Dr. Süleyman Tas yada Dr. Mahmut Gökdogan tarafindan burnunu yaptiran var mi?

Bana özelden fotonuzu atarmisiniz? Bende dr. Süleyman tasi istiyorum ama asistani cok yüksek fiyat söyledi ve ben yurt disinda yasadigim icin bilet ve konaklama icinde bütce ayirmam gerekiyor napicami bilmiyorum :cry:
Merhaba asistani Sana ne Kadar Fiat söyledi? Intersen özelden atabilirisin.

sgksi olana 75 TL olmayana 150 TL aliyor mus
Ne?! Ücretmi aliyor oda.... Haydaaa... Anlamiyorum valla. Her zaten Yuri disindan geldinmi fazla istiyorlar Sanki. Bana Telefonda hic ücretten Bahsetmediler. Bende sormamistim zaten. Yinede Telefonda billigendermeleri gerekiyor bence

8000 TL gecen sene 5000di hangi ara bukadara cikti anlayamadim.. böyle bir fiyat söyleyince cok sasirdim. Ne yapacagimi bilmiyorum :KK43:

Bana Telefonda 7000 TL Basliyor dediler. Duruma göre degisiyor dediler. Ama Fiyati sordugumda bana Yurt disindan Geelip gelmedigimi sordular. Biraz Huylandim bende.

merhaba kızlar :) 15 ocak tarihinde süleyman bey'e burun estetiği yaptıdım . burunumda hem et hemde burun ucunda düşüklük vardı. çokkk şeker bir doktor ve oo sosyete doktorlar gibi değil . burum tam bir ay olmamasına ragmen şuan şekli bile cok güzel.kapalı ameliyatlarda oturması 2 yada 3 aya kadar oturuyomuş. bence kesinlikle randevu alıp gitmenizi tavsiye ediyorum. hiç agrım sızım ,yada morluk olmadı. hafif yüzde şişkinlik oluyor oda zaten 1 haftaya geçiyor
Merhaba, Acaba resmini görebilirmiyiz? Tabii, özeldende atabilirsin. Memnun kaldigina sevindim. Ne zaman ameliyat oldun ve maaliyeti ne kadardi?

Tam aksine Dr. Süleyman cok ilgilimis burunlarida cok dogal buluyorum ama bir hastasina yazmistim o kisi mesela burnundan nefes almamaya baslamis.. böyle seyler duyunca insan cabuk vaz gecebiliyor
O hastasini nerde buldun Acaba? Bu forumda Peak fazla Bilgi York hakkinda.

Burdan bulmustum.. birde instagramda dr. Süleyman hastalarin resmini yüklüyor sayfasina bazilarida altina yorum yapiyor ordan bulup yazdim bi kac kisiye hepside memnun oldugunu söyledi.

Kekse süleyman beyi Daha önce bulsaDim, kesinlikle gecen yil onunlada görüsmeye Giderdim. Bir ay kaldi ameliyat olmama ve korkuyorum ameliyattan... Kendisinin sempatik buluyorum resimlerinden...ve cok ilgili görünüyor. Ama hakkinda Pek bilgi yok. Ameliyat sonrasi Meinung olmayan hastalari varmi, Böyle durumlarda nasil davraniyor? Revizyon istegi dogrultusunda ücret aliyormu tekrar?

Ne Zormus, Baris cakir ve süleyman tas arasinda kaldim:/

Ikiside Kapali teknik uyguluyor ve kendi gelistirdikleri teknik kullaniyolar. Baris bey tabi isim yapmis, tecrübeli olmasi ve dogal burunlari yapmasi, burun ucunu ve Alin burun gecisini en Güzel yapan Doktor diye düsünüyorum. Ama malm fiyati cok yüksek, ve iletisim kuramam, hastanin istegini göz önünde Pek bulundurmuyor diye cok okudum, ve kendi görüsmem sirasindada öle Bir Hose kapilinca, iyice tedirginim oldum.

