Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Gecmis olsun , Revizyonda şişkikle ve morluklar ne kadar sürüyor ??
Yine burnunda kocaman bir alcı kütlesi oluyormu ??
Bir de merak ediyorum Veli beyi nasil ikna edebildin revizyon icin ?

Morluk olmadı sadece şişlik oldu biraz yanaklarımda, 1 haftaya hiçbirşey kalmadı. Alçı ve tampon konuyor yine-yani ilk ameliyat gibi herşey sadece morluk yok.
Benim ilk ameliyattan sonraki resimlerime baksana canım, nasıl ikna ettiğimi anlarsın bariz bir hata vardı ve düzeltilmesi gerekiyordu. Ama ben şeklini beğenmedim biraz daha kalkık olsun ..vb şeylerde revizyon yapacağını sanmam...

Revizyondan sonra da çok güzel olmadı burnum ama en azından ilk ameliyattan sonraki ucube gibi çıkıntıdan kurtuldum. daha doğrusu 2 ameliyat geçiren biri olarak, çok daha güzel bir burun isterdim o kadar sıkıntıyı çekmişken...olmadı,kısmet:))

pzartesi veli beyle görüşmeyi düşünüyorumm ameliyat gününüü nekadr zamn da veriyo bn hemen olmak istiyorumm ayrıca veli bey ve necdet uçar arasında kararsızz kaldım ikiside aynı tıp merkezinde sanırımm bi necdet uçarıda bilen varmıı ikisi arasında hangisinii tercih etmeliyimm

necdet bey derim...

mrb arkadaslar bende amelıyat olmaya karar verdım...bu konudakı memnunıyetlerınız yada memnunıyetsızlıklerınız hakkında yorum yaparsanız sevınırım..c.tesı gunu bende muayeneye gıdıcem veli beye..ılk doktorda kadara vermek ıyımıdır bılmıyorum tabı..benım kı tamamen tanıdık vasıtası ıle yonlendırme..simdiden tsk ler

Veli bey ' i önermiyorum , lütfen burada yapılan eleştirileri dikkate al ve dikkatli oku..
Biz hata yaptık sizler yapmayın !

İlk zamanlar cok güzel görünebiliyor ama altı aydan sonra cıkıyor meydana ne hale geldigi burnunun..
İnşallah güzel olmuştur baktım resimlerine , kavisi güzel yakışmış sanada ...
İnşallah uzun yıllar bu formunu korur ..
Ben gitmek dahi istemiyorum o hastahaneye revizyon icin dahi olsa !

ya canım anlıyorum seni ben de çok pişmanım...hala arkadaşlarım dalga geçiyor 'sağlık ocağında mı estetik oldun' diyorlar ama ne yapalım artık başa gelen çekilir, bizden sonrakilere örnek olalım diyorum ama insanlar fiyata tav oluyor sanırım.
bu arada senin foton yok mu canım?merak ettim burnunu şimdi benim ilk ameliyatımdan sonraki gibi falan mı?

peki ilk zamanlar ameliyat olan arkadaşların burnu neden başarılı oldu...onlarda aynı fiyattan oldu şansmı bu işler acaba biraz da

Son düzenleme:

hoolllraft senin resim yokmu merak ettim seninkini baya..benim burnum bir yıl iki ay oldu memnunum bu aralar resim ekleyeceğim hafıza kartından dolayı eklenmiyor..

merhaba hepinize:) veli beye ameliyat olmayı düşünüyorum.veli beye ameliyat olanlar lütfen arkadaşlık isteği gönderirmisiniz.resimlerinizi görmek istiyorum. memnunmusunuz?bazıları olumsuz yorum yapıyo hakkında.emre ilhanı düşünmüştüm fiyat çok fazla geldi.veli beyi düşünüyorum bide yaptığı operasyonları görebilsem güzel günler heerkese.

bence birazda şans işi.
ben burnumdan oldukca memnunum. çevremdeki herkes beğendi.
bu gününe kadar 1-2 kişi hariç hiç olumsuz bir yorum almadım.
doğal bir burun istiyorsanız veli beyi öneririm ama kusursuz/estetikli burun istiyorsanız muammer dilber veya emre beyi tercih etmelisiniz.
ama bence güzel olan estetik olduğu belli olmayan burunlardır. ama tabi buda tercih meselesi.

Ben de veli bey 'e ameliyat olmak istiyorum. ama sanki bu başlıkta veli bey ile değil de, rhinoplasty ile ilgili şeyler yazılmış hep. keşke veli bey ile ilgili daha fazla şeyler yazılsaydı

canım arkadaşlık isteğimi kabul ettiğin için teşekkür ederim.resimlerine baktım.sana çok yakışmış ve çok doğal burnun:) veli beyin diğer hastalarınıda görmek istiyorum sendede böyle bir merak vardır sanırım.çenem düşmeden nokta koymalıyım:)

Fotolarını merak ettim canım beni de eklersen sevinirim. Benim de 8. Ayım doldu ama ödemlerim henüz geçmedi 1 yılı bekliyorum...

Belli ki bu işler biraz şans biraz da beklenti işi..Yani bazılarının burnu cok doğal ve güzel fakat beğenmiyorlar..Nedeni kesinlikle beklentilerinin farklı olması..Bence hepsi bu

veli bey'e ameliyat olanların öncesi ve sonrası ameliyatlarına topluca bakabileceğim bir adres var mı? üyeler gösterilmiş, ama albümde onların fotoğraflarını bulamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…