- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.601
canım burnundakı kemer masajla ınıosa ve bırazdan tekrar gerı gelıosa umutlanabılırtısın bır snasın var yanı..benımde aynen oyleydı burnumda kemer vardı masajla gıdıodu sonra gerı gelıodu sonra tamamen gectı artık burnumda hıc kemer falan yok yanı ınsallhh senınkıde gececek...benımde 2 bucuk aylıkken oyleydı 4 5 ayında kemer benım gectı..moralını bozma masaja devam et bence...
Canım kardeşlerim birşey danışmak istiyorum ,
Masaj konusunda cok büyük bir yanılgıdayım ,
Benim henüz iki hafta oldu , sadece iki hareket verdi Veli bey ama zamanla bu yerleri kaybettim.
Birinci Yer ; Göz pınarları ,
İkinci Yer ; Bir parmak kadar Altı , Bu yerlere sadece bastırmamı söyledi
Bu yerleri hatırlıyorum ancak ,
Bu yerlerin tam olarak neresine bastırmamız gerek ?
Bu yerlere tüm gücümüzlemi bastırmamız gerek ?
En az kac saniye bastırmamız gerekiyor ?
Teşekkür ederim yardımcı olan herkeze şimdiden..
Sevdalinka 4.5 Masaja devam mı ettin yani ?? İlk haftalardaki gibi yoğunlukla ..
cnm herkesin masajı farklı olabilir gerçi benimkiaynıydı tarifinle..mesaj tarif edemeyiz yoksa azar işitiriz burda masaj tarif ettik diye:)sen en iyisi doktoru ara sor cnm..
ben çok sıkıldım bu işten kızlarrrr isyan etmeme az kaldı....hergün acı çekerek masaj yapacaksam ben neden ameliyat oldum!!!!!!!hergün gözlerim doluyor burnumu gördükçe((
ve artık gerçekten çook acıyor masaj yaparkenkimse masaj yapmıyor bizden başka bu arada...ameliyattan çıktıkları gibi yaşayıp gidiyorlar...
ben araştırıyorum, kimi doktor kıkırdak tozu koyuyormuş kemeri aldıktan sonra burunda kalan boşluğa, kimisi de kıkırdak parçası...bana koyulan kıkırdak kalkmış işte oturmamış yerine ve burnum çok kötü görünüyor resim koymak dahi istemiyorum ama sizler görün diye koyucam bu hafta bikaç tan
benim 7 ay olacak hala masaj yapıyorum ama sıkıldım artık iyice
Neferalem Hala sıkıca bastırmaya devam ediyormusun ? Yoksa hafiflettin mi ?
evet fena kaşınıo burnikim
veli aslan yaptı cnm
biraz hafiflettim cnm 6 aydan sonra çok bastırmamın bir anlamı yokmuş çünkü veli bey söylemişti.senin ne alemde burnun şişlk indimi biraz kalkıklık falan
Bende veli beye ameliyat olmayı düşünüyorum ama kapalı teknik olması konusunda kararım netleşmedi. sizce hangisi daha iyi? :/
Bende veli beye ameliyat olmayı düşünüyorum ama kapalı teknik olması konusunda kararım netleşmedi. sizce hangisi daha iyi? :/
evet , iniyor ama eski görüntüsüne geri dönüyor gibi bir hali var , cok erken daha bir ay olmadı ..
bekliyorum bende günde en az on dakika masaj yapıyorum , sıkıca bastırarak..
Burun ucum düştü yani ben belli olmasın istiyordum , istedigim gibi oldu ..
Bekliyorum umarım eski halini almaz , senin eski halini alır gibi bir durumu yok degilmi ?
kızlar burnumdaki kemer birazcık indi sanki bi haftadır...bastırınca iniyo biraz ama 2 dk sonra tekrar çıkıyo( bilemiyorum ki....bazen umutlanıyorum gidecek diye yumuşuyo sanki, ama masajdan 5 dk sonra eskisi gibi oluyo..bazen de biraz daha ufalıyo gibi kemer...ama arkadaşlarım hiç bi fark olmadığını söylüyor..iyice moralim bozuluyo...hatta erkek arkadaşım sana estetik ameliyat yapmamışlar, kemer küçültme ameliyatı yapmışlar diye dalga geçiyo (
bu arada ayrıca sabah uyandığımda burnumdan damla damla kan aktı çok korktum..tampon yaptım 5 dk sonra durdu, doktora gitmedim işe geç kalırım diye(( ameliyatın üzerinden 2 buçuk ay geçti, sizce kanama normalmi??kanaması olan oldu mu benim gibi???bi bu eksikti....
canım burnundakı kemer masajla ınıosa ve bırazdan tekrar gerı gelıosa umutlanabılırtısın bır snasın var yanı..benımde aynen oyleydı burnumda kemer vardı masajla gıdıodu sonra gerı gelıodu sonra tamamen gectı artık burnumda hıc kemer falan yok yanı ınsallhh senınkıde gececek...benımde 2 bucuk aylıkken oyleydı 4 5 ayında kemer benım gectı..moralını bozma masaja devam et bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?