Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Sevdalinka 4.5 Masaja devam mı ettin yani ?? İlk haftalardaki gibi yoğunlukla ..

cnm herkesin masajı farklı olabilir gerçi benimkiaynıydı tarifinle..mesaj tarif edemeyiz yoksa azar işitiriz burda masaj tarif ettik diye:)sen en iyisi doktoru ara sor cnm..

Sevdalinka 4.5 Masaja devam mı ettin yani ?? İlk haftalardaki gibi yoğunlukla ..

tabı deam ettım masaja şuanda benımkı bes bucuk aylık hala aklıma geldıkçe yapıorum bılemyrm artık fayda eder mı ama yınede yapıorum..benım burnumda da memnun olmadıgım kucuk bır yer var aklıma geldıkçe oraya bastırıorum ıstedıgım gıbı oluo sonra tekrar degısıo ama ben yılmıorum..gercı baskaları farketmıo basıt bısey ama ben yapıorum..sen daha çok devam etceksın daha çok erken senın için..

cnm herkesin masajı farklı olabilir gerçi benimkiaynıydı tarifinle..mesaj tarif edemeyiz yoksa azar işitiriz burda masaj tarif ettik diye:)sen en iyisi doktoru ara sor cnm..

Allah aşkına 30 saniye gösteriliyor sen o aklında kalan görüntüyle bir ay masaj yapıyorsun ,

Bir broşür bastırırsın , o ameliyatında fiyatını 2.250 degil 2.275 yaparsın ,

insanların kafası karıştıgında acarlar bakarlar oradaki masaj tekniklerine , masajın faydalarını okurlar bilgilenirler..

Ne siz insanlarla 3o saniye ilgilenirsiniz , ne de insanlar masaj yapmaktan korkarlar..

Hizmet nedir arkadaşlar ya ? Sadece ameliyatmıdır hizmet ?

birşey sorucam, bu masaj olayını sadece veli bey mi yaptırıyo yaksa diğer burun estetiği doktorlarıda yapmayı tavsiye ediyomu acaba

ben çok sıkıldım bu işten kızlarrrr isyan etmeme az kaldı....hergün acı çekerek masaj yapacaksam ben neden ameliyat oldum!!!!!!!hergün gözlerim doluyor burnumu gördükçe((
ve artık gerçekten çook acıyor masaj yaparken kimse masaj yapmıyor bizden başka bu arada...ameliyattan çıktıkları gibi yaşayıp gidiyorlar...
ben araştırıyorum, kimi doktor kıkırdak tozu koyuyormuş kemeri aldıktan sonra burunda kalan boşluğa, kimisi de kıkırdak parçası...bana koyulan kıkırdak kalkmış işte oturmamış yerine ve burnum çok kötü görünüyor resim koymak dahi istemiyorum ama sizler görün diye koyucam bu hafta bikaç tan

cnm veli bey ne diyor bu duruma aslında ikinci bir operayonla düzelebileck bir şey sana demedimi yaparım gel diye falan..orayı törpüler lokal olur heralde..bana kıkırdak koyacktı mesela ezik yere ama beklemedeyim şu an...

Son düzenleme:
az önce konuştum gel bakayım dedi zaten 3. ay gel demişti gidecektim bu aralar. olmazsa törpüleriz dedi...ne yapalım benim şanssızlığım, burnum kıkırdağı kabul etmedi işte...

bende carsamba günü olucam ama heran vazgecebılırım korkudan ölüyorummmm:S lütfen yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
korkmaaaaaaaa:) ameliyattan korkulacak bi durum yok canım ne kadar sakin girersen o kadar iyi hissedersin uyanınca...ameliyatı beklerken uzan yatağa, burnunla vedalaş, derin derin nefes al ve güzel şeyler düşün

biraz hafiflettim cnm 6 aydan sonra çok bastırmamın bir anlamı yokmuş çünkü veli bey söylemişti.senin ne alemde burnun şişlk indimi biraz kalkıklık falan

evet , iniyor ama eski görüntüsüne geri dönüyor gibi bir hali var , cok erken daha bir ay olmadı ..

bekliyorum bende günde en az on dakika masaj yapıyorum , sıkıca bastırarak..

Burun ucum düştü yani ben belli olmasın istiyordum , istedigim gibi oldu ..

Bekliyorum umarım eski halini almaz , senin eski halini alır gibi bir durumu yok degilmi ?

Bende veli beye ameliyat olmayı düşünüyorum ama kapalı teknik olması konusunda kararım netleşmedi. sizce hangisi daha iyi? :/

eğer burnunun çok sorunlu bir burun olduğunu düşünüyorsan kapalı teknikle olma dedim burun ucun çok düşükse mesela açık teknikle daha güzel olabiliyormuş...ama fazla kusurlu değilse kapalı teknik iyi..daha sağlıklı kapalı teknik fazla acısı olmuyor sanırım...

benim burun ucu 3 aydan sonra indi baya kalkıktı sol kanat daha çoktu..daha da iner merak etme..daha 1 ay çok erken masaja devam et...6 aya kadar şişlik devam ediyor..benim eski hali daha güzeldi doğrusu keşke alsa eski halini...

o dalga geçen arkadaşlarına burun ameliyatının acık kalp ameliyatından sonraki en zor ameliyat old hatırlat lütfen. iyileşme süreside 10-12 aydır.
masaj yapmaya devam!

kesinlikle katılıyorum. masajla 1-2 dakika bir tepki alıyorsan masajlarını cok sık ve düzenli yapmaya devam edersen çok iyi sonuc alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…