Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

geçmiş olsun canım..çok güzel görünüyor burnun,yani bantlar var ama gördüğüm kadarıyla kavis var çok güzel olmuş ))

arkadaşlar yeni resimler yükledim bugün.bakıp yorumlarınızı yaparsanız çok sevinirim ))

buarada bazı fotoğraflarda sorun tam belli olmuyor,burnunda ne var diye düşünen kişiler olabilir..ama özellikle 2 tane çok yakından çekilmiş burun resmi var ya orada sorun baya belli oluyor,onlara bakınca daka iyi farkedersiniz ) birinci sorun burnun tam ortasında öne çıkık kemik var normalde daha çok belli oluyor..ikinci sorunda burnumun diğer tarafında üstte baya belirgin kemik çıkıntısı var..(o iki yakın fotoğrafda görülen taraf değilde yüzün diğer tarafında)

Canım merhaba öncelikle çok gecmis olsun. Fotograflarından anladığım sag profilin problemli sanki kıkirdak kısmında sola doğru kayma var. Bence bu durumdan rahatsız olmanda son derece haklisin. Sayfanizi ben de takip ediyorum. Problem yaşayan arkadaşların yazılarını okuyunca çok üzülüyorum. İnşallah herkes istediği sonuca ulaşır. Davanızda kesinlikle haklısınız. Haklılığınızı ve tavrinin yanlisligini bir sekilde Veli beye bildirin ama revizyonda kesinlikle kendisini düşünmeyin derim ben. Hersey gönlünüzce olur inşallah

Selam bende yeni ameliyat oldum.daha beşinci günümdeyim.resimlerini henüz göremiyorum ama umarım sorunun ortadan kalkar ve isrediğin görüntüye kavuşursun.

nisan sakıncası yoksa senin doktorun kimdi merak ettim.bu arada revizyon düşünmen için bence çok erken.benim ilk ameliyatımdn sonra burun şeklimin oturması 1 yılı buldu ve burun derim önemli derecede inceldi.illaki revizyon diyosan bence aynı doktora olma

kızlar c.tesi revizyonum gerçekleşti şuan alçı ve tampon var yarın tampon alıncak ilk ameliyata nazaran daha iyi morarma kanlanma olmadı ama gözlerim fena şiş

zuzula benim pazartesi revizyonum gerçekleşti ve dediğin gibi ilk ameliyata göre daha kolay ve iyi geçti.şimdiki hali güzel görünüyor bana da.atalim henüz çıkmadı.seninde mutlu olman ve yeni burnuşunu beğenmen dileğiyle...

turkuaz kaç ay oldu ameliyatın, bende 18 gün önce amelişyat oldum benimde burnumun tam ortasında bi çıkıntı var sanki deri altında sivilce gibi ama sert

Öncelikle cok geçmiş olsun , cok üzüldüm .. Sanıyorum ameliyat olalı henüz iki ayın üzerinde bir süre olmuş.

Ben ameliyat olalı henüz bir ay oldu , fotograflarınızı görünce sormak istedim ,
Neden ?? Neden bu hale gelmiş burnunuz ?
Veli bey bu duruma ne diyor sorduğunuzda ?

canım yorumun ve iyi dilekelrin için çok sağol :))) evet sağ profil problemli ortada çıkıntı var..ayrıca üstte köşede çıkıntı var..birde birkaç kişi burun deliklerin büyük diyor ama öbür problemler düzelse ben gene razıyım :))))

Selam bende yeni ameliyat oldum.daha beşinci günümdeyim.resimlerini henüz göremiyorum ama umarım sorunun ortadan kalkar ve isrediğin görüntüye kavuşursun.

çok sağol canım,sana da çok geçmiş olsun :)) buarada müsait olduğunda fotoğraflarını yüklersen süper olur merakla bekliyoruz :))

bu snein ikinci ameliyatın mı canım?..yani yeni olduğun ameliyat revizyon mu?

turkuaz kaç ay oldu ameliyatın, bende 18 gün önce amelişyat oldum benimde burnumun tam ortasında bi çıkıntı var sanki deri altında sivilce gibi ama sert

canım benim ameliyat olalı 3 ay oldu..senin 18 gün mü daha baya erken sen sıkma canını masaj yapmaya devam et )) o ortadaki sert çıkıntı kıkırdaktır muhtemelen..

çok sağol canım,sana da ameliyat için geçmiş olsun :))

ben ameliyat olalı 3 ay oldu..ben masajlarımı akstamadan yapmaya çalıştım baya masaj yaptım bastırdım ama yinede burun zamanla daha da bozuk hale gelmeye başladı..veli beye normal soru sorduğumda bile ters cevap verebiliyor..yani en son gittiğimde burun ile ilgili 3,4 soru sordum hepsine terseleyerek cevap verdi..kaldı ki burunu beğenmediğimiz tarzında konuştuğumuzda pekçok arkadaşımın da karşılaştığı gibi tersliyor,ben hiç anlayamıyorum..

hayırlısı ama çok pişmanım çok...

canım daha sonraki yazılarında bu ameliyatın revizyon olduğunu yazmışsın zaten,ben o yazını görmeden bu maiali yazdım kusura bakma :))

peki senin burnunda nasıl bir sorun vardı ve revizyonu kaç ay sonra oldun?..birde tekrar veli beye mi oldun revizyonu canım?

Canım ben revizyonu pazartesi günü oldum:)ama kaç ay sonra diye sormuşsun,ben çooooook ama çoook bekledim revizyon için.tam 6 yıl:)revizyonumu veli beye olmadım ama doktorumu rahatlıkla önerebilirim herkese çünkü ben şu anda bile çok memnunum burnumdan.eski haline göre özellikle mükemmel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…