Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ya ben tam 2 yıldır takıp edıyorum amel. iice kafayı bozdum hem cok istiyorum hem cok korkuyorum napıcam nasıl olcAK ACABA hangı doktor teknik ne dıe dıe kafayı yicem az kaldı

bak herkese diyorum veli beye git görüş o burnu beğenirsen ona yaptır aynısını yapcak.. kapalı teknikle izde kalmıycak daha iyi.. veli bey kapalı teknikle olmazsa sana söylüyor zaten.. bi kez görüş direk gün alırsın:):)

kızlar size bir soru.. bu ameliyat sonrası masaj olayı her burun ameliyatında oluyor mu ve ne kadar süre devam ediyor? çok önemli bir şey mi bu masaj,, ben böyle şeyleri pek beceremem unuturum filan:)
hepsinde oluyor şişler insin diye.. unutmazsın çok basit hareketle.. acıda vermiyor.. kişiye özel veriyor doktor..

hepsinde oluyor şişler insin diye.. unutmazsın çok basit hareketle.. acıda vermiyor.. kişiye özel veriyor doktor..

ewt masaj pek de unutulacak bir olay değil çünkü bir kere başladınmı rahatlattığı için kendin yapma ihtiyacı duyuyosun zaten. bir de hassasiyetin azalması için gerekli. mesela bizim komşumuz bir kızcağız yaptırmış doktoru masaj vermiş ama sanırım çok da sorgulamamış veli bey gibi o da hiç üstünde durmamış ve hiç yapmamış ama 1 sene geçmesine rağmen burnu hala hassas dokundurtmuyor kendi de hep sakınıyor. halbuki bnm haftaya 3 ay olacak ve ben burnumu sıkıyorum siliyorum her şeyi yapabilirym. hassasiyeti giderek azalıyor. zaten hafif bir uyuşma hisseettim mi hemen kendimi aynanın karşısına atıyorum:)

süper demiş.. bende sert bir ifade vardı çevremdeki herkes çok tatlı olmuşsun diyor..

konu almıs basını gitmiş ya yetişemedim walla :) bu gün 18.günüm benimde dün kontrolüm vardı ve burun ucu masajlarımı verdi veli bey.burnum günden güne güzellesiyor su an ki halini cok begeniyorum ve cok memnunum iyi ki de olmusum diyorum doktorumdan da cok memnun kaldım.bundan sonraki aylarımda nasıl olur burnum hiç bilmiyorum ama sıkıntısı olan arkdaslar gibi de sorunlarım da olsa bekliycem su an ki sonucu bile cok güzel eminim 6 aydan sonra ya da 1 yılı doldurduktan sonra siz de cok memnun kalacaksınız bana sorarsanız siddetle tavsiye ederim veli beyi.ameliyat olcak olan herkese simdiden acil sifalar diliyorum ..

demekkı aramızdan birileri veli beye yetiştiro:)) dikkat etmek gerek:)

evet cnm..aramızda var ajanlar..daha önce benim burda paylaştığım bir sorunumu veli beye gittiğimde söyleyince sen neferalem misin dedi..burnumda çıtırdama var diye yazmıştım buraya..doktora da söyleyince oda rumuzumu dahi söledi yani..pess

Nasıl yani doktor işi gücü bırakmış burayla mı ilgileniyor çok enteresan yani okuyor olabilirler ama isime kadar akıllarında tutmaları çok ilginç...

Nasıl yani doktor işi gücü bırakmış burayla mı ilgileniyor çok enteresan yani okuyor olabilirler ama isime kadar akıllarında tutmaları çok ilginç...

arkadaşlar ben her gittiğimde de veli bey sen kadınlar kulübünden duymuştun beni değil mi diye soruyor acaba aramızdan biri o olaiblir mi? :))) bence asistanı falan okuyup ona söylüyordur...

,anladım cnm ama bnm burnun kapalı teknige uygun deıl olsa bende veli beye gidicektım

allahım ya ne alemlerrr millet can derdinde bunlar ne derdinde enteresanlar sanki ellerıne ne gecıo

zence bende öğretmenim, tayin isteyelim bizde ameliyattan sonra :)))))

doğru valla tek tek herkese ameliyatımı anlatmak istemiyorum, beni o halimle tanısın yeni ortamım istiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…