Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

bugün 3 üncü günüm yüzüm çok şişti yavaş yavaş iniyo şişlikler morarmam fazla yok sadece sol göz altım azcık morarık duruyo cumartesi tamponlar alıncak şu günler çok zor geçiyo ilk gün keşke olmasaydım dedim ama geçcekk bu günler hayırlısıyla bn veli beye doğal bi burun istediğimi söyledim burun kemerim gidicekti bide burun ucum küçülücekti yavuz bey burnumda kemik yamulması ve alarji et var dedi 2 ameliyat birden oldum önce yavuz bey sora veli by girdi ....

evet bugünler geçicek:) en zorunu atlatmışsın.güle güle kullan yeni burnunu resimlerini bekliyoruz:) ekliyorum seni canım kabul edermisin

keşke doğal demeseydn zaten doğal burun yapmak konusunda üstüne yoktur Veli beyin bence..inşallah çok ama çok güzel olur dua et bol bol ben oldum çok mutsuzum ama herkes aynı değil sen korkma dua et inşallah çok güzel ve sağlıklı olur...

saolun kızlar inş memnun kalırım cumertesi tamponlarım alıncktı ama dün geysim fln çok dolduğundn hastaneyi aradm yavuz bey gel alalım raat et dedi bnde gittim aldı 3.günümdü çok raatladım hiç açımadı değişikk bii duyguu nefesimm baya açıldıı yavuz bey saolsun çok ilgileniyo şuan iyyim morluklarım kalmadı hafif şişiğim :)))

arkadaşlar merhaba bende veli beye ameliyat olmak istiyorum baya iyi yorumlar okudum ama malesef resimleri göremiyorum beni eklerseniz sevinirim resimleri gördükten sonra sanırım fikirlerimtam bir netlik kazanıcak bu konuyu baya önce işlemişsiniz ama ben henüz yeni araştırma yaptıgım için hak verirsiniz artık
şimdiden teşekkür ederim hepinize

02.11.2011 veli beye ameliyat oldum eski burnumdan daha guzel oldugunu soyleyemecegim

ortasinda bir cöküntü var

egerki iyi sonuc elde etmek istiyorsaniz acik olmeliyat olun derim kapali ameliyat daha fazla risiko

veli bey kapali ameliyat yapiyor ...

o tümsek hala duruyo benim masajla gidiyo ama sonra geri geliyo çıldıracağım yaaa inşallah başka sornların çıkmaz öle çok değişiyoki sana anlatamam keşke şişlik kalsaymış burnumda geçtikçe yeni hali sinirimi bozuyo yaa...sen masaj verdiyse ihmal etme ama düzgün yap dediği gibi yap acıyo diye ihmal etme resim koyarsan ben sana sölerim geçer yada geçmez diye istrsen...

bu akşam resim koyucam senin nekadr oldu ameliyatın duruyo hala tümsek ?

bende veli beyle görüşmeye gittim ama anlattıklarından pek bişey anlayamadım böyle yapıcam şöyle yapıcam falan dedi kafamda yapıcagı burunla ilgili bi fikir veya görrünüm oluşmadı yani yaptırıp sonra pişman olmaktan çok korkuyorum burasını yeni keşfettim şu resimleri henüz göremiyorum onları bi görebilsem belki kafamda bişeyler oluşabilir yardımcı olursanız çok sevinirim :)

önermiyorum ! acik ameliyat ol ve biraz fazla öde ameliyatin ilk gününde yasadigim pismanliklari anlatamam ki

hic bilgi edinmeden oldum ve sonu o kadar ic acici degil ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…