- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.581
kızlar epeydir bakamıyordum sayfayabugün okudum biraz ve çok üzüldüm umarım hepiniz iyleşirsiniz.. veli beye görüşmemde bunlardan habersiz sormuştum acık ameliyatta yapıyormusunuz diye yapıyorum dedi.. ama acık en son çare dedi ki bencede öyle kapalı daha dogal duruyor.. benim burnumun estetik oldugunu doktor bile anlamadı.. ki daha 2.5 ay oldu.. umarım bir sorun yasamam tekrardan geçmiş olsun zuzula ve neferalem..
kızlar burnumdaki kemer birazcık indi sanki bi haftadır...bastırınca iniyo biraz ama 2 dk sonra tekrar çıkıyo( bilemiyorum ki....bazen umutlanıyorum gidecek diye yumuşuyo sanki, ama masajdan 5 dk sonra eskisi gibi oluyo..bazen de biraz daha ufalıyo gibi kemer...ama arkadaşlarım hiç bi fark olmadığını söylüyor..iyice moralim bozuluyo...hatta erkek arkadaşım sana estetik ameliyat yapmamışlar, kemer küçültme ameliyatı yapmışlar diye dalga geçiyo (
bu arada ayrıca sabah uyandığımda burnumdan damla damla kan aktı çok korktum..tampon yaptım 5 dk sonra durdu, doktora gitmedim işe geç kalırım diye(( ameliyatın üzerinden 2 buçuk ay geçti, sizce kanama normalmi??kanaması olan oldu mu benim gibi???bi bu eksikti....
ben özellikle baska doktora sordum o doktorda kapalı yapıomuş bende dedım kapalıda masaj olayı var ben ugrasmak istemıyorum oda bana dedıkı olurmu cnmm ne masajı..sadece bazı durumlar gerebılır oda mesala fazla ödem yaptıysa veya burun ucunun seklının daha ii oturması için verilebılır bende dedımkı hatta bazı arkadaslar 1 saat boyunca hergun masaj yapıomuş dedım olurmu öle sacmalık dedı bende anlamadım valla cnmm..hatta dedımkı kapalı amelıyatta burun ucuna mudahale yapılamıyormuş yok öle birsey mudahale yapılır küçültülebilir dedi....cnm kanama olması bence normal değil baya zaman oldu ama bilemem gene de doktoru mutlka ara sor derim..ihmal etme..kemer olayına gelince masajla inmesi sevindirici ama hep masajlamı idare edeceğiz bunun bir sonu yokmu..benimde aynı masajla düzeliyor iki dak sonra aynı kocaman oluyor...benimde annem sinirlerimi bozuyor durmadan masaj yap diyor burnumu şiş görünce heryerde bende iyicew bunaldım...masajlara da güvenmiyorum yaanlış bir haraket yapsan bozulabilir diye..bence böyle olmamlı..bazı doktorlar masaj vermiyor elleme bile diyormuş..şaşırdım..kapalı amliytatan dolayı mı masaj yapıyoruz
ben özellikle baska doktora sordum o doktorda kapalı yapıomuş bende dedım kapalıda masaj olayı var ben ugrasmak istemıyorum oda bana dedıkı olurmu cnmm ne masajı..sadece bazı durumlar gerebılır oda mesala fazla ödem yaptıysa veya burun ucunun seklının daha ii oturması için verilebılır bende dedımkı hatta bazı arkadaslar 1 saat boyunca hergun masaj yapıomuş dedım olurmu öle sacmalık dedı bende anlamadım valla cnmm..hatta dedımkı kapalı amelıyatta burun ucuna mudahale yapılamıyormuş yok öle birsey mudahale yapılır küçültülebilir dedi....
canım burnundakı kemer masajla ınıosa ve bırazdan tekrar gerı gelıosa umutlanabılırtısın bır snasın var yanı..benımde aynen oyleydı burnumda kemer vardı masajla gıdıodu sonra gerı gelıodu sonra tamamen gectı artık burnumda hıc kemer falan yok yanı ınsallhh senınkıde gececek...benımde 2 bucuk aylıkken oyleydı 4 5 ayında kemer benım gectı..moralını bozma masaja devam et bence...kızlar burnumdaki kemer birazcık indi sanki bi haftadır...bastırınca iniyo biraz ama 2 dk sonra tekrar çıkıyo( bilemiyorum ki....bazen umutlanıyorum gidecek diye yumuşuyo sanki, ama masajdan 5 dk sonra eskisi gibi oluyo..bazen de biraz daha ufalıyo gibi kemer...ama arkadaşlarım hiç bi fark olmadığını söylüyor..iyice moralim bozuluyo...hatta erkek arkadaşım sana estetik ameliyat yapmamışlar, kemer küçültme ameliyatı yapmışlar diye dalga geçiyo (
bu arada ayrıca sabah uyandığımda burnumdan damla damla kan aktı çok korktum..tampon yaptım 5 dk sonra durdu, doktora gitmedim işe geç kalırım diye(( ameliyatın üzerinden 2 buçuk ay geçti, sizce kanama normalmi??kanaması olan oldu mu benim gibi???bi bu eksikti....
