- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.681
merhaba kızlar, son yazılanlardan dolayı gerçekten çok üzüldüm inşallah biran önce burunlarınızda sorun kalmaz. biliyosunuz bende uzun zaman bu sayfada yazdım ve son anda veli beye ameliyat olmaktan vazgeçtim ve başka bi doktora ameliyat oldum. doktorum şimdilik gerçekten çok ilgili inşallah boyle devam eder ve sorun çıkmaz. ne olacağı hiç belli olmuyor çünkübenim henüz bantlar çıkmadı fakat foto yükledim bi kaç tane, yorumlarınızı bekliyorum. bantlar çıkınca nasıl olur bilmiyorum inşallah sorun çıkmaz çok korkuyorum açıkcası
geçmiş olsun canım..çok güzel görünüyor burnun,yani bantlar var ama gördüğüm kadarıyla kavis var çok güzel olmuş))
sağol canım, ilerisi de çok önemli biliyosun. inşallah hepimizin de iyi olur..
Canım merhaba öncelikle çok gecmis olsun. Fotograflarından anladığım sag profilin problemli sanki kıkirdak kısmında sola doğru kayma var. Bence bu durumdan rahatsız olmanda son derece haklisin. Sayfanizi ben de takip ediyorum. Problem yaşayan arkadaşların yazılarını okuyunca çok üzülüyorum. İnşallah herkes istediği sonuca ulaşır. Davanızda kesinlikle haklısınız. Haklılığınızı ve tavrinin yanlisligini bir sekilde Veli beye bildirin ama revizyonda kesinlikle kendisini düşünmeyin derim ben. Hersey gönlünüzce olur inşallaharkadaşlar yeni resimler yükledim bugün.bakıp yorumlarınızı yaparsanız çok sevinirim))
buarada bazı fotoğraflarda sorun tam belli olmuyor,burnunda ne var diye düşünen kişiler olabilir..ama özellikle 2 tane çok yakından çekilmiş burun resmi var ya orada sorun baya belli oluyor,onlara bakınca daka iyi farkedersiniz) birinci sorun burnun tam ortasında öne çıkık kemik var normalde daha çok belli oluyor..ikinci sorunda burnumun diğer tarafında üstte baya belirgin kemik çıkıntısı var..(o iki yakın fotoğrafda görülen taraf değilde yüzün diğer tarafında)
arkadaşlar yeni resimler yükledim bugün.bakıp yorumlarınızı yaparsanız çok sevinirim))
buarada bazı fotoğraflarda sorun tam belli olmuyor,burnunda ne var diye düşünen kişiler olabilir..ama özellikle 2 tane çok yakından çekilmiş burun resmi var ya orada sorun baya belli oluyor,onlara bakınca daka iyi farkedersiniz) birinci sorun burnun tam ortasında öne çıkık kemik var normalde daha çok belli oluyor..ikinci sorunda burnumun diğer tarafında üstte baya belirgin kemik çıkıntısı var..(o iki yakın fotoğrafda görülen taraf değilde yüzün diğer tarafında)
sağol canım, ilerisi de çok önemli biliyosun. inşallah hepimizin de iyi olur..
kızlar sela, bende 40 gün önce ameliyat oldum. başka bir doktora. ilk ameliyatım. kemerli ve büyük bir burnum vardı. imdi kemersiz ama yine büyük üstelik hiç kavis olmadığı için çaprazdan ve önden iyi görünmüyor.eski haline göre ok güzel ama ameliyat olmama gerek yoktu dedirtior. aslında görenler anlamıyor ama,gerçekten dğal olmuş. ama hafif bir tebessümle bile öne doğru geliyor yeni burnum. gördüğüm herkesin burnuna bakıp kendimle kıyaslamaktan ve aynada her seferinde şurası bari böyle olsaydı demekten sıkıldım. açıkçası mutsuzum. daha şişlikler tam inmedi. inmesini bekliyorum. son hali ne olacak açıkçası merakla bekliyorum.duruma göre revizyon olmayı düşünüyorum. Ancak ben doktorumla revizyon gerekirse nasıl yaparız diye konuşmadık. yani ücret vesaire. her doktor revizyonu ücretsiz mi yapıyor acaba.? hasta memnun değilse bile.sonuçta sağlıkla ilgili bir şikayetim yok.
