Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

bu tarz durumlarda lütfen konusun, konusun ki sizden sonraki hastaya aynısı olmasın! belki bilmediğiniz başka bir durum vardır.

revizyon ameliyatı 1 yıldan önce olmaz ve ücretsiz yapılır.

yorumun ve verdiğin bilgiler için çok sağol ebruli demek revizyon ameliyatı 1 yıldan önce yapılmıyormuş ve ücretsiz...peki revizyonu kendi doktorumuza değil de başka bir doktora yaptırmayı düşünsek nasıl oluyor?..yani ücret konusunda tam ücret mi ödeniyor mesela ameliyat fiyatı 5.000 olan bir doktor bu ücretin hepsini mi alıyor yoksa revizyon olduğu için daha düşük bir ücret mi alınıyor?..buna da yardımcı olursan sevinirim

haklısın neferalem burunlarımız niye böyle oldu,hem manevi hem maddi fedakarlık yaparak amelyat oluyoruz,sonuçta yeni bir ameliyat olmakta zor insanı korkutuyor haklısın

buarada bana da ilk gittiğimde hiç ilgili değildi..yani burunla ilgili birşey sormak ve burnumuzun ameliyattan sonra nasıl olacağını anlamaya çalışmak en doğal hakkımız ama o bile ucu ucuna oluyor..bence ticarethaneye dönüşmüş yerler ancak böyle yapar..doktor çok yoğun olabilir bunu anlarım..ama bu durum yoğunluğu aşmış başka şeye dönüşmüş..

annem bundan 3 ay önce kadar ameyat oldu arkadaşlar yani estetik ameliyat..doktoru okadar ilgili ki görseniz her seferinde sorulrını geçiştirmeden cevaplıyor,gülerek tatlılıkla yaklaşıyor..bu doktoru görünce aklıma ister istemez veli beyin tavrı geliyor

birde gerçekten çok tersliyor,sonuçta biz oraya bir emek verdik ne hakla böyle yapıyor anlamıyorum..kendisi sürekli terslese bile biz saygımızdan ve iyi niyetimizden hep susuyoruz..acaba susmayıp bozulduğumuzu belli etsek mi daha iyi çünkü sustukça aynı olay devam ediyor,gerçi belli etsek yada söylesek de bir işe yaramaz ki,gene fırça yeriz dimi

Son düzenleme:

kendi doktorunuz ücretsiz yapıyor ama başka bir plastik cerrahı için bu normal bir estetik operasyonu o yüzden ücretli.
kendi doktorum revizyon yapmasın diyenler 2. kez ameliyat ücreti ödüyorlar.
Şöyle düşünebilirsiniz: doktorunuz durumu bilerek düzeltme operasyonu yapıyor oysa diğer doktor sizi en baştan 0 ameliyata alıyor. diğer doktorlar revizyon gözüyle bakıp daha düşük ücretler vermiyorlar, aksine bu burun zaten hasarlı diyip burun kıvırabiliyorlar.

bilgine,

verdiğin bilgiler için çok sağol canım

doğru ve tatmin edici bilgi almak sizin en doğal hakkınız. Veli Bey ile sürekli görüşen bir hasta old söylüyorum, açıkca "hocam benim içim rahat olmazsa, bu ameliyatın ne anlamı var?" diye sorun. Hatta bence acıkca söyleyin sizin bu tavrınızdan çekiiyoruz biraz bizi motive etmenizi beklerdik diye.

veli hoca cok olgun bir beyefendi mutlaka bu durumu düzeltecektir.

bende kadınlar kulubunde bunlar konusuluyor diye kulağına bir kar suyu kaçırırım

verdiğin bilgiler için çok sağol ebruli :)))

buarada veli bey de yani boğaziçinde burun ancak çok sorunlu görülürse ancek revizyon yapılıyormuş,ondada kurul olarak toplanıp ancak öyle yapıyorlarmış geliba dimi?...neyse hayırlısı :))

çok haklısın canım yani sıkıntımızı cadaloz kadınlar gibi anlatsak terslesin tamam haklı, ama güzece gayet saygılı dille anlatıp ve en doğal hakkımız olan sorularımızı soruyoruz bunun karşılığı tavır bence de böyle olmamalı ) bence bir doktorun yaptığı ameliyatlar kadar hastasına takındığı tavır çok önemli..ve bir doktor neden bu kadar en ufak olumsuz söze gelemez ben onu da anlamıyorum.....

