Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

şaşrdım sevdalinka demek bağlıyorlarmış sen çok şey görmüşsün bana cesaret iğnesi yapmadılar sedyeyle indim orda bir soru sordular gerisini hatırlamıyorum...demekki bağlıyorlar korkardım valla bende..göğsümü falan açmadılar yani onlarıda hatırlamıyorum...zaten o önlüğün altında hiç bir şey olmuyor...ben sadece şort giydim çıkartmadım ama korkunç geldi bana da ya...narkoz iğrenç evet en çok narkozdan nefret ediyorum...boğazımda bıraktığı tat ve öksürük iğrenç bir duygu...bir daha asla narkoz almak istemem..hatta ameliayathanede kustuğumu hatırlıyorum ayılırkenççhalbuki hiç bir şeyde yeyemiştim bir gün önceden...

kızlar salı günü ameliyatım var..dua edin bana ...çok korkuyorum ameliyatta bişey olur diye sizde girmeden önce korkmuşmuydunuz ? acayip korkuyorum şimdiye kadar hiç narkoz almadım

kızlar c.tesi revizyonum gerçekleşti şuan alçı ve tampon var yarın tampon alıncak ilk ameliyata nazaran daha iyi morarma kanlanma olmadı ama gözlerim fena şiş

acaba çok hissedermiyimki die korkuyorum herşeyi görürmüyümki neferalem

yani cnm psikolojik açıdan seni rahatsız edebilir...açık ameliyatsa korkabilirsin belkide narkoz almak iyi ama burnunda fazla bir sorun yok diyorsan o zamn lokal iyi...ama doktorun daha iyi karar verir buna cnm..isteğini belirtirsin oda sana olasılıklar hakkında bilgi verir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…