Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ebrucum saol...şanssızlık işte...dr.lar kıkırdak koyuyorlar burnu desteklemek çin, ilerde çökme yapmasın diye...sonuçta bir iki yıl iyi olur burun ama 3.sene çökme falan yapar allah korusun, olabilir yani...bence dr.lar ömürlük kullanımı düşünüyor, biz ise şekline önem veriyoruz doğal olarak dr. bana, herkesin burun yapısı kemik yapısı farklı dedi, herkese kavisli burun yapılmaz, ilerisini düşünmek lazım dedi, o yüzden olabilecek en iyi şeklini yapıyormuş ki burnun doğalyapısı bozulmasın...5 yıl sonra burnun çöktü ne olacak dedi...aslında böyle düşününce doğru...yine de insan ok güzel bir burnu olsun istiyor bazı insanlarda kıkırdak oturuyor bazılarında oturmuyor şans işi biraz da gerçekten....ben dr.a çok kızıyordum kocaman kıkırdak koymuş diye ama önlem olarak koyduğunu öğrenince hak verdim...neyse oldu bitti kızlar...bu sefer sevdim burnumu

yeni burnunun fotolarını bekliyoruz canım.

çok geçmiş olsun cnm...sevindim senin adına umarım istediğin buruna kavuşursun..yani yazdıkalrın çok doğru ilerde çökme olayı olmasından ben çok korkuyorum şahsen...çünkü bende eziklik var üst tarafta fazla oyulmuş orası sanki..bir yıl doldu benim.. 5 6 aydır gitmedim veli beye..fazla kavis verilmemeli buruna bence de..ben kavis istiyorum dememiştim de aslında..sadece kalkık istemiştim..ama korkuluyum bende valla..yeni burnunun resimlerini bekliyoruz...

arkadaşlar bende boğaziçi tıpta irfan beyle görüşmeyi düşünüyorum veli beyle aynı hastanede çalıştıklarını öğrendim. resimlerinizi doktorun referansı olarak görebilirmiyim, sonuçta her burun doktorun kendi reklamı oluyor. bursada yaşadığım için istediğim vakit gitme imkanım yok istanbula. bu sebeple resimlerinizi görüp doktorun sanatına hak vermeden gitmek istemiyorum.

kızlar revizyon fotolarını yükledim bakabilirsiniz...yorumlarınızı bekliyorum,sorusu olan sorabilir..ne de olsa 2 ameliyat geçirdim kıdemli sayılırım

kızlar revizyon fotolarını yükledim bakabilirsiniz...yorumlarınızı bekliyorum,sorusu olan sorabilir..ne de olsa 2 ameliyat geçirdim kıdemli sayılırım

çok çok geçmiş olsun redgat. fotoğraflarına bakınca revizyonun başarılı görünüyor.
sen 'pek istediğim gibi değil' demişsin ama gayet doğal ve kibar duruyor.

revizyonu da veli bey'e mi oldun?

teşekkür ederim canım düşüncelerin için. evet veli beye oldum.sen ameliyat olmuş muydun araştırıyor musun?

henüz ameliyat olmadım, araştırma içerisindeyim.
ama Veli Bey'den ziyade başka 3 ismin üzerinde daha çok duruyorum şimdilik.

kısmet bakalım. yakın zamanda belli olacak.

Son düzenleme:
hayırlısı olsun canım herkesin burnuna iyice bak ki kararını iyi ver...ameliyattan korkma ama hiç bişey duymuyosun acı da yok...önemli olan sonuç...dr.unla iyice konuşursan sorun kalmaz zaten...eçmişolsun şimdiden

çok teşekkür ederim.
elbette herkes tek seferde mükemmel bir sonuç bekliyor haklı olarak. inşallah doğru doktoru bulacağım.
herkesin burunlarını iyice inceliyorum dediğin gibi :)

sana da tekrar geçmiş olsun.

teşekkürler.

bende merak ediyorum ama sanırım o mevsimsel bir durgunluk...
giden hanımlardan foto da göremiyoruz hiç biz basında herşeyi paylaştık yahu, sizde söyleyin bilelim durumunuzu

Gecmis olsun , Revizyonda şişkikle ve morluklar ne kadar sürüyor ??
Yine burnunda kocaman bir alcı kütlesi oluyormu ??
Bir de merak ediyorum Veli beyi nasil ikna edebildin revizyon icin ?

meraba kızlaaar bende veli bey hakkında araştırma yapıyorumda resim ekledim falan diyorsunuz nerede resimleriniz nasıl bakıcaz?

meraba kızlaaar bende veli bey hakkında araştırma yapıyorumda resim ekledim falan diyorsunuz nerede resimleriniz nasıl bakıcaz?

Benim altı ayı gecti , pişmanım eski cirkin burnuma geri döndü burnum ..

Şimdi gitmeye cekiniyorum , birde onları ikna etmek var revizyon icin ..

Keşke yaptırmasaydım diyorum şimdi.

Arkadaşlar Merhaba , bu hafta içi Bogaziçi tıp merkezine muayeneye gideceğim daha sonra ameliyat için karar vereceğim,uzun bir süredir Veli beyi araştırıyorum ama karar veremiyorum..Son zamanlarda kötü yorumlar gelmiş ameliyat olan arkadaşların fotograflarını nasıl görebilirim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…