cnm bana veli bey deıl baska doktor söledı cunkı görüştüğüm doktorda kapalı yapıyormuş bende kapalı amelıyatta masaj olayı var ben istemıyorum dedım oda yok öle bişi dedı her doktorun tarzı farklı oluo işteeveli bey soyledıklerınıunutuo heralde bana da amelıyat olmadan once gorusmede masaj yapman gerekıcek kapalı teknıkte masaj çok onemlıdr buruna masajla sekıl verılır demıstı..enteresan bu zmanda kımseye guvenılcek hal kalmadı vala..
ben özellikle baska doktora sordum o doktorda kapalı yapıomuş bende dedım kapalıda masaj olayı var ben ugrasmak istemıyorum oda bana dedıkı olurmu cnmm ne masajı..sadece bazı durumlar gerebılır oda mesala fazla ödem yaptıysa veya burun ucunun seklının daha ii oturması için verilebılır bende dedımkı hatta bazı arkadaslar 1 saat boyunca hergun masaj yapıomuş dedım olurmu öle sacmalık dedı bende anlamadım valla cnmm..hatta dedımkı kapalı amelıyatta burun ucuna mudahale yapılamıyormuş yok öle birsey mudahale yapılır küçültülebilir dedi....
canım burnundakı kemer masajla ınıosa ve bırazdan tekrar gerı gelıosa umutlanabılırtısın bır snasın var yanı..benımde aynen oyleydı burnumda kemer vardı masajla gıdıodu sonra gerı gelıodu sonra tamamen gectı artık burnumda hıc kemer falan yok yanı ınsallhh senınkıde gececek...benımde 2 bucuk aylıkken oyleydı 4 5 ayında kemer benım gectı..moralını bozma masaja devam et bence...
kızlar burnumdaki kemer birazcık indi sanki bi haftadır...bastırınca iniyo biraz ama 2 dk sonra tekrar çıkıyo( bilemiyorum ki....bazen umutlanıyorum gidecek diye yumuşuyo sanki, ama masajdan 5 dk sonra eskisi gibi oluyo..bazen de biraz daha ufalıyo gibi kemer...ama arkadaşlarım hiç bi fark olmadığını söylüyor..iyice moralim bozuluyo...hatta erkek arkadaşım sana estetik ameliyat yapmamışlar, kemer küçültme ameliyatı yapmışlar diye dalga geçiyo (
cnm bana veli bey deıl baska doktor söledı cunkı görüştüğüm doktorda kapalı yapıyormuş bende kapalı amelıyatta masaj olayı var ben istemıyorum dedım oda yok öle bişi dedı her doktorun tarzı farklı oluo iştee
canım moralimi düzelttin sağol...herkese sordum ben benimki gibi olan var mı diye,kimse söylememişti daha önce...senin de başına gelmiş demek...bi nebze rahatladım yalnız olmadığım için...
masaja devam yani...ama cok acımaya başladı masaj yaparken, sertleşti galiba biraz kemikler.
napalım şanssızlık işte...doktora hiç gitmek istemiyorum çok soğudum inanın üzülerek öylüyorum ama malesef böyle, döktüğüm gözyaşının haddi hesabı yok....
canım boşyere uzme canını hele aglama lutfen cunku zaten aglayınca burun daha çok şişio korkunc bır hal alıo benım oyleydı o yuzden moralını yuksek tuıt ve masaja devam et emın ol gececek..bende aynı sureclerı yasadım o kadar uzuluodum kı anlatamam ama gectı çok sukur benım burnumn problemlrı bıttı gıttı şimdıl burnumdan menunum yanı..
turkuazsu sende aynı sekılde bozmayın moralınızı aynı seylerı yasadık hayırlısuyla senıbnıkıde duzelecek daha çok erken..
veli bey soyledıklerınıunutuo heralde bana da amelıyat olmadan once gorusmede masaj yapman gerekıcek kapalı teknıkte masaj çok onemlıdr buruna masajla sekıl verılır demıstı..enteresan bu zmanda kımseye guvenılcek hal kalmadı vala..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?