- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.641
istanbul bogaziçi tıp merkezi beşiktaş:)dr. veli aslan demekki:) hangi sehir
bu tarz durumlarda lütfen konusun, konusun ki sizden sonraki hastaya aynısı olmasın! belki bilmediğiniz başka bir durum vardır.
revizyon ameliyatı 1 yıldan önce olmaz ve ücretsiz yapılır.
benimde burnum canımı sıkıyor çok önden üst taraf çökük gibi duruyor ki çökük zaten...yumruk yemiş gibi oraya ,kiye ayrılıyor burnum zamanla oranın daha da belirgenleşeceğini revizyonluk iş çıkartacağını düşünüyorum...geçen komuşumuz bir kadın da şuran şukur duruyo gösterdinmi doktora diyince hepten bozuldum...önceden güzel olan bir burun neden bozulur anlamıyorum...veli bey o kısma kıkırdak koyacaktı ama buna da cesaretim yok daha beter olmasından bu halini aramaktan korkuyorum..
veli bey bana da bir kaç kere öyle ilgisiz ve ters cevap vermişti çok kırılarak çıkmıştım hastaneden..sonradan öyle davranmadı ama yine de gönlüm kırık..zaten ilk muayenede de pek ilgili değildi o zaman sırf işinin ehli diye ona olmakta ısrar ettim...yani ilk başta kırılmıştım aslında..en son gittiklerimde hep masaj verip yolluyor ama fayda etmiyor sanki artık bana...
yorumun ve verdiğin bilgiler için çok sağol ebrulidemek revizyon ameliyatı 1 yıldan önce yapılmıyormuş ve ücretsiz...peki revizyonu kendi doktorumuza değil de başka bir doktora yaptırmayı düşünsek nasıl oluyor?..yani ücret konusunda tam ücret mi ödeniyor mesela ameliyat fiyatı 5.000 olan bir doktor bu ücretin hepsini mi alıyor yoksa revizyon olduğu için daha düşük bir ücret mi alınıyor?..buna da yardımcı olursan sevinirim
çıkıklık ve kemer çıkması gibi durumlarda veli bey düzeltir cnm zaten kendi söyler belki o zaman sana..ama dediğin gibi soğudun ya gitmek içinden gelmiyor..cnm 6 ay 1 yıl dolması lazımmış revizyon için...ama törpüleme falan olursa 6 ayda yapar sanırım veli bey...
haklısın neferalem burunlarımız niye böyle oldu,hem manevi hem maddi fedakarlık yaparak amelyat oluyoruz,sonuçta yeni bir ameliyat olmakta zor insanı korkutuyor haklısın
buarada bana da ilk gittiğimde hiç ilgili değildi..yani burunla ilgili birşey sormak ve burnumuzun ameliyattan sonra nasıl olacağını anlamaya çalışmak en doğal hakkımız ama o bile ucu ucuna oluyor..bence ticarethaneye dönüşmüş yerler ancak böyle yapar..doktor çok yoğun olabilir bunu anlarım..ama bu durum yoğunluğu aşmış başka şeye dönüşmüş..
annem bundan 3 ay önce kadar ameyat oldu arkadaşlar yani estetik ameliyat..doktoru okadar ilgili ki görseniz her seferinde sorulrını geçiştirmeden cevaplıyor,gülerek tatlılıkla yaklaşıyor..bu doktoru görünce aklıma ister istemez veli beyin tavrı geliyor
birde gerçekten çok tersliyor,sonuçta biz oraya bir emek verdik ne hakla böyle yapıyor anlamıyorum..kendisi sürekli terslese bile biz saygımızdan ve iyi niyetimizden hep susuyoruz..acaba susmayıp bozulduğumuzu belli etsek mi daha iyiçünkü sustukça aynı olay devam ediyor,gerçi belli etsek yada söylesek de bir işe yaramaz ki,gene fırça yeriz dimi
kendi doktorunuz ücretsiz yapıyor ama başka bir plastik cerrahı için bu normal bir estetik operasyonu o yüzden ücretli.
kendi doktorum revizyon yapmasın diyenler 2. kez ameliyat ücreti ödüyorlar.
