Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Veli bey'le hiç bir alakanız yok sanırım , kime oldunuz revizyon ameliyatınızı ? Ve ücretini öğrenebilirmiyiz ??

offf ya kızlar bende tam veli beye ameliyat olacaktım ne güzel hem uygun hemde iyi bir doktormuş diyordum ki şimdi tırstım başka doktorlara da bakıyorum ama onlarda çok istiyorlar ya barış çakır 6000 istiyormuş mesela

24 haziranda amelyat oldum bende ama hala şişlerim var birde masaj yapıyorum ama ne zaman düzelcem ben yaa

kızlar yarın iş için bodrum2a gidiyorum, gitmeden yavuz beye iç muayene olmak istiyorum, biliyosunuz benim burnum kanıyor arada, uçakta basınçtan falan kanar diye çok korkuyorum...
acaba gitmişken veli beye de mi bir görünsem...daha doğrusu olan oldu ama konuşmak istiyorum içimde kalacak yoksa....

benim bi arkadaşım haftasonu gülmekten öldürdü beni: ben veli beye gitcem hastaymış gibi, doktor bey ben burnuma kemer yaptırmak istiyorum, siz çok güzel kemer yapıyomuşsunuz, forumda okudum dicem diyo hehehehe

bide benim burnum yamuk kızlar şişlikten sanıyordum önceleri ama diilmiş...neyse dalga geçmekten başka yapacak birşey yok napalım, revizyona kadar böyle...

ben bi hafta yokum kendinize iyi bakın kızlaaaarrrrrr öptüm hepinizi

arkadaşlar veli bey yaptığı ameliyatların her zaman arkasında ve bir sorun oluştuğundada size yardımcı olabiliyor lütfen şişlikleri abartmayın derim 7. aya kadar gelmeden burnunuzn değişmiyeceğini düşünmeyin derim...

24 haziranda amelyat oldum bende ama hala şişlerim var birde masaj yapıyorum ama ne zaman düzelcem ben yaa

henüz çok yeni ameliyatın, 3 ay dolmadan oturmuyor genelde burun..
bu arada alıntı yaptığın mesajım bayağı bir eski,
artık "veli bey'e ameliyat olup beğenmedim" diyen insanlar var.. şükür ben
çok memnunum.. (umarım nazara filan gelmez()

Pardon sizin ne kadar oldu tam olarak ameliyat olalı ?
Bende veli bey'e oldum , kimse ameliyat oldugumu anlamadı , evet cok zor bir burnumda yoktu , şu an için birşeyler söyleyip kimsenin moralini bozmak istemiyorum..

Ücüncü ayımı doldurdugumda burnum hakkında eleştiri yapmaya başlayacagım.

bende 25 haziranda oldum bu ikinci ameliyatımdı öncekini zonguldakta olmuştum kötüydü burnum sağa doğru yamulmuştu et vardı vs nefes alamıyordum şimdi alıyorum çok şükür ve dümdüz yapmış eğrilik düzelmiş ama şiş tabi hala ne zaman düzelir bir kaç resim gösterseniz bende mutlu olsam lütfen ilk haftaki 1 ay sonraki 3 ay sonraki bekliyorum arkadaşlar

Benim canım çok acımıştı çok ama tampondan sonra rahatlıyosunuz size diyeceğim burun ameliyatı zor oluyo genelde iyice araştırmadan olmayın çünkü 2i sini olmaya cesaret edemeyebilirsinz korkutmak için demiyorum iyiki olmuşum nefes alıyorum yamukluk yok çok şükür bide Allaha güvenin önce o yanınızda olsun bakalım zamanla iyimi olacak ama Allaha inanıyroum o yanımdaydı ama sigara içmemeye çalışın ameliyattan 1 hafta önce mutlaka bırakın yoksa çok zor geçiyo ağızdan nefes almak zorundasınız ya operasyondan sonra kuruyo çok ve uyanmak zorunda kalıyosunuz uyuyamyıncada ağrıyı çekiyosunuz mutlaka içmeyin sonrasındada kanamalar duruncaya kadar sigara kola dondurma yani soğuk ve sıcak çay örneğin iççmeyin tavsiyem uygulayın benim çektiklerimi çekmeyin

Veli bey'e mi oldunuz ameliyatınızı , kim yaptı ?

ben 17 martta ameliyat oldum.. genel itibariyle memnunum, elbette bazen kendi kendine şişiyor iniyor şişiyor,şiştikçe şişiyor geri iniyor.......
ben hazırlıklıydım ameliyat sonrasına,biliyordum arada sırada yamuk yumuk görüneceğini filan.. dolayısıyla çok dert etmedim görüntüyü,
bir de masaj olayını ben daha farklı yaptım-sordum yani doktora-mesela ben burnumun üst bölgesi için bir hafta yaptım masaj,sonra baktım ki eski
forma girdi-yani arada ödem filan hiç kalmadı,gittim sordum devam edeyim mi diye.. gerek yok dedi,bir daha dokunmadım.. burun ucunu da çook yapmadım..
şu an için masaj yapıyorum bile denemez,haftada 2 bilemedin 3 kere 2-3 dk.. bi kaç kere yeğenlerden yumruk darbe vs aldım ama bi sorun çıkmadı henüz..
tatilden yeni döndüm,yavuz bey tatilin çok iyi geleceğini söylemişti-bol bol tuzu suya dal çık demişti,haklıymış.. sanırım genel olarak bi ödem kalmadı..
insan normuna döndüğümde yeni resim koyacağım..

merhaba geçen hafta boğaziçi tıp merkezinde irfan bey' e (irfan aydın) ameliyat oldum güleryüzünden ve ilgisinden çok memnun kaldım veli beyi tanımıyorum fakat irfan beyi tavsiye ederim.

merhaba masaj yapmıyorum yazmışsınya arkadaşım peki yapmayınca yamulma falan oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…