Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

benide bu siteye yönlendiren veli bey oldu oarayı takip et dedi görüşmeye gittiyimde demekki kendide takipte yani yorumlarınızı okuyodur burdan ona mesaj verebilirsiniz :)

arkadaşlar benim burnumda kemik ve et vardi yavuz bey ile veli bey girdi ameliyatıma nefes alıp vermekte zorluk cekıordum şuan allaha sukur cok rahat nefes alıp verebılıorum bide veli bey burnumun şeklini cok gusel yaptı dogal istedim şuan burnumdan cok memnunum

önermiyorum ! acik ameliyat ol ve biraz fazla öde ameliyatin ilk gününde yasadigim pismanliklari anlatamam ki

hic bilgi edinmeden oldum ve sonu o kadar ic acici degil ...

canım yorumların için teşekkür ederim karar vermemde çok yardımcı oldun geri dönüşü olmayan bişey tekrar tekrar yapılıcak bişey deyil offfff cesaretimi topladım yaptırmak için ama şimdide kime yaptırıcamı bulamıyorum çok zor ya (

korkulacak bir şey yok tasalanmayın kızlar ağrısız tabi (genelde)her bünye farklıdır ama inanın ağrı sızı yok morarmaya da katlanmak bir hafta zor değil değmezmi sizce

canım ya yorumların çok güzel bende veli beyle görüşmeye gittim sonra bu siteyi önerdi üye ol ordan takip et diye ama güzel yorumların yanında memnun olmayanlarda var olumsuz yorumda çok yani nasıl karar vericem bilemedim banda yardımcı olursan sevinirim :)

burnum bir yıl iki aylık oldu olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum üst tarafta hafif bir eziklik var hala ama onu da dert etmemeye çalışıyorum genel anlamda memnunnum bu aralar

burnum bir yıl iki aylık oldu olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum üst tarafta hafif bir eziklik var hala ama onu da dert etmemeye çalışıyorum genel anlamda memnunnum bu aralar

canım yine seninki benimkine göre çok daha iyi ama şu kesin Veli bey burun sırtınıda ucunuda beceremiyor ya çok dolduruyor birleştiriyor yada içine girmiş oluyor çöküyo ucunu zaten beceremiyo ya diyorum hala Veli Aslan bey diyolar çıldıracağım ya anlamak istemiyomusnz ekleyin beni resimlerimi görün hatta Veli beyin aracılarıda eklesin beni ve marifetini görsünler göstersinler doktor beye çok bekledm geçer iyileşir diye aptallık ettm ya kızlar Necdet Uçar boğaz içinden madem çok para veremiyosunz Necdet uçar çok kibar hoş burunlar yapıyo sonra ne olur bilemem ama dediğim gibi o en iyi o yapıyo o hastaneden...

ben de necdet ucar ile veli bey arasında kaldım canım burnum cok kötü diil ama kemeri rahatsız ediyo ve korkmuyorum ameliyat olmaktan sadece kötü sonuçlanır die korkuyorum resimlerini görebilir miyim acaba ??

canım benide eklermisin resimlerine bakmak istiyorum :)

Merhaba arkadaşlar.. bende veli beye burnumdan ameliyat olmayı düşünüyorum.olmuş arkadaşların resimlerine bakabilirmiym lütfennnnnnn.. :/

kızlar öncesi sonrası fotoğrafımı ekledim. o fotonun üzerinden baya geçti, burnum baya değişti ama albümde şimdiki halinin fotoları da var. yorum yapın hadiiii:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…