkilemişti beni bu bebiside müthiş kız hissediyorum[/QUOTE]İnşallah hadi bakalım hayırlısı bakalım nediyecekler ama bence kesin kızzzzzzz