- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.081
Gecmis olsun , Revizyonda şişkikle ve morluklar ne kadar sürüyor ??
Yine burnunda kocaman bir alcı kütlesi oluyormu ??
Bir de merak ediyorum Veli beyi nasil ikna edebildin revizyon icin ?
pzartesi veli beyle görüşmeyi düşünüyorumm ameliyat gününüü nekadr zamn da veriyo bn hemen olmak istiyorumm ayrıca veli bey ve necdet uçar arasında kararsızz kaldım ikiside aynı tıp merkezinde sanırımm bi necdet uçarıda bilen varmıı ikisi arasında hangisinii tercih etmeliyimm
mrb arkadaslar bende amelıyat olmaya karar verdım...bu konudakı memnunıyetlerınız yada memnunıyetsızlıklerınız hakkında yorum yaparsanız sevınırım..c.tesı gunu bende muayeneye gıdıcem veli beye..ılk doktorda kadara vermek ıyımıdır bılmıyorum tabı..benım kı tamamen tanıdık vasıtası ıle yonlendırme..simdiden tsk ler
Morluk olmadı sadece şişlik oldu biraz yanaklarımda, 1 haftaya hiçbirşey kalmadı. Alçı ve tampon konuyor yine-yani ilk ameliyat gibi herşey sadece morluk yok.
Benim ilk ameliyattan sonraki resimlerime baksana canım, nasıl ikna ettiğimi anlarsınbariz bir hata vardı ve düzeltilmesi gerekiyordu. Ama ben şeklini beğenmedim biraz daha kalkık olsun ..vb şeylerde revizyon yapacağını sanmam...
Revizyondan sonra da çok güzel olmadı burnum ama en azından ilk ameliyattan sonraki ucube gibi çıkıntıdan kurtuldum. daha doğrusu 2 ameliyat geçiren biri olarak, çok daha güzel bir burun isterdim o kadar sıkıntıyı çekmişken...olmadı,kısmet:))
İlk zamanlar cok güzel görünebiliyor ama altı aydan sonra cıkıyor meydana ne hale geldigi burnunun..
İnşallah güzel olmuştur baktım resimlerine , kavisi güzel yakışmış sanada ...
İnşallah uzun yıllar bu formunu korur ..
Ben gitmek dahi istemiyorum o hastahaneye revizyon icin dahi olsa !
canım arkadaşlık isteğimi kabul ettiğin için teşekkür ederim.resimlerine baktım.sana çok yakışmış ve çok doğal burnun:) veli beyin diğer hastalarınıda görmek istiyorum sendede böyle bir merak vardır sanırım.çenem düşmeden nokta koymalıyım:)bence birazda şans işi.
ben burnumdan oldukca memnunum. çevremdeki herkes beğendi.
bu gününe kadar 1-2 kişi hariç hiç olumsuz bir yorum almadım.
doğal bir burun istiyorsanız veli beyi öneririm ama kusursuz/estetikli burun istiyorsanız muammer dilber veya emre beyi tercih etmelisiniz.
ama bence güzel olan estetik olduğu belli olmayan burunlardır. ama tabi buda tercih meselesi.
bence birazda şans işi.
ben burnumdan oldukca memnunum. çevremdeki herkes beğendi.
bu gününe kadar 1-2 kişi hariç hiç olumsuz bir yorum almadım.
doğal bir burun istiyorsanız veli beyi öneririm ama kusursuz/estetikli burun istiyorsanız muammer dilber veya emre beyi tercih etmelisiniz.
ama bence güzel olan estetik olduğu belli olmayan burunlardır. ama tabi buda tercih meselesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?