- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.101
yarın saat 2 de ameliyetım var veli beye insallah herşey güzel gecer memnun kalırım :))
bugün 3 üncü günüm yüzüm çok şişti yavaş yavaş iniyo şişlikler morarmam fazla yok sadece sol göz altım azcık morarık duruyo cumartesi tamponlar alıncak şu günler çok zor geçiyo ilk gün keşke olmasaydım dedim ama geçcekk bu günler hayırlısıyla bn veli beye doğal bi burun istediğimi söyledim burun kemerim gidicekti bide burun ucum küçülücekti yavuz bey burnumda kemik yamulması ve alarji et var dedi 2 ameliyat birden oldum önce yavuz bey sora veli by girdi ....
bugün 3 üncü günüm yüzüm çok şişti yavaş yavaş iniyo şişlikler morarmam fazla yok sadece sol göz altım azcık morarık duruyo cumartesi tamponlar alıncak şu günler çok zor geçiyo ilk gün keşke olmasaydım dedim ama geçcekk bu günler hayırlısıyla bn veli beye doğal bi burun istediğimi söyledim burun kemerim gidicekti bide burun ucum küçülücekti yavuz bey burnumda kemik yamulması ve alarji et var dedi 2 ameliyat birden oldum önce yavuz bey sora veli by girdi ....
keşke doğal demeseydn zaten doğal burun yapmak konusunda üstüne yoktur Veli beyin bence..inşallah çok ama çok güzel olur dua et bol bol ben oldum çok mutsuzum ama herkes aynı değil sen korkma dua et inşallah çok güzel ve sağlıklı olur...
o tümsek hala duruyo benim masajla gidiyo ama sonra geri geliyo çıldıracağım yaaa inşallah başka sornların çıkmaz öle çok değişiyoki sana anlatamam keşke şişlik kalsaymış burnumda geçtikçe yeni hali sinirimi bozuyo yaa...sen masaj verdiyse ihmal etme ama düzgün yap dediği gibi yap acıyo diye ihmal etme resim koyarsan ben sana sölerim geçer yada geçmez diye istrsen...
bu akşam resim koyucam senin nekadr oldu ameliyatın duruyo hala tümsek ?
bende veli beyle görüşmeye gittim ama anlattıklarından pek bişey anlayamadım böyle yapıcam şöyle yapıcam falan dedi kafamda yapıcagı burunla ilgili bi fikir veya görrünüm oluşmadı yani yaptırıp sonra pişman olmaktan çok korkuyorum burasını yeni keşfettim şu resimleri henüz göremiyorum onları bi görebilsem belki kafamda bişeyler oluşabilir yardımcı olursanız çok sevinirim :)
dün alçılarım alındı bant takıldı burnumun üzerinde küçük bi tümsek var masjla inermi yoksa kalıcı bi problemmi burnum hafif şiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?