- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.381
aklında varmı bi kaç isimmforumda burun estetiği ile ilgili tüm konuları ezberledim resmen, şimdi sıra karar vermekte:) karar vermek de ne zor iş yaaa kafam karıştı iyice:/
benim daha en azından olmam içi 4-5 ayım var,, sen bir de beni düşün nasıl sabredicem beeeen :97:
aklında varmı bi kaç isimm
anladım cnmm valla ben acık teknık istedıgım ,için ve veli bey sadece kapalı yaptıgı için necdet beyle haftaya görüşmeye gidicem inş.veli beyle necdet beyi düşünüyorum şuan. ama emre ilhanın yaptığı burunları da beğendim.. tabii maddi açıdan beni biraz zorlar o..
yok canım daha uzun zaman olunca insan daha rahat oluyor..mesela ben ameliyata 2 hafta varken bu kadar heyecanlı değildim,zaman yaklatıkça daha çok heyecanlanıyor insan :) tersine işliyor sanki :)
anladım cnmm valla ben acık teknık istedıgım ,için ve veli bey sadece kapalı yaptıgı için necdet beyle haftaya görüşmeye gidicem inş.
iyiki buraları okumadan amelıyat oldum,bu yazıları amelıyattan sonra okudum hep..yoksa kafam karışacaktı
ameliyat günümü alsam filan ben kimbilir ne hale gelirim
ben yine de önce veli beye görüneyim diye düşşünüyorum. sadelinanın burnunu çok beğendim aslında, ama necdet beyin yaptığı burunlardan bir tek sadelinayı biliyorum başka hiç yorum duymadım ve resim görmedim onunla ilgili..
inşllah..basittir eminim bundanda..yaparmı bilemiyorum yani..formda ne yazdıklarımızdan da haberi oluyor veli beyin..benden önce haberi uçar zaten..
evet haklısın cnm ama ben kesınlıkle acıkistedıgım için veli beyı tercıh edemem..eger burnun kapalıya uygunsa tabıkıde veli beye görünebilirsin... valla ben 2 yıldır takıp edıyorum maddiyatta önmlı tabıkı...o yuzden tercıh meselesi kısıtlı oluo bnm için...necdet beyle görüşücem inş. görüştüğüm zaman neler knştugumuzu paylaşırım
valla cnm ben elımden gelenı yapıorum iice araştırmaya çalışıorum çalıştımda bütcemın yettıgı kadarıyla bi doktorla görüşücem bu velı beyde necdet bey her kim olursa olsun kaderimde ne varsa onu yaşicam bunun önüne gecemem kötü olcagı varsa olucak bu birazda şans işi sanırım ...dua mı ederim takdir allahın artık...araştırdıkca beynim iice bulanıo vallahadi bakalım sen de hayırlısıyla görüş, haberlerini bekliyorum.. veli bey ile necdet bey arasında seçim yapıcam sanırım ben de ama işte bu karar çok zor.. şimdi veli beye yaptırsam beğenmesem, sonra çok pişman olurum keşke necdet beye yaptırsaydım diye,, ya da tam tersi.. oof çok zor bi karar:/
demekkı aramızdan birileri veli beye yetiştiro:)) dikkat etmek gerek:)veli bey bu forumu, yazılanları o kadar takip ediyormu kii?..
valla cnm ben elımden gelenı yapıorum iice araştırmaya çalışıorum çalıştımda bütcemın yettıgı kadarıyla bi doktorla görüşücem bu velı beyde necdet bey her kim olursa olsun kaderimde ne varsa onu yaşicam bunun önüne gecemem kötü olcagı varsa olucak bu birazda şans işi sanırım ...dua mı ederim takdir allahın artık...araştırdıkca beynim iice bulanıo valla
öle cnm yaaa bende öle yapıcam... bu h.içi ararım giderım görüşmeye doktorun ilgisine alakasına bakarım kafama yatarsa temmuz ayı için tarıh alırım inş. bi sorun cıkmazsa ...ben ogretmen oldugum için okulların kapanmasını beklıorum bide ondan sonra düğün var derkenee temmuz ayına kalıo... artık duamızı ederız gerısını allaha havale ederız kaderde ne varsa o olur ii veya kötü..sonucunada bi şekılde katlanırızz...inş. hersey güzel olur..artık daha fazla araştırıp kafamı karıstırmak istemıyorum..elbettekı amel.. başarısız gecen doktor veya hastalar var sonucta bu tek burun deıl her amel. için gecerli değil her amel. olumsuzluklar olabılır bunlar normal şeler...hayırlısı olsun hakkımızda...doğru dedin valla. ben artık araştırmayı bıraktım zaten başka doktorları.. sadece bu sayfayı takip ediyorum,, herkesin ameliyat sürecine tanıklık etmek istiyorum.. ben de inş 4-5 ay sonra yaptırıcam, şu ramazan geçsin ondan sonra kesin yaptırıcam.. tüm sürecimi paylaşıcam,resimler koyucam inş.. buranın bana çok faydası oldu, hiç bilmiyordum bu işler nasıl olur diye, herşeyi öğrendim. başkalarına da faydam olsun isterim
öle cnm yaaa bende öle yapıcam... bu h.içi ararım giderım görüşmeye doktorun ilgisine alakasına bakarım kafama yatarsa temmuz ayı için tarıh alırım inş. bi sorun cıkmazsa ...ben ogretmen oldugum için okulların kapanmasını beklıorum bide ondan sonra düğün var derkenee temmuz ayına kalıo... artık duamızı ederız gerısını allaha havale ederız kaderde ne varsa o olur ii veya kötü..sonucunada bi şekılde katlanırızz...inş. hersey güzel olur..artık daha fazla araştırıp kafamı karıstırmak istemıyorum..elbettekı amle. başarısız gecen doktor veya hastalar var sonucta bu tek burun deıl her amel. için gecerli...hayırlısı olsun hakkımızda...
evet cnm göreve başlamadan ol öğrencılerın velilerin seni öle tanısınlar öle bilsinler..şimdi ben olursam veliler ne der cevre ne der öğrencıler ne der onu bile düşünüyorum zaten takıntılı pimpirikliyim inş. atlatırız herseyı en guzeliylee:44:ay evet bir de iş durumları var.. ben de öğretmen çıkıcam inş bu sene bitiyor okulum. kpss ye giricem temmuzda,, sonrasında atamalar olsun da atanabilirsem göreve başlamadan yaptırayım diyorum.. hayırlısı olsun.. görüşmeler sonrası durumu paylaşırsın
fazla düşünme, düşündükce işin içinden çıkamazsın. ani karar verip gerçekleştir.
eğer 5.000 tl ödeme güçün varsa emre beyi düşün, eğer yoksa veli beyi düşün.
aslında bukadar basit :)))
''tugur'' ve ''ebrum84'' yorumlarınız ve yardımınız için çok sağolun :) ikiniz de veli beye ol demişsiniz..ben de kısmetse cuma günü tahlilleri olmaya gitcem o zaman necdet uçar beyle de görüşsem mi diye düşünüyordum?..ama ameliyata 5,6 gün kaldı bu kadar az kalmışken de başka doktorla görüşmek tuhaf olmaz mı? :)
ay insan bazen çok kararsız kalıyor hangi doktora yaptırıcağına :)
arkadaşlar buarada ''veli aslan mı'' yoksa ''necdet uçar mı'' konusunda başka yorumları olan varsa paylaşırsa çok sevinirim,her bir yorum sayesinde daha çok bilgi ediniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?