- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.061
ebrucum saol...şanssızlık işte...dr.lar kıkırdak koyuyorlar burnu desteklemek çin, ilerde çökme yapmasın diye...sonuçta bir iki yıl iyi olur burun ama 3.sene çökme falan yapar allah korusun, olabilir yani...bence dr.lar ömürlük kullanımı düşünüyor, biz ise şekline önem veriyoruz doğal olarakdr. bana, herkesin burun yapısı kemik yapısı farklı dedi, herkese kavisli burun yapılmaz, ilerisini düşünmek lazım dedi, o yüzden olabilecek en iyi şeklini yapıyormuş ki burnun doğalyapısı bozulmasın...5 yıl sonra burnun çöktü ne olacak dedi...aslında böyle düşününce doğru...yine de insan ok güzel bir burnu olsun istiyor bazı insanlarda kıkırdak oturuyor bazılarında oturmuyor şans işi biraz da gerçekten....ben dr.a çok kızıyordum kocaman kıkırdak koymuş diye ama önlem olarak koyduğunu öğrenince hak verdim...neyse oldu bitti kızlar...bu sefer sevdim burnumu
kızlar selam, veli beye 7 ay önce ameliyat olmuştum, burnumda bir çıkıntı vardı. resimlerini koymuştum.hatta çıkıntı değil kemer vardıgeçen hafta revizyon oldum sonunda, veli bey ilgilendi sağolsun düzeltti. şimdilik iyi görünüyor bakalım...ama revizyon bildiğiniz ameliyat yani hiç öyle 15 dklık bişey değil... herşey aynı sadece morluk yok...tampon,şişlik hepsi oluyor biraz otursun burnum resimlerini koyarım...
yeni arkadaşlara da geçmiş oldun diyorum şimdiden...sürprizle karşılaşmamak için nasıl bir burun istediğinizi iyice anlatın dr.unuza....
kızlar revizyon fotolarını yükledim bakabilirsiniz...yorumlarınızı bekliyorum,sorusu olan sorabilir..ne de olsa 2 ameliyat geçirdim kıdemli sayılırım
teşekkür ederim canım düşüncelerin için. evet veli beye oldum.sen ameliyat olmuş muydun araştırıyor musun?
hayırlısı olsun canım herkesin burnuna iyice bak ki kararını iyi ver...ameliyattan korkma ama hiç bişey duymuyosun acı da yok...önemli olan sonuç...dr.unla iyice konuşursan sorun kalmaz zaten...eçmişolsun şimdiden
hayırlısı olsun canım herkesin burnuna iyice bak ki kararını iyi ver...ameliyattan korkma ama hiç bişey duymuyosun acı da yok...önemli olan sonuç...dr.unla iyice konuşursan sorun kalmaz zaten...eçmişolsun şimdiden
meraba kızlaaar bende veli bey hakkında araştırma yapıyorumda resim ekledim falan diyorsunuz nerede resimleriniz nasıl bakıcaz?
Benim altı ayı gecti , pişmanım eski cirkin burnuma geri döndü burnum ..
Şimdi gitmeye cekiniyorum , birde onları ikna etmek var revizyon icin ..
Keşke yaptırmasaydım diyorum şimdi.
Benim altı ayı gecti , pişmanım eski cirkin burnuma geri döndü burnum ..
Şimdi gitmeye cekiniyorum , birde onları ikna etmek var revizyon icin ..
Keşke yaptırmasaydım diyorum şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?