- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.361
tabısııı buyuk burun sert gosterır guzellıgı kapatır
hadi bakalım az kaldı canım 4 günün kaldı dimiinş hayırlısıyla iyi geçicek ameliyatın darısı başımıza
sağol canım evet 4 günüm kaldı,ama çok heyecanlandım tatlı bir heyecan bu yüzden keşke bir an önce olsa da bitse diye düşünüyorum,bir an önce salı gelse
cnm zaten kayda değer bir sorun yok öle revizyonluk falan çıkıntıda yok..sorun günden güne çirkinleşiyor olması..ucu düştü iyice bu gün kuaföre gittim arkadaş bile söyledi ucu düşmüş sanki aşağı doğru falan diye ben dedim banada öle geliyor zaten..ilk hallerinide görmüştüler biliyorlar çünkü..işte durum bu ilk burnum böyle olsaydı böyle olmayacaktım belki..kapalı ameliyatlarda burun ucu düşem riski varmış..bunu ben sonradan öğrendim..baya pişmanım ben kapalı ameliyat nedir bilmiyordumda gerçi..paradan da değil o kadar korku yaşadım amliyat için kaç gün sıkıntı değmesini isterdim..bilemiyorum hiç memnundeğilim artık ben..eski halimden iyiyim o kadar..bakalım 6 ay dolmasını bekliyorum bende..tek ümidim şişlktendir umarım...
saol cnm tşk ederımevet ilgili,onceden arayıp randevu alsan olur tabı bılemıyorum hangı zamanlarda orada.bazen yurt dısına konferansa gııdp gelıyor
sen burun ucunun düşmesinden ben ise çok kalkık olmasından şikayetciyim. :)))
bılmıyorumkı canım arkadaşım yaptırdı onun tavsıyesı ıle yaptırdım.ona kapalı yaptı..bana senın burnun kapalı olmaz çok işlem var yapılacak sana açık yapıcaz dedı bende tamam dedım..zaten amelıyatım 4 saate yakın surdu benım burnumun kenarlarıda kesıldı orda da dikiş var ama tum dıkısler 1 haftada kayboldu suan buyutecle bakmak lazım gormek ıcın
necdet bey hakkında bu kadar bılgım var ama sanırım kişiye gore açık yada kapalı yapıyor
burun ucu dolgusu ıle degısıklık yapılabılıyormş sanırım canım,doktoruna bı sorsan ..için rahat etmesı onemlı bence,yoksa hep aklında kalıcak,içine sinmesı lazım
gerçektenmi..öyle bir şey varsa çok iyi..kim dedi sana cnm peki..veli bey tekrar yaparmı sanmıyorum pek ama..açıkcası diyemem de..çekinerek gidiyorum zaten..sen nerden duydun..
keesınlıkle haftaya necdet beye randevu alıcam anlatırım kızlar:)canım benım burnum çok uzundu resımde gormşsundur,necdet bey en son kontrolumde burun ucunu toparlamak senınkı zordu şişmesı normal dedı..ıner ama ınmezse hazıran basında gel ucuna bısey enjekte edıcem dedı kolay bı opersyon dedı..ama o gunden berı ındıde burun ucum,ama şeklımde bozulma olmadı yarın 1 ay 1 hafta olacak
canım benım burnum çok uzundu resımde gormşsundur,necdet bey en son kontrolumde burun ucunu toparlamak senınkı zordu şişmesı normal dedı..ıner ama ınmezse hazıran basında gel ucuna bısey enjekte edıcem dedı kolay bı opersyon dedı..ama o gunden berı ındıde burun ucum,ama şeklımde bozulma olmadı yarın 1 ay 1 hafta olacak
cnm zaten nejdet bey demiş öyle..veli beyin diyeceğini sanmıyorum..hem sorunum zaten düşüklük benim..o indirmek için söylemiş sana sanırım bu işlemi..
cnm zaten nejdet bey demiş öyle..veli beyin diyeceğini sanmıyorum..hem sorunum zaten düşüklük benim..o indirmek için söylemiş sana sanırım bu işlemi..
hayır hayır ındırmek degıl kalkıklıgı hala duruyor,resımlerde kendım çektıgım ıcın bellı değil resımlere gore daha kalkık..kalkıklıgını degıl ucundakı şiş ındırmek ıcın yapıcak..burun ucu dolgusu kaldırmak ıcınde yapılabılıyormuş yanlış bılmıyorsam..ben ınmesını ıstemıyorum bu kalkkıklıkta kalsın cunku yıllarca yere yakın gezdım hemde bayagı yakınn
işte bende öyle demek istedim zaten..şişlik pek kalmadı gibi bende..yani kaldırmak için olsa çok iyi olur..ama veli bey yapmaz heralde ..offff
bı sor ama görüş bence sonucda bıkaç kez amelıyat olan var,senınkı belkıde basıt kısa bı operasyondur..ıcın rahat etmesı onemlı
inşllah..basittir eminim bundanda..yaparmı bilemiyorum yani..formda ne yazdıklarımızdan da haberi oluyor veli beyin..benden önce haberi uçar zaten..
nası oluo yaa?? enteresanninşllah..basittir eminim bundanda..yaparmı bilemiyorum yani..formda ne yazdıklarımızdan da haberi oluyor veli beyin..benden önce haberi uçar zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?