Süleyman Beyin fiyati cok uygun, ilgili olmasi ve hastasinin istegini kulak vermesi cok Güzel birsey. Sonucta insanin kendi yüzü. Kimi kavisli kimisi kavissiz Bir burun Ister. Kimi cok kalkik Kimi hic kalkik istemez. Bi durumlarda Doktorun Bund dikkate almasi cok Güzel birsey. Bu yüzden ve burunlarini dogal bulmam aklima süleyman beyi takti.

Aviv Karat verfem gerekiyor. Asistaniyla degilde kendisiyle Email üzerine iletisim kurmak istiyorum. Resimlerinden göre yorumu nasil olarak, alerjim burunlarda ameliyat uyguluyomu, hic uyguladimi. Bi sorulara yanit istiyorum:/

Evet cok zor bir doktora karar vermek. Acikcasi fiyati bana göre uygun olsaydi ve kendisi hastalatiyla iletisim kursaydi ona karar verirdim.. benim antibiyotige karsi alerjim var diye asistani test istedi birde anesteziye uygun olduguma dahir belge.. benim simdi karar verdigim doktor hic öyle bisey istemedi hepsini orda yapicak.

Hepsini orda yapacaksa ücret Tales edilebilir. Bununögrenin Bence. Belki bu yüzden süleyman Beyin asistani Sizden testiert burda yaptirmanizi söylemistir

Evet cok zor bir doktora karar vermek. Acikcasi fiyati bana göre uygun olsaydi ve kendisi hastalatiyla iletisim kursaydi ona karar verirdim.. benim antibiyotige karsi alerjim var diye asistani test istedi birde anesteziye uygun olduguma dahir belge.. benim simdi karar verdigim doktor hic öyle bisey istemedi hepsini orda yapicak.
Boris cakirimi süleyman tasimi kastediyorsun? Fiyati yüksek olmasaydi Oma olurdum diye

Yok istemiyor baska ücret. Hayir dr. Süleyman tastan bahsettim keske birde kendisile iletisim kurabilseydim ozaman karar vermek daha kolay olurdu.

Sadece burun estetiği mi 12000 ek birşey var mı
revizyon ameliyatı 12000 tl muayneside 80 tl ama ilk ameliyatınız ise 8000 yada 9000 tl diye tahmin ediyorum. sonuçta çok güvenilir ve iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum Barış çakırile edeğer bir doktor

revizyon ameliyatı 12000 tl muayneside 80 tl ama ilk ameliyatınız ise 8000 yada 9000 tl diye tahmin ediyorum. sonuçta çok güvenilir ve iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum Barış çakırile edeğer bir doktor
Randevusu aldım 23 Mayıs ameliyat daha önceden doktoru bildiğim için kararimi hemen verdim umarım güzel olur

Fiyatlari Dr. Süleyman tas belirlemiyor mus hastane belirliyor mus öyle demisti asistani.. tabi hasta artdikca fiyati yükseltiyorlar

Fiyatlari Dr. Süleyman tas belirlemiyor mus hastane belirliyor mus öyle demisti asistani.. tabi hasta artdikca fiyati yükseltiyorlar
Mayıs ayında 10000 olacak dedi asistanı talep çok olduğu için hastane kullanıyor

Yeni Üye oldum, olmadan önce bu sayfa bana cok yardimci oldu bende bir konu acmak istedim. Dr. Süleyman tasa veya Mahmut gökdogana burnunu yaptiran var mi? Cok arastirdim ikisi arasinda kaldim. Baris Cakiri da cok istiyordum ama baya yüksek fiyat istiyormus galiba :KK43:
Süleyman beye bir konu danışmak için ufak bir mesaj atmıştım ona bile asistanı cevap verdi maalesef. Ama Mahmut beyin hasta iletişiminin çok iyi olduğunu okudum whatsapp instagram vs .. İletişim oldukça önemli. Uzak olmasa kesinlikle Mahmut gökdoğanı tercih ederdim çalışmalarını da çok beğeniyorum

Evet Mahmut bey kendisi ilgileniyor ve her soruyu cevapliyor. Nerde yasiyorsunuz ki? Bence uzakligi sorun etmemelisiniz. Ben yurt disinda yasiyorum ve Mahmut beye olucam gelecek hafta insallah

Back
X