- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.401
kızlar ben albüme burun fotomu koydum görünür mu acaba? fikriniz nedir?
ya ben tam 2 yıldır takıp edıyorum amel. iice kafayı bozdum hem cok istiyorum hem cok korkuyorum napıcam nasıl olcAK ACABA hangı doktor teknik ne dıe dıe kafayı yicem az kaldı
hepsinde oluyor şişler insin diye.. unutmazsın çok basit hareketle.. acıda vermiyor.. kişiye özel veriyor doktor..kızlar size bir soru.. bu ameliyat sonrası masaj olayı her burun ameliyatında oluyor mu ve ne kadar süre devam ediyor? çok önemli bir şey mi bu masaj,, ben böyle şeyleri pek beceremem unuturum filan:)
benim burnumun ucu bana çok kalkık geliyor. inşallah iner.
hepsinde oluyor şişler insin diye.. unutmazsın çok basit hareketle.. acıda vermiyor.. kişiye özel veriyor doktor..
ben de temmuzda ameliyat olmayı düşünüyorum ama hepinizin ortak sorusu olan acaba kime olmalıyım beni hergün deli ediyor sizce veli aslan mı??
süper demiş.. bende sert bir ifade vardı çevremdeki herkes çok tatlı olmuşsun diyor..bugün tahlilleri yaptırmaya gittim çok şükür çok rahat geçti..aklıma takılan bir kaç şeyi sormak için veli beyi bekledim..buarada veli bey çok yoğun arkadaşlar ameliyattan geldiğinde onunla görüşmek için bekleyen hastalardan kapısının önü kuyruk olmuştu resmen :)) diğer doktorlarda hiç bu kadar kalabalık yoktu :)
buarada veli beye aklıma takılan şeyleri sordum..burun ameliyatları genel olarak kişide çok değişiklik yapıyormu,yani yüzde belirgin bir değişiklik yapıyor mu,bende de çok bir değişiklik yapar mı diye sordum..tabi çok değişiklik yapar öncelikle burun ameliyatı olan kişilerin yüzündeki sert ifade yumuşar,yaşını daha küçük gösterir dedi
demekkı aramızdan birileri veli beye yetiştiro:)) dikkat etmek gerek:)
evet cnm..aramızda var ajanlar..daha önce benim burda paylaştığım bir sorunumu veli beye gittiğimde söyleyince sen neferalem misin dedi..burnumda çıtırdama var diye yazmıştım buraya..doktora da söyleyince oda rumuzumu dahi söledi yani..pess
Nasıl yani doktor işi gücü bırakmış burayla mı ilgileniyor çok enteresanyani okuyor olabilirler ama isime kadar akıllarında tutmaları çok ilginç...
arkadaşlar ben her gittiğimde de veli bey sen kadınlar kulübünden duymuştun beni değil mi diye soruyor acaba aramızdan biri o olaiblir mi? :))) bence asistanı falan okuyup ona söylüyordur...
,anladım cnm ama bnm burnun kapalı teknige uygun deıl olsa bende veli beye gidicektımbak herkese diyorum veli beye git görüş o burnu beğenirsen ona yaptır aynısını yapcak.. kapalı teknikle izde kalmıycak daha iyi.. veli bey kapalı teknikle olmazsa sana söylüyor zaten.. bi kez görüş direk gün alırsın:):)
allahım ya ne alemlerrr millet can derdinde bunlar ne derdinde enteresanlarevet cnm..aramızda var ajanlar..daha önce benim burda paylaştığım bir sorunumu veli beye gittiğimde söyleyince sen neferalem misin dedi..burnumda çıtırdama var diye yazmıştım buraya..doktora da söyleyince oda rumuzumu dahi söledi yani..pess
arkadaşlar ben her gittiğimde de veli bey sen kadınlar kulübünden duymuştun beni değil mi diye soruyor acaba aramızdan biri o olaiblir mi? :))) bence asistanı falan okuyup ona söylüyordur...
evet cnm göreve başlamadan ol öğrencılerın velilerin seni öle tanısınlar öle bilsinler..şimdi ben olursam veliler ne der cevre ne der öğrencıler ne der onu bile düşünüyorum zaten takıntılı pimpirikliyim inş. atlatırız herseyı en guzeliylee:44:
bence hafif kaldırt derim..
zence bende öğretmenim, tayin isteyelim bizde ameliyattan sonra :)))))
yapmaa burnun çok şirin.. veli beydi dimi seninde..
evet cnm göreve başlamadan ol öğrencılerın velilerin seni öle tanısınlar öle bilsinler..şimdi ben olursam veliler ne der cevre ne der öğrencıler ne der onu bile düşünüyorum zaten takıntılı pimpirikliyim inş. atlatırız herseyı en guzeliylee:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?