Ayrıca benim doktorumda tıpkı anlattığınız gibi ilgisiz çıktı. 1 aylık muayenemde neredeyse sinirden ağlayacaktı. geçiştiri ve alaycı bir tavırla beni kışkışladı resmen. bende tecrübesine ve çıkardığı işlere bakarak ve referansla gidip güvendim kendisine. işini iyi biliyor kendinden emin onda böyle davrnıyor heralde deyip avutuyorum kendimi. ama istediğimiz sadece bu süreçte bize bu değişimi yaşatan ve güvendiğimiz 1.kişiden, doktorumuzdan olumlu ve rahatlatıcı birkaç söz duymak değil mi... .
kızlar c.tesi revizyonum gerçekleşti şuan alçı ve tampon var yarın tampon alıncak ilk ameliyata nazaran daha iyi morarma kanlanma olmadı ama gözlerim fena şiş
inşallah veli bey buarada bunca hastanının yazdığı yorumları bir şekilde görür yada haberi olur..
gerçi ben haberi olduktan sonra ilgili davranmaya başlamak yerine forumda olumsuz eleştiri yapanlara tavır alacağını düşünüyorum..zaten forumda pek çok arkadaşım veli beyin olumsuz eleştiri yapanlara malesef daha farklı,daha ilgisiz davrandığını söylemişti,çok haklılarda..bizler mimlendik arkadaşlar yandık :)))))
karşılaştırma yapmak belki yanlış olur ama durumu anlatabilmek için söylüyorm hani size azönce yazdığım gibi annemin gititği doktor okadar ilgili ki en az 15 dakka konuşuyor..ya beş dakika konuşsa bile okadar ilgili,halden anlayan tavrı varki..doktor böyle olmalı işte...doktorlara emanet edilen küçük şeyler değil,büyük şeyler emanet ediyoruz biz onlara)))
ben de yükledim kızlar...nasıl kemerim çok estetik duruyor değil mi
Canım merhaba öncelikle çok gecmis olsun. Fotograflarından anladığım sag profilin problemli sanki kıkirdak kısmında sola doğru kayma var. Bence bu durumdan rahatsız olmanda son derece haklisin. Sayfanizi ben de takip ediyorum. Problem yaşayan arkadaşların yazılarını okuyunca çok üzülüyorum. İnşallah herkes istediği sonuca ulaşır. Davanızda kesinlikle haklısınız. Haklılığınızı ve tavrinin yanlisligini bir sekilde Veli beye bildirin ama revizyonda kesinlikle kendisini düşünmeyin derim ben. Hersey gönlünüzce olur inşallah
Selam bende yeni ameliyat oldum.daha beşinci günümdeyim.resimlerini henüz göremiyorum ama umarım sorunun ortadan kalkar ve isrediğin görüntüye kavuşursun.
nisan sakıncası yoksa senin doktorun kimdi merak ettim.bu arada revizyon düşünmen için bence çok erken.benim ilk ameliyatımdn sonra burun şeklimin oturması 1 yılı buldu ve burun derim önemli derecede inceldi.illaki revizyon diyosan bence aynı doktora olma
turkuaz kaç ay oldu ameliyatın, bende 18 gün önce amelişyat oldum benimde burnumun tam ortasında bi çıkıntı var sanki deri altında sivilce gibi ama sert
Öncelikle cok geçmiş olsun , cok üzüldüm .. Sanıyorum ameliyat olalı henüz iki ayın üzerinde bir süre olmuş.
Ben ameliyat olalı henüz bir ay oldu , fotograflarınızı görünce sormak istedim ,
Neden ?? Neden bu hale gelmiş burnunuz ?
Veli bey bu duruma ne diyor sorduğunuzda ?
bu snein ikinci ameliyatın mı canım?..yani yeni olduğun ameliyat revizyon mu?
bu snein ikinci ameliyatın mı canım?..yani yeni olduğun ameliyat revizyon mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?