- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.441
17sinde mi olucaktın ben 16 sı sanıodum,, olsun olsun 1 gün daha heyecan çekiceksin artık:):)
ben veli beye karar verdim şuan için canım.. yok temmuz değil malesef, eylül filan olucak gibi görünüyo şuan için,, temmuzda kpss var sonrasında ramazan,, hepsi bitsin gitsin ondan sonra rahat rahat yaptırıcam inş:) şuan senin ameliyatını ben de heyecanla bekliyorum
evet 17 sinde canım çok az kaldı :) buarada heyecanımı paylaştığın için çok sağol :13::13: heyecanlıyım artı biraz tırsıyorum açıkcası
kızlar baya boralim bozuk..burnumdaki değişikliği artık çevremdeklierde farkediyor..annem de etmiş ama bana söylememiş kafama takarım diye..biliyor huyumu çünkü..eşimde biraz söyledi değiştiğini..çok sıfırım akşamadan beri..gidicem bende yakında veli beye..sinirlerim bozuk çok..birde farkettiğim yeni bir şey daha var annemde etmiş..böyle üst taraf incecik ve dümdüz kaş arası dediğimiz bölege sonra burnun yarı kısmından itibaren dengesiz bir şekilde burnum çıkıntı var gibi yükseliyor..üst tarafı ezik gibi yarıdan itibaren yükseliyor..sertlikte geliyor elime acaba çıkıntımı diyorum..çok üzülüyorum..oysa herkes baştan ne kadar beğenmişti..çok olumlu tepkiler alıyordum şimdi yavaş ayavaş olumsuz..hem annem şişlikte kalmadığını söylüyor..yani kısacası ben burnum şiş ve ödemliyken daha güzeldi..onlar inince kusurlar meydana çıkıyor..daha beter olmasından korkuyorum..burda yazılanları bence ramızdan biri söylüyor düşünüyorum ben açıkcası..asistanı sanmıyorum ama...neyse keyfim kaçtı artık..nasıl olsa veli bey öenmsemeyecek geçen söylediğimde hiç önemsemedi çünkü..çok dokundu bana bu..o zamn bu kadar sorun yoktu şimdi daha belirginleşti..offff...yalnız ben şuna inandım burun ilk alçıdan çıktığında daha muntazam çünkü kalıptan çıktığı için.
kan aldılar ve akciğer filmi çektiler bana...ayrıca yüzden filmde çektiler..bu herkeste olmayabilir bende sağlık sorunu baya vardı o yüzden
burdan ameliyat olacak arkadaşların herpsine geçmiş olsun diyorum...inşallah istediğiniz burunlara kavuşur mutlu olursunuz..Allah yardım etsin..
tırsmak da heyecan da normal olsa gerekama herşeyin çoook güzel olucağını düşün
sıkma canını tatlım..git bi görüş bakalım veli bey ne dicek inş. hersey en kısa zamanda yoluna girerkızlar baya boralim bozuk..burnumdaki değişikliği artık çevremdeklierde farkediyor..annem de etmiş ama bana söylememiş kafama takarım diye..biliyor huyumu çünkü..eşimde biraz söyledi değiştiğini..çok sıfırım akşamadan beri..gidicem bende yakında veli beye..sinirlerim bozuk çok..birde farkettiğim yeni bir şey daha var annemde etmiş..böyle üst taraf incecik ve dümdüz kaş arası dediğimiz bölege sonra burnun yarı kısmından itibaren dengesiz bir şekilde burnum çıkıntı var gibi yükseliyor..üst tarafı ezik gibi yarıdan itibaren yükseliyor..sertlikte geliyor elime acaba çıkıntımı diyorum..çok üzülüyorum..oysa herkes baştan ne kadar beğenmişti..çok olumlu tepkiler alıyordum şimdi yavaş ayavaş olumsuz..hem annem şişlikte kalmadığını söylüyor..yani kısacası ben burnum şiş ve ödemliyken daha güzeldi..onlar inince kusