- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.541
3 yada 4 gün kendiliğinden çıkartıyorsun zaten dayanmıyor yapış yapış oldu benimki kendim çıkarttım
Veli bey on gün dedi ama ben dokuzuncu gidicem alcıyı cıkartmaya ..
Dayanamıyorum meraktan catlamak üzereyim ..
Memnunmusun burnundan ?
bişi sormak istiyorum ameliyat olcagınız zaman size amelıyathanedemi narkoz verdıler yoksa odada bayıltıp ölemi götürdülerrr ameliyathaneyeeeee?? cunkı biri bana ameliyathaneye göturup elınızı ayagınızı sedyeye baglayıp narkozu verıolar bayıltıolar dedıler cok kokrtum acıkcası ne bu yaa kasaplarmııııı bide baglıolar zaten bana öle yapsalar ben korkudan bayılırımmmm
:))))))) tşk ederım cnm cvbın gayeett tatmin edici oldu valla:)yuh yaaa amma atmışlar
ameliyat vaktin geldiği zaman sedyeye yatıyosun, hemşireler seni asansöre bindiriyo.binmeden önce sakinleştirici iğne yapıyolar ve ameliyathaneye inene kadar pamuk gibi oluyosun zaten hiç korku falan kalmıyo....sonra da biraz sohbet edip narkozu veriyolar, sohbet ederken sen dalmış oluyosun....
valla bana şimdi gel sana narkoz vercez deseler koşa koşa giderim çok güzel bişeyoyüzden bundan korkma ameliyattan çıktıktan sonraki ilk bikaç saat sıkıcı (yemek yiyemediğin için:) sonra hemen alışıyosun ameliyatlı olmaya....
bi arkadaş sormuştu bu arada ben ameliyat olduğuma pişman olmadım, sonuçta kötünün iyisi oldu burnum her ne kadar memnun kalmasam da... sanırım psikolojik açıdan sormuştu o arkadaş, yeni burnuna alışma, yıllardır alışık olduğun yüzünün değişmesi...vb. bunlar sorun olmuyor çünkü burnun yavaş yavaş değişiyor...ameliyatlı gibi bile durmuyor ilk başlarda zaten (benim 2 ay geçti hala estetikli gibi değil gerçi ama o da benim şanssızlığım) endişelenmeyin sadece burnunuzun şekline iyi karar verin başka bişey demiyorum kızlar...
bişi sormak istiyorum ameliyat olcagınız zaman size amelıyathanedemi narkoz verdıler yoksa odada bayıltıp ölemi götürdülerrr ameliyathaneyeeeee?? cunkı biri bana ameliyathaneye göturup elınızı ayagınızı sedyeye baglayıp narkozu verıolar bayıltıolar dedıler cok kokrtum acıkcası ne bu yaa kasaplarmııııı bide baglıolar zaten bana öle yapsalar ben korkudan bayılırımmmm
valla cnm ben burda okudum elını ayagını baglıolar die ve acıkcası cok korktumhiç öyle degil rahat rahat gidiyorsun anlamıyorsun bile ..
ya kızlar benım de allerımnın yanı kolumun baglanıdıgını hatırlıorum.sedyeye bınerken ıgne vurdular sersmlestrdı ben asansorde ınısımı hatırlamıorum mesela sonra takır tukur sedye sesı asonsordan amelıyathane gecıoruz..ben amelıyat masasına gectım önlükten gögsumu actılar gogus ve omuzlarıma yuvarlak seylerden yapıstırdılar bır kaç tane o ndan sonra ordakı adam kollarınızı baglıycaz dedı kollarımı uzattım masanın ıkı yanına cırcırtla bagladılar kızlar sonrasında kilomu sordı soyledım sonra bısey hatırlamıorum..yanı o baglama olayı aynen dogru ben yasadım dıger arkadaslaraı bılemycem..ama sımdı dusununce ınsan korkar gıbı gelıovalla cnm ben burda okudum elını ayagını baglıolar die ve acıkcası cok korktum
Hani herşeyi yapın ama birşeyi tek sefer yapın derler ya ,
Bu ameliyat işte o tek sefer dedikleri şey...
İkinci bir defa o acıya katlanabilecegimi hic sanmıyorum..
O yüzden doktorunuzu cok iyi secin , ben Veli bey'e ameliyat oldum şu an için görüntü iki hafta oldu daha da inmesini bekliyorum inerse gayet hoş olucak..
canım valla ben o kadar olmak çok istiyorumki ama bu korkular benı yedi bitirdi olamıyorum işte bide burdan okuyorum kimi zor dio kimi kolay dio valla sasırdım kaldım acıkcası yani hala cok kararsızım korkularım cok en gel oluo acıkcası kafam cok karıstı yaaya kızlar benım de allerımnın yanı kolumun baglanıdıgını hatırlıorum.sedyeye bınerken ıgne vurdular sersmlestrdı ben asansorde ınısımı hatırlamıorum mesela sonra takır tukur sedye sesı asonsordan amelıyathane gecıoruz..ben amelıyat masasına gectım önlükten gögsumu actılar gogus ve omuzlarıma yuvarlak seylerden yapıstırdılar bır kaç tane o ndan sonra ordakı adam kollarınızı baglıycaz dedı kollarımı uzattım masanın ıkı yanına cırcırtla bagladılar kızlar sonrasında kilomu sordı soyledım sonra bısey hatırlamıorum..yanı o baglama olayı aynen dogru ben yasadım dıger arkadaslaraı bılemycem..ama sımdı dusununce ınsan korkar gıbı gelıo
kolların baglanıo falan ama o zman korkmamıstım galıba ılaç etkı edıo yanı..narkoz buarda ıgrenc bıseydı benım ıcın..benım bulantım çok oldu ayılırken..hatta amelıyattan sonra ıkı satt parmagımn ucunu bıle kıpırdatsam mıdem bulanıordu kotu bır hıstı..bıde asırı bır usume oluo..hatırlamk ıstemıyrm o zamnları valla..
ameşliyat oldukça agır bır surec arkadaslar hıc de ole gule oynaya yasanmaya..ama ınsan yasamadıgı seyı bılmıo tabı kolay zannedıo..ben ılk amelıyata korkusuz gırdım ama sımdı allah bılıo bır ıkıncı amelıyat mecbur olsa ödum patlaya patlaya gırerım cunku yuasıycagım onca acıyı sancıyı zorlugu bılıorum...allah bana bırdaha yasatmasın ınsalhh..çok asırı buyuk bır sorun olmadan da asla revızyon dusunmem..amelıyat olacaklara da allah yardım etsın neysekı ne yasıycagınızı bılmıosunz bır cesarettır oluo...
arkadaşlar yarın sabah revizyonum var şans dileyin bana
Ben Veli bey'e ameliyat oldum , burnumun ucu cok yukarıda yani beni rahatsız eden tek şey o ,
burun ucunun inmesi ne kadar sürer sizce tecrubeli arkadaşlar ??
Birde masajları burun ucuna yapıyormuyuz unuttum veli bey'e sormayı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?