- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.561
ya kızlar benım de allerımnın yanı kolumun baglanıdıgını hatırlıorum.sedyeye bınerken ıgne vurdular sersmlestrdı ben asansorde ınısımı hatırlamıorum mesela sonra takır tukur sedye sesı asonsordan amelıyathane gecıoruz..ben amelıyat masasına gectım önlükten gögsumu actılar gogus ve omuzlarıma yuvarlak seylerden yapıstırdılar bır kaç tane o ndan sonra ordakı adam kollarınızı baglıycaz dedı kollarımı uzattım masanın ıkı yanına cırcırtla bagladılar kızlar sonrasında kilomu sordı soyledım sonra bısey hatırlamıorum..yanı o baglama olayı aynen dogru ben yasadım dıger arkadaslaraı bılemycem..ama sımdı dusununce ınsan korkar gıbı gelıo
kolların baglanıo falan ama o zman korkmamıstım galıba ılaç etkı edıo yanı..narkoz buarda ıgrenc bıseydı benım ıcın..benım bulantım çok oldu ayılırken..hatta amelıyattan sonra ıkı satt parmagımn ucunu bıle kıpırdatsam mıdem bulanıordu kotu bır hıstı..bıde asırı bır usume oluo..hatırlamk ıstemıyrm o zamnları valla..
ameşliyat oldukça agır bır surec arkadaslar hıc de ole gule oynaya yasanmaya..ama ınsan yasamadıgı seyı bılmıo tabı kolay zannedıo..ben ılk amelıyata korkusuz gırdım ama sımdı allah bılıo bır ıkıncı amelıyat mecbur olsa ödum patlaya patlaya gırerım cunku yuasıycagım onca acıyı sancıyı zorlugu bılıorum...allah bana bırdaha yasatmasın ınsalhh..çok asırı buyuk bır sorun olmadan da asla revızyon dusunmem..amelıyat olacaklara da allah yardım etsın neysekı ne yasıycagınızı bılmıosunz bır cesarettır oluo...
arkadaşlar yarın sabah revizyonum var şans dileyin bana
kızlar burnumda çok büük problem olmadığı için lokal anesteziylede olabilirsin dedi benim doktorum sizce olayım mı ?:26:
cnm allah yardımcn olsun bende hiç narkoz almadım hayatımdaa ve cok korkuyorummmmkızlar salı günü ameliyatım var..dua edin bana ...çok korkuyorum ameliyatta bişey olur diyesizde girmeden önce korkmuşmuydunuz ? acayip korkuyorum şimdiye kadar hiç narkoz almadım
bence ol eğer çok problem yoksa...bende tercih ederdim ama olmadı lokal...
sende oldunmu cnm ameliyathayır kızlar ameliyat anında hiçbişey hissetmiyosunuz uyuyosunuz ve uyanıyorsunuz bu kadar
kızlar c.tesi revizyonum gerçekleşti şuan alçı ve tampon var yarın tampon alıncak ilk ameliyata nazaran daha iyi morarma kanlanma olmadı ama gözlerim fena şiş
acaba çok hissedermiyimki die korkuyorum herşeyi görürmüyümki neferalem
kızlar c.tesi revizyonum gerçekleşti şuan alçı ve tampon var yarın tampon alıncak ilk ameliyata nazaran daha iyi morarma kanlanma olmadı ama gözlerim fena şiş
cnm geçmiş olsun inş. hersey yolundadır kim yaptı amelıyatını??kızlar c.tesi revizyonum gerçekleşti şuan alçı ve tampon var yarın tampon alıncak ilk ameliyata nazaran daha iyi morarma kanlanma olmadı ama gözlerim fena şiş
yani cnm psikolojik açıdan seni rahatsız edebilir...açık ameliyatsa korkabilirsin belkide narkoz almak iyi ama burnunda fazla bir sorun yok diyorsan o zamn lokal iyi...ama doktorun daha iyi karar verir buna cnm..isteğini belirtirsin oda sana olasılıklar hakkında bilgi verir..
evet fena kaşınıo burnikim
veli aslan yaptı cnm
inş. mükemmel olur tatlım:)evet fena kaşınıo burnikim
veli aslan yaptı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?