Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

herkez memnuniyetini yada memnun olmama durumunu yazıyor sorular soruluyo cevaplıyoruz söyle diyim bana soru soruldu bende anlattım memnun olmasaydım değilim yaptırma derdim ama memnunum hatta resimde yolladım isteyene biz görsellikten yapılan işlemden memnunuz diye sakamı yapıyoz sizin tabirinizce imkansız veli aslan maffediyo demek yani anlatım seklinizi daha farklı yapabilirdiniz bizi yalancı durumuna sokuyosunuz sakamı yapıyosunuz demekle..

Burda yapılan 200 yorum varsa 195i olumlu 5 tanesi olumsuz iyi okuyun bence ! Hatta okumayın gidin doktorlar yüz yüze konuşun . Ben Veli beye olmadım ama olan arkadaşım gayet memnun ! Yorumlara göre doktor seçmeyinnnnn !! Muayene olun sonra karar verin bence

zeynepp ameliyattan sonraki resmlerini görebilirmiymm

Arkadaşlar mrb ben de nisan başında ameliyat olmayı düşünüyorum bu yorumları okumadan önce Boğaziçi Tıp'ta hangi hekimle görüşeceğim konusunda bir fikrim yoktu.Hala tedirginim açıkcası.Foruma yeni üye olduğumdan fotoğrafları da göremiyorum.Veli Beyin hastalarından biri bana fotoğraflarını gönderebilir mi acaba?:18:

foto varmıı yaaa? Korkkttunnn simdi

Ben ameliyat olali neredeyse 1 ay oldu. Acikca soyleyebilirim ki kesinlikle memnun degilim. Burnumda kemik oldugu icin ameliyat olmaya karar vermistim kemik hala ayni duruyor ustelik eskisinden cok daha kaba bi halde. Tekrar ameliyat olsam mi diye dusunuyorum bu seferde. Eski burnumun ucu cok daha kucuk ve kibardi simdi gercekten aynaya bakmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…