- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.661
bu sert davranışların, terslemelerin insani ve doktor-hasta etiği açısından sakıncasını geçelim; en azından lütfen unutulmasın ki boğaziçi estetik merkezi bir çok hastasını bu foruma BORÇLU! hatta alçımı çıkarmaya gittiğim zaman, doktorlar bana 'aman foruma iyi şeyler yazmayı unutma' diye tembihlemişlerdi!!!! zaten gittiğiniz zaman halkla ilişkiler direkt soruyor forumdan mı arkadaş tavsiyesiyle mi geldiniz diye...
yani ya forumdan ya arkadaş tavsiyesiyle geliyor insanlar çünkü boğaziçinin PR çalışmaları medyada çok zayıf...ellerinde kalan bu forumu iyi değerlendirsinler derim ben....
ben tamamen burun konusunda uzmanlaşmış bir dr.a revizyon olmayı düşünüyorum, hem burun hem meme hem liposuction yapan bir dr. istemiyorum...mümkün olduğu kadar da fazla yoğun olmayan bir dr. bulcam, ki benmle ilgilenebilsin, 15 dk konuşup koşa koşa meme ameliyatına gitmesin..
sevdalinka'nın dediği gibi 2. ameliyatı nasıl güvenicem ayrıca şimdi bana tepkili dr, hiç güvenemem...
muayeneye de gitmicem.istemiyorum hiç bişey.iyice sinir oldum.
güzelim kurul olayından hiç haberim yok.
en doğrusu doktoruna sormak
çok haklısın canım yani sıkıntımızı cadaloz kadınlar gibi anlatsak terslesin tamam haklı, ama güzece gayet saygılı dille anlatıp ve en doğal hakkımız olan sorularımızı soruyoruz bunun karşılığı tavır bence de böyle olmamalı) bence bir doktorun yaptığı ameliyatlar kadar hastasına takındığı tavır çok önemli..ve bir doktor neden bu kadar en ufak olumsuz söze gelemez ben onu da anlamıyorum.....
evet boğaziçinin bu forumu takip ediyor..ve galiba olumsuz eleştiri yazanları mimliyorlar ve ona göre davranıyorlar bana öyle geliyorama yanılıyorda olabilirim bu konuda emin değilim..
veli bey bana da eski halinden daha güzel oldu dedi,tabiki daha güzel olması normal sonuçta ameliyat geçirdik..yani bizler nankörlük yapmıyoruz,burunlarımızın daha güzel olduğunu biliyoruz :)) ama bizim istediğimiz sadece ameliyat olmaya değer bir burun,yani ameliyat olduktan sonra ''kendimizi avutacağımız,idare eder diyeceğimiz,vasat bir burun'' değil..
turukuazsu sana özelden msj attım geldimi mesajlarım gidiyormu son zamnlarda anlayamıyorum da..
kızlar birazdan burnumdaki kemeri görmeniz için resim yüklicem...bana hak vereceksiniz..
kızlar sela, bende 40 gün önce ameliyat oldum. başka bir doktora. ilk ameliyatım. kemerli ve büyük bir burnum vardı. imdi kemersiz ama yine büyük üstelik hiç kavis olmadığı için çaprazdan ve önden iyi görünmüyor.eski haline göre ok güzel ama ameliyat olmama gerek yoktu dedirtior. aslında görenler anlamıyor ama,gerçekten dğal olmuş. ama hafif bir tebessümle bile öne doğru geliyor yeni burnum. gördüğüm herkesin burnuna bakıp kendimle kıyaslamaktan ve aynada her seferinde şurası bari böyle olsaydı demekten sıkıldım. açıkçası mutsuzum. daha şişlikler tam inmedi. inmesini bekliyorum. son hali ne olacak açıkçası merakla bekliyorum.duruma göre revizyon olmayı düşünüyorum. Ancak ben doktorumla revizyon gerekirse nasıl yaparız diye konuşmadık. yani ücret vesaire. her doktor revizyonu ücretsiz mi yapıyor acaba.? hasta memnun değilse bile.sonuçta sağlıkla ilgili bir şikayetim yok.
Ayrıca benim doktorumda tıpkı anlattığınız gibi ilgisiz çıktı. 1 aylık muayenemde neredeyse sinirden ağlayacaktı. geçiştiri ve alaycı bir tavırla beni kışkışladı resmen. bende tecrübesine ve çıkardığı işlere bakarak ve referansla gidip güvendim kendisine. işini iyi biliyor kendinden emin onda böyle davrnıyor heralde deyip avutuyorum kendimi. ama istediğimiz sadece bu süreçte bize bu değişimi yaşatan ve güvendiğimiz 1.kişiden, doktorumuzdan olumlu ve rahatlatıcı birkaç söz duymak değil mi... .
neferalem inşallah dediğin gibi şişliktendir.2. revizyon için bilgin varmı ücret talep eder mi acaba.?
kızlar sela, bende 40 gün önce ameliyat oldum. başka bir doktora. ilk ameliyatım. kemerli ve büyük bir burnum vardı. imdi kemersiz ama yine büyük üstelik hiç kavis olmadığı için çaprazdan ve önden iyi görünmüyor.eski haline göre ok güzel ama ameliyat olmama gerek yoktu dedirtior. aslında görenler anlamıyor ama,gerçekten dğal olmuş. ama hafif bir tebessümle bile öne doğru geliyor yeni burnum. gördüğüm herkesin burnuna bakıp kendimle kıyaslamaktan ve aynada her seferinde şurası bari böyle olsaydı demekten sıkıldım. açıkçası mutsuzum. daha şişlikler tam inmedi. inmesini bekliyorum. son hali ne olacak açıkçası merakla bekliyorum.duruma göre revizyon olmayı düşünüyorum. Ancak ben doktorumla revizyon gerekirse nasıl yaparız diye konuşmadık. yani ücret vesaire. her doktor revizyonu ücretsiz mi yapıyor acaba.? hasta memnun değilse bile.sonuçta sağlıkla ilgili bir şikayetim yok.
Ayrıca benim doktorumda tıpkı anlattığınız gibi ilgisiz çıktı. 1 aylık muayenemde neredeyse sinirden ağlayacaktı. geçiştiri ve alaycı bir tavırla beni kışkışladı resmen. bende tecrübesine ve çıkardığı işlere bakarak ve referansla gidip güvendim kendisine. işini iyi biliyor kendinden emin onda böyle davrnıyor heralde deyip avutuyorum kendimi. ama istediğimiz sadece bu süreçte bize bu değişimi yaşatan ve güvendiğimiz 1.kişiden, doktorumuzdan olumlu ve rahatlatıcı birkaç söz duymak değil mi... .
neferalem mesajı yolladım canım geldi mi? :))))
çatırdama ben de de vardı 4 aylıkken falan baya korkmuştum ellemeye korkuyordum ama geçti veli beye sormuştum kıkırdaktır demişti gerçekten de kıkırdak o...zamnla geçiyor endişelenmeyin bunun için...senin burnunun son halini merak ettim bende..inşallah görebilirim..
Mail atıyım ben sana ama morelim oldukça bozuk onden kötü yandan güzel ucu çok şiş ve yamuk
Mail atıyım ben sana ama morelim oldukça bozuk onden kötü yandan güzel ucu çok şiş ve yamuk
ne kadar olmuştu ameliyat olalı canım,5 ay mıydı?
22 şubatta ameliyat olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?