Kekse süleyman beyi Daha önce bulsaDim, kesinlikle gecen yil onunlada görüsmeye Giderdim. Bir ay kaldi ameliyat olmama ve korkuyorum ameliyattan... Kendisinin sempatik buluyorum resimlerinden...ve cok ilgili görünüyor. Ama hakkinda Pek bilgi yok. Ameliyat sonrasi Meinung olmayan hastalari varmi, Böyle durumlarda nasil davraniyor? Revizyon istegi dogrultusunda ücret aliyormu tekrar?
Ne Zormus, Baris cakir ve süleyman tas arasinda kaldim:/
Ikiside Kapali teknik uyguluyor ve kendi gelistirdikleri teknik kullaniyolar. Baris bey tabi isim yapmis, tecrübeli olmasi ve dogal burunlari yapmasi, burun ucunu ve Alin burun gecisini en Güzel yapan Doktor diye düsünüyorum. Ama malm fiyati cok yüksek, ve iletisim kuramam, hastanin istegini göz önünde Pek bulundurmuyor diye cok okudum, ve kendi görüsmem sirasindada öle Bir Hose kapilinca, iyice tedirginim oldum.
Süleyman Beyin fiyati cok uygun, ilgili olmasi ve hastasinin istegini kulak vermesi cok Güzel birsey. Sonucta insanin kendi yüzü. Kimi kavisli kimisi kavissiz Bir burun Ister. Kimi cok kalkik Kimi hic kalkik istemez. Bi durumlarda Doktorun Bund dikkate almasi cok Güzel birsey. Bu yüzden ve burunlarini dogal bulmam aklima süleyman beyi takti.
Aviv Karat verfem gerekiyor. Asistaniyla degilde kendisiyle Email üzerine iletisim kurmak istiyorum. Resimlerinden göre yorumu nasil olarak, alerjim burunlarda ameliyat uyguluyomu, hic uyguladimi. Bi sorulara yanit istiyorum:/