- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.641
Sakami yapiyrsnz anlamadim ya valla veli aslan benim gibi nelerini mahfetti ve suan revizyon icin cirpiniyorum cok mutszm revizyon 10binden basliyo gucum yetmiyor emre ilhana karar verdim revizyon icin ama butcem kisitli sirf uygun diye veli aslana teslim olurmu insan lutfen tekrar düşünün arkadaşlar ben cok mutszm ve bicok hastasıda oyle yapmayin lutfen
herkez memnuniyetini yada memnun olmama durumunu yazıyor sorular soruluyo cevaplıyoruz söyle diyim bana soru soruldu bende anlattım memnun olmasaydım değilim yaptırma derdim ama memnunum hatta resimde yolladım isteyene biz görsellikten yapılan işlemden memnunuz diye sakamı yapıyoz sizin tabirinizce imkansız veli aslan maffediyo demek yani anlatım seklinizi daha farklı yapabilirdiniz bizi yalancı durumuna sokuyosunuz sakamı yapıyosunuz demekle..
görebilirsin tabi özelden mail adresini at yolluyum sanazeynepp ameliyattan sonraki resmlerini görebilirmiymm
görebilirsin tabi özelden mail adresini at yolluyum sana
foto varmıı yaaa? Korkkttunnn simdisakami yapiyrsnz anlamadim ya valla veli aslan benim gibi nelerini mahfetti ve suan revizyon icin cirpiniyorum cok mutszm revizyon 10binden basliyo gucum yetmiyor emre ilhana karar verdim revizyon icin ama butcem kisitli sirf uygun diye veli aslana teslim olurmu insan lutfen tekrar düşünün arkadaşlar ben cok mutszm ve bicok hastasıda oyle yapmayin lutfen
Doktorunuzla ilgili tüm süreçleri bu başlık da paylaşabilirsiniz. Lütfen fotoğraflarınızı konu içine değil özel albümünüze ekleyiniz.
Güzel paylaşımlar dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?