evet boğaziçinin bu forumu takip ediyor..ve galiba olumsuz eleştiri yazanları mimliyorlar ve ona göre davranıyorlar bana öyle geliyor ama yanılıyorda olabilirim bu konuda emin değilim..

veli bey bana da eski halinden daha güzel oldu dedi,tabiki daha güzel olması normal sonuçta ameliyat geçirdik..yani bizler nankörlük yapmıyoruz,burunlarımızın daha güzel olduğunu biliyoruz :)) ama bizim istediğimiz sadece ameliyat olmaya değer bir burun,yani ameliyat olduktan sonra ''kendimizi avutacağımız,idare eder diyeceğimiz,vasat bir burun'' değil..

Son düzenleme:

sen daha önce hiç revizyon oldun mu canım?..hani hakkımı kullanım bir kereydi demişsin ya ondan sordum :))))

hakkaten arkadaşlar benim de aklımdaydı bu; haberleşip hep beraber gitsek hem birbirimizi tanıma fırsatımız olmuş olur,ne güzel olur :))

bu sert davranışların, terslemelerin insani ve doktor-hasta etiği açısından sakıncasını geçelim; en azından lütfen unutulmasın ki boğaziçi estetik merkezi bir çok hastasını bu foruma BORÇLU! hatta alçımı çıkarmaya gittiğim zaman, doktorlar bana 'aman foruma iyi şeyler yazmayı unutma' diye tembihlemişlerdi!!!! zaten gittiğiniz zaman halkla ilişkiler direkt soruyor forumdan mı arkadaş tavsiyesiyle mi geldiniz diye...
yani ya forumdan ya arkadaş tavsiyesiyle geliyor insanlar çünkü boğaziçinin PR çalışmaları medyada çok zayıf...ellerinde kalan bu forumu iyi değerlendirsinler derim ben....

ben tamamen burun konusunda uzmanlaşmış bir dr.a revizyon olmayı düşünüyorum, hem burun hem meme hem liposuction yapan bir dr. istemiyorum...mümkün olduğu kadar da fazla yoğun olmayan bir dr. bulcam, ki benmle ilgilenebilsin, 15 dk konuşup koşa koşa meme ameliyatına gitmesin..
sevdalinka'nın dediği gibi 2. ameliyatı nasıl güvenicem ayrıca şimdi bana tepkili dr, hiç güvenemem...

muayeneye de gitmicem.istemiyorum hiç bişey.iyice sinir oldum.

ytuesra senin burnun nasıl oldu şu an..ilk başlarda memnun değildin baya üzlüyordun sende nasıl oldu değiştimi burnun eskiye göre...

güzelim kurul olayından hiç haberim yok.
en doğrusu doktoruna sormak

şaşrdım valla demek iyi şeyler yaman için tembihlediler...bu kadar haberleri olduğunu bilmiyordum durumdan..yani bu kadar..bana da bir kere veli bey senden hiç hasta gelmedi falan dedi..yani burnumu görüp beğenecekler ki gelecekler...bende kbb doktoruna olmadığıma pişmanım...özellikle estetik cerrah aradım ki daha estetik dursun..ama kbb burnu daha iyi tanıyor bence..fikrim değişti..ama bazı estetik doktorlarıda var tabi harika yapan..gerçekten herşeyle uğraşması kötü olyor ama kbb tek burunla uğraşıyor..kulak be boğaz dışında tabi..formda rüya rüya var oda revizyon oldu ilk burnu olmamıştı hiç ikinci güzel olmuş bay..onun için sıkmayın canınızı durmunuz müsaitse burun revizyonla istedğiniz sonuca ulaşabilir...tabi iyi karar vermek lazım

haklısın canım revizyonda ayrı bir tehlike..birde ameliyat olmak gerçekten zor iş,insan ikincisine ister istemez biraz korkuyor açıkcası

buarada törpülemek de revizyon olyor yani direk ameliyat oluyor dimi?:.yoksa lokal anesteziyle mi yapılıyor?

Son düzenleme:

cnm revizyon için doktorlar daha fazla alıyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…