Şöyle düşünebilirsiniz: doktorunuz durumu bilerek düzeltme operasyonu yapıyor oysa diğer doktor sizi en baştan 0 ameliyata alıyor. diğer doktorlar revizyon gözüyle bakıp daha düşük ücretler vermiyorlar, aksine bu burun zaten hasarlı diyip burun kıvırabiliyorlar.
bilgine,
kızlar turkuazsu, neferalem ve benim burunlarımız sorunlu- veli bey bize sert davranıyor gerçekten..hani cadaloz kadınlar vardır ya, herşeye bağırır çağırır ortalığı ayağa kaldırır böyle yapsak neyse...ben telefonda burnumdaki kemerin gitmediğini söyledim, 3 aya yaklaştığını söyledim ve revizyon olasılığını sordum.3 aya oturmazsa oturmayabilir bi daha, gerekirse törpüleriz dedi, madem o kadar rahatsızdın niye kontrole gelmedin, niye büyütüyosun benim moralimi bozuyosun dedi!ama 3 ay dolunca gel demişti kontrole halbuki....benim moralim ne olacak peki????benim hatam mı acaba?
diğerlerini bilmem ama bizi terslediği ve azarladığı kesin!!! kişisel fikrim, forumda olumsuz şeyler yazmaya başladık-haklı olarak- ve veli beye ameliyat olmayı düşünen benim bildiğim en azından 3 kişi vazgeçti...başka dr.larla görüştüler...boğaziçinin bu forumu takip ettiğini zaten biliyoruz. ben sorun yaşayan insanlarla daha çok ilgilenilmesi gerekirken-bizim gönlümüzü almaları gerekirken böyle ters ters davranmalarını anlayamıyorum...
veli beyle en son telefon görüşmemizden sonra- bana söylediği şeyler yüzünden- bir daha boğaziçine adım atmak istemiyorum ama muayeneyi ameliyatı yapan dr.un yapması lazım...
memnun olmadığım bir burun şeklinden memnunum mu demeliydim iyi muamele görmek için?sanki ameliyatı yaparken bana sordular nasıl burun istediğimi, beğenmeyince suç oluyor...eski burnumdan güzelmiş-bi zahmet eski burnumla bi farkı olsun dimi ESTETİK ameliyat oluyoruz sonuçta...
yüzüme yakışan burnu yaptınız işte demek ki bana kemerli burun yakışıyomuş, teşekkür ederim gerçekten, kemerimi küçülttüğünüz için desem, benimle hakettiğim şekilde, nazikçe konuşur musunuz dr. bey?
valla ne desem bilemiyorum bu duruma gerçekten ...dediklerine katılıyorum..son zamanlarda veli bey ilgisiz değildi pek terslemedi beni ama ilklerden yapıyordu dediğin gibi burdan haberleri var onların...zaten bir kere bana sen neferalemmisin demişti şaşırmıştım baya..zaten ilgili de olsa burun istediğimzi gibi olamdıktan sonra ilgi neye yarar..kendimizi kandırıp kandırıp geliyoruz o kadar...
ben bir yerde okudum iyi yapılmış bir burun zamanla daha da güzelleşirmiş kötü yapılmış bir burunda daha kötü olurmuş..benim 7 ay olacak 3 gün sonra ama üst ksımda hala bir düzelme yok..inceceik ve önden çökük orası çok oyulmuş sankli...korktuğum en çok çökme olayı oldu galiba..daha beter olmasında..ama mutlu değilim hiç..
seninde dediğin gibi eski burnumuzdan tabi iyi olacak zaten çirkin bir burnumuz vardı..yani bana göre benimki çok büyük ve çirkindi tabi ondan iyi olacak..daha beteri ne olurdu acaba..ama şimdi de yine kusuru olan bir burnum var..
revizyon olmayı aklımdan geçiriyorum ama artık ailem izin vermez buna..hem hakkımı kullandım bir kereydi..
sen daha önce hiç revizyon oldun mu canım?..hani hakkımı kullanım bir kereydi demişsin ya ondan sordum :))))
Kızlar muayneye gideceğiniz gün haberleşelim hep birlikte gidelim benim ameliyatım 5 ay oldu ve oturmayan şeyler var Veli Beye 3 aylık kontrolume gitmedim çünkü hep masaj hep aynı seyler masajlarımı düzenli yapıyorum ancak benimde bazı sorunlarım var fakat Bunları dile getirmeye bile fırsatım olmuyor biz zten her türlü komlikasyona hazırlıydık ancak yinede olan olumsuzluklara karşı bu kadar eleştiri düşmanı davranılıp sindirilmek olayı daha çok sonuçsuz bırakıyor eğer kontrole gidecek olursanız birlikte hberlişip gidelim...
