- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.701
Canım ben revizyonu pazartesi günü oldum:)ama kaç ay sonra diye sormuşsun,ben çooooook ama çoook bekledim revizyon için.tam 6 yıl:)revizyonumu veli beye olmadım ama doktorumu rahatlıkla önerebilirim herkese çünkü ben şu anda bile çok memnunum burnumdan.eski haline göre özellikle mükemmel
ben en taze ameliyatlı olan kişi olarak söyleyebilirim ki sorunu "veli beye ameliyat olup da beğenmeyen var mı" diye sorsan cevap alabileceğini sanmıyorum:) veli bey kapalı teknik yaptığından hem ameliyat sonrası,hem ameliyat daha rahat oluyor.. bence düşünüyorsan 1 nisana kadar araştır,sonra git bi görüş derim,muayene bedava sonuçta.. ayrıca için rahat olsun,ben henüz bulamadım ameliyat olup da beğenmeyeni...
24 haziranda amelyat oldum bende ama hala şişlerim var birde masaj yapıyorum ama ne zaman düzelcem ben yaa
henüz çok yeni ameliyatın, 3 ay dolmadan oturmuyor genelde burun..
bu arada alıntı yaptığın mesajım bayağı bir eski,
artık "veli bey'e ameliyat olup beğenmedim" diyen insanlar var.. şükür ben
çok memnunum.. (umarım nazara filan gelmez()
bende 25 haziranda oldum bu ikinci ameliyatımdı öncekini zonguldakta olmuştum kötüydü burnum sağa doğru yamulmuştu et vardı vs nefes alamıyordum şimdi alıyorum çok şükür ve dümdüz yapmış eğrilik düzelmiş ama şiş tabi hala ne zaman düzelir bir kaç resim gösterseniz bende mutlu olsam lütfen ilk haftaki 1 ay sonraki 3 ay sonraki bekliyorum arkadaşlar
Bende Veli neyle görüşecektim ama burada yazılanlardan sonra çok korktum acaba Boğaziçi'nin diğer doktorları dahamı iyi
Pardon sizin ne kadar oldu tam olarak ameliyat olalı ?
Bende veli bey'e oldum , kimse ameliyat oldugumu anlamadı , evet cok zor bir burnumda yoktu , şu an için birşeyler söyleyip kimsenin moralini bozmak istemiyorum..
Ücüncü ayımı doldurdugumda burnum hakkında eleştiri yapmaya başlayacagım.
Veli bey'e mi oldunuz ameliyatınızı , kim yaptı ?
kızlar sonunda ben de resim ekleyebildim, ankaraya gittim geldim-yatılı misafir ağırladım vs derken anca işte..
bi de ben burnuma neredeyse hiç masaj yapmıyorum, hem bana masaj değil de başparmakla bastırma hareketi verdi, istediğin yerlere bastır dedi.. sizin nasıl masajlarınız?
merhaba masaj yapmıyorum yazmışsınya arkadaşım peki yapmayınca yamulma falan oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?