Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

sen burun ucunun düşmesinden ben ise çok kalkık olmasından şikayetciyim. :)))

ne güzel bak işte necdet bey açık açık söylemiş olmaz diye..kişiye göre teknik kullanması çok güzel öyle olmalı zaten..her burun kaldırmıyor kapalı tekniği..necdet beye bravo diyorum..

burun ucu dolgusu ıle degısıklık yapılabılıyormş sanırım canım,doktoruna bı sorsan ..için rahat etmesı onemlı bence,yoksa hep aklında kalıcak,içine sinmesı lazım

gerçektenmi..öyle bir şey varsa çok iyi..kim dedi sana cnm peki..veli bey tekrar yaparmı sanmıyorum pek ama..açıkcası diyemem de..çekinerek gidiyorum zaten..sen nerden duydun..

gerçektenmi..öyle bir şey varsa çok iyi..kim dedi sana cnm peki..veli bey tekrar yaparmı sanmıyorum pek ama..açıkcası diyemem de..çekinerek gidiyorum zaten..sen nerden duydun..

canım benım burnum çok uzundu resımde gormşsundur,necdet bey en son kontrolumde burun ucunu toparlamak senınkı zordu şişmesı normal dedı..ıner ama ınmezse hazıran basında gel ucuna bısey enjekte edıcem dedı kolay bı opersyon dedı..ama o gunden berı ındıde burun ucum,ama şeklımde bozulma olmadı yarın 1 ay 1 hafta olacak

keesınlıkle haftaya necdet beye randevu alıcam anlatırım kızlar:)

cnm zaten nejdet bey demiş öyle..veli beyin diyeceğini sanmıyorum..hem sorunum zaten düşüklük benim..o indirmek için söylemiş sana sanırım bu işlemi..

cnm zaten nejdet bey demiş öyle..veli beyin diyeceğini sanmıyorum..hem sorunum zaten düşüklük benim..o indirmek için söylemiş sana sanırım bu işlemi..

hayır hayır ındırmek degıl kalkıklıgı hala duruyor,resımlerde kendım çektıgım ıcın bellı değil resımlere gore daha kalkık..kalkıklıgını degıl ucundakı şiş ındırmek ıcın yapıcak..burun ucu dolgusu kaldırmak ıcınde yapılabılıyormuş yanlış bılmıyorsam..ben ınmesını ıstemıyorum bu kalkkıklıkta kalsın cunku yıllarca yere yakın gezdım hemde bayagı yakınn

forumda burun estetiği ile ilgili tüm konuları ezberledim resmen, şimdi sıra karar vermekte:) karar vermek de ne zor iş yaaa kafam karıştı iyice:/

işte bende öyle demek istedim zaten..şişlik pek kalmadı gibi bende..yani kaldırmak için olsa çok iyi olur..ama veli bey yapmaz heralde ..offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…