Kızlar muayneye gideceğiniz gün haberleşelim hep birlikte gidelim benim ameliyatım 5 ay oldu ve oturmayan şeyler var Veli Beye 3 aylık kontrolume gitmedim çünkü hep masaj hep aynı seyler masajlarımı düzenli yapıyorum ancak benimde bazı sorunlarım var fakat Bunları dile getirmeye bile fırsatım olmuyor biz zten her türlü komlikasyona hazırlıydık ancak yinede olan olumsuzluklara karşı bu kadar eleştiri düşmanı davranılıp sindirilmek olayı daha çok sonuçsuz bırakıyor eğer kontrole gidecek olursanız birlikte hberlişip gidelim...
verdiğin bilgiler için çok sağol ebruli :)))
buarada veli bey de yani boğaziçinde burun ancak çok sorunlu görülürse ancek revizyon yapılıyormuş,ondada kurul olarak toplanıp ancak öyle yapıyorlarmış geliba dimi?...neyse hayırlısı :))
bu sert davranışların, terslemelerin insani ve doktor-hasta etiği açısından sakıncasını geçelim; en azından lütfen unutulmasın ki boğaziçi estetik merkezi bir çok hastasını bu foruma BORÇLU! hatta alçımı çıkarmaya gittiğim zaman, doktorlar bana 'aman foruma iyi şeyler yazmayı unutma' diye tembihlemişlerdi!!!! zaten gittiğiniz zaman halkla ilişkiler direkt soruyor forumdan mı arkadaş tavsiyesiyle mi geldiniz diye...
yani ya forumdan ya arkadaş tavsiyesiyle geliyor insanlar çünkü boğaziçinin PR çalışmaları medyada çok zayıf...ellerinde kalan bu forumu iyi değerlendirsinler derim ben....
ben tamamen burun konusunda uzmanlaşmış bir dr.a revizyon olmayı düşünüyorum, hem burun hem meme hem liposuction yapan bir dr. istemiyorum...mümkün olduğu kadar da fazla yoğun olmayan bir dr. bulcam, ki benmle ilgilenebilsin, 15 dk konuşup koşa koşa meme ameliyatına gitmesin..
sevdalinka'nın dediği gibi 2. ameliyatı nasıl güvenicem ayrıca şimdi bana tepkili dr, hiç güvenemem...
muayeneye de gitmicem.istemiyorum hiç bişey.iyice sinir oldum.
arkadaslar yorumları okudukça ınanılmaz uzuluyorum ya..burnundan memnun olmayan bır ınsan doktora gıdıyor ve doktr ustune bırde azar cekıo berbat bır duygu bu..bana da yapmıstı 3 aylık muayenemde acayıp sınırlenmıstım...bu doktor bılmıyor mu burun amelıyatı olan ınsanların nasıl hassas bır surec yasadıklarını ne buyuk hayallerle o masaya yattıklarını aklım almıyor ya..velı bey son zmanlarda amelıyatlarında kesınlıkle çok basarısız ve bunun uzerıne bırde azarlıyor hem suclu hem guclu ınanılmaz bırsey.. mahcup olması gereken yerde...
arkadaslar revızyon olmayı dusunler sızlere bır uyarıda bulunmak ıstoyrm..revızyon amelıyatı ılk amelıyattan çok daha zor ve basarı oranı daha dusuk br amelıyattır..velı beyın ılk amelıyatlardakı performansını göz önune alırsak revızyondakı basarısını tahmın etmek çok zor olmasa gerektır dıe dusunuyrm..zuzula oldu bakalım sonuc nasıl olacak..umarım ıyı olur ama ben sahsen ılk defasında basarılı olamamıs bır doktora revızyon olmayı goze alamam..o yuzden burnu problemlı olan arkadslar bıraz daha bekleyın ama sonuc ıllakı olumsuzsa ve revızyon dusnursenız ıkı kere dusunun..ucretsız olacak dıe o masaya ıkıncı kere yatmak çok dusunulmesı gereken bır karar bence..ılk zmanlarda benımde sıkıntılarım vardı çok sukur ben suan velı beyın sanslı hastalrından sayıyorum kendımı(ufak tefek sorunlar olmasına ragmen)..umarım sızde kızlar hayırlısıyla burunlarınızla mutlu olursunuz..
yok cnm olmadım revizyon yani burun ameliyatı için şansım bir kereydi diyorum artık maddi açıdan da eşim izin vermez başka doktora olmama zaten bunu zor ikna etmiştim..
yorumun ve verdiğin bilgiler için çok sağol ebrulidemek revizyon ameliyatı 1 yıldan önce yapılmıyormuş ve ücretsiz...peki revizyonu kendi doktorumuza değil de başka bir doktora yaptırmayı düşünsek nasıl oluyor?..yani ücret konusunda tam ücret mi ödeniyor mesela ameliyat fiyatı 5.000 olan bir doktor bu ücretin hepsini mi alıyor yoksa revizyon olduğu için daha düşük bir ücret mi alınıyor?..buna da yardımcı olursan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?