- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.341
canım yeni resimlerine baktım çok güzel gorunuyor ama dedıgın gıbı hala bıraz sıs ama önceki resimlerine baktıgımdada begenmıstımbu arada kımsenın farketmemesı garıp geldı bana biraz çünkü eski halının de resmıne baktıgımda cok fark var arada farkedılmıcek gıbı deıl aslında :/
çok degısıklık var dıyorlarda burnu farketmıyorlar cok dıkkat etmemışler bazısı oyle dedı,o burnuna alışmştık dıyorlar..sanırım ondan dolayı fark etmemışler
neferalem az evvel tekrar fotolarına baktım.
ya canım inan güzel burnun neden beğenmiyorsun anlamadımkı?
bende aynaya bakınca burnumu beğeniyorum ama sanki bemimkiside fotolarda farklı çıkıyor.
etrafındakiler ne diyorlar?
bencede arkadaşların dediği gibi kameraya çektirip bak.
hem daha yeni 5 ay olmuş. bana sorarsan en az 2-3 aya daha ihdiyacın var.
doktor 6 ay dedi diye burnunun hemen oturmasını bekleme. hem bence masajlarada devam et, ara verme.
her doktor masaj vermiyor canım. özellikle kapalı ameliyatlarda masaj öneriliyor. veli bey burnun şekline göre, herkese farklı bir masaj gösteriyor ve her gittiğinde yenisi gösteriyor. ama öyle zor bişey değil.
ben günde 3-4 kez 3-4 dakika felan yapıyorum.
bu sayede ödemler daha çabuk iyileşiyor ve burun erken oturuyormuş.
sen ameliyat olda, masaj kısmı kolay inan. :))
arkadaşlar resım ekledım yorumlarınızı beklıyorum olumlu yada olumsuz,gördugumuz herşeyı soyleyelım kı ona göre onlem alırız bı yamukluk vs varsa,doktorumuza sorarız
evet özellikle güldüğümde baya düşük görünüyor ucu. bakalım veli bey ne diyecek:) seninde az kaldı ameliyata, inşallah iyi geçer :)
başka fotolarda ekledim şimdi bakabilirsiniz
cnm zaten kayda değer bir sorun yok öle revizyonluk falan çıkıntıda yok..sorun günden güne çirkinleşiyor olması..ucu düştü iyice bu gün kuaföre gittim arkadaş bile söyledi ucu düşmüş sanki aşağı doğru falan diye ben dedim banada öle geliyor zaten..ilk hallerinide görmüştüler biliyorlar çünkü..işte durum bu ilk burnum böyle olsaydı böyle olmayacaktım belki..kapalı ameliyatlarda burun ucu düşem riski varmış..bunu ben sonradan öğrendim..baya pişmanım ben kapalı ameliyat nedir bilmiyordumda gerçi..paradan da değil o kadar korku yaşadım amliyat için kaç gün sıkıntı değmesini isterdim..bilemiyorum hiç memnundeğilim artık ben..eski halimden iyiyim o kadar..bakalım 6 ay dolmasını bekliyorum bende..tek ümidim şişlktendir umarım...
benım doktorum oldugu ıcın tabıkıde necdet ucar dıyorum
yorumun için sağol canım,ee tabi haklı olarak sen kendi doktorunu söyleyeceksin doğal olarak
sadelina,buarada necdet uçar bey bütün ameliyatlarını açık ameliyat şeklinde mi yapıyor biliyor musun canım?
bılmıyorumkı canım arkadaşım yaptırdı onun tavsıyesı ıle yaptırdım.ona kapalı yaptı..bana senın burnun kapalı olmaz çok işlem var yapılacak sana açık yapıcaz dedı bende tamam dedım..zaten amelıyatım 4 saate yakın surdu benım burnumun kenarlarıda kesıldı orda da dikiş var ama tum dıkısler 1 haftada kayboldu suan buyutecle bakmak lazım gormek ıcın
necdet bey hakkında bu kadar bılgım var ama sanırım kişiye gore açık yada kapalı yapıyor
bugün tahlilleri yaptırmaya gittim çok şükür çok rahat geçti..aklıma takılan bir kaç şeyi sormak için veli beyi bekledim..buarada veli bey çok yoğun arkadaşlar ameliyattan geldiğinde onunla görüşmek için bekleyen hastalardan kapısının önü kuyruk olmuştu resmen :)) diğer doktorlarda hiç bu kadar kalabalık yoktu :)
buarada veli beye aklıma takılan şeyleri sordum..burun ameliyatları genel olarak kişide çok değişiklik yapıyormu,yani yüzde belirgin bir değişiklik yapıyor mu,bende de çok bir değişiklik yapar mı diye sordum..tabi çok değişiklik yapar öncelikle burun ameliyatı olan kişilerin yüzündeki sert ifade yumuşar,yaşını daha küçük gösterir dedi
burun ucu dolgusu ıle degısıklık yapılabılıyormş sanırım canım,doktoruna bı sorsan ..için rahat etmesı onemlı bence,yoksa hep aklında kalıcak,içine sinmesı lazım
cnm bende haftaya randevu alıcam necdet uçara?? herzaman ordamı bi bilgin varmı?? bide ilgili bi doktormu ??tabısııı buyuk burun sert gosterır guzellıgı kapatır
bugün tahlilleri yaptırmaya gittim çok şükür çok rahat geçti..aklıma takılan bir kaç şeyi sormak için veli beyi bekledim..buarada veli bey çok yoğun arkadaşlar ameliyattan geldiğinde onunla görüşmek için bekleyen hastalardan kapısının önü kuyruk olmuştu resmen :)) diğer doktorlarda hiç bu kadar kalabalık yoktu :)
buarada veli beye aklıma takılan şeyleri sordum..burun ameliyatları genel olarak kişide çok değişiklik yapıyormu,yani yüzde belirgin bir değişiklik yapıyor mu,bende de çok bir değişiklik yapar mı diye sordum..tabi çok değişiklik yapar öncelikle burun ameliyatı olan kişilerin yüzündeki sert ifade yumuşar,yaşını daha küçük gösterir dedi
cnm bende haftaya randevu alıcam necdet uçara?? herzaman ordamı bi bilgin varmı?? bide ilgili bi doktormu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?