Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

geçenlerde veli beye rutin kontrol için gittim.
odaya girdim "burnun harika, süper olmuş" vs gibi sözler etti.
"şuraya biraz daha bastır buraya biraz daha bastır" dedi ve odadan çıktı gitti.
şok oldum ya. ilgisiz olduğunu biliyordum ama bukadarınada pes yani. burnumla ilgili bazı sorularım vardı, onları bile soramadan odadan çıktı gitti.
insan bir sorar bir şikayetin varmı diye ya. sormayı bırak bari odadan çıkmak için benim çıkmamı bekleseydin. anlıyacağınız muayene 30 saniye civarı sürdü. siz düşünün artık nasıl olduğunu.
hayatımda gördüğüm en ilgisiz doktor.
sinirden ölüyorum.
buradan boğaz içi tıp merkezine sesleniyorum:
bu doktor beye hastaya nasıl davranılması gerektiğini öğretin.

canım benide eklermisin bende bakmak istiyorum resimlerine velibeyle bende konuşmaya gittim benide çok aceleye getirdi pek bişey anlamadım :)

canım sen yaptırmışın heralde kime yaptırdın

canım gittinmi irfan beyle görüşmeye sonuç nasıl oldu bende veli beyle gittim görüşmeye cevap veririsen sevinirim

canım benide eklermisin bende veli beyi düşünüyorum ama daha resimleri göremiyorum

Son düzenleme:

ben de ameliyat olmak istiyorum veli beyi önerdiler
sonuç çok berbat derken doktorun ilgisi mi burun mu berbat çünkü bence burnumu iyi yapsın da önemli olan o
ama komik tabi ehe ben de sinirlenirdim
fotoğraflarınızı görmek için sabırsızlanıyorum ama burda üyeliğim yeni şimdilik yorumlara bakıyorum

dediğin gibi olan da var olmayan da şansmı artık bilemiyorum orta halli doğal bir burun arıyorsan doğru adrestesin derim.

slm canımm ya bişey sorucam.ben de nisan ayına veli beye randevu aldım.ameliyatı olduktan sonra hastaneden kaldın mı sen?ya da şöyle sorayım;bir gece hastanede kalmak zorunlu birşey mi?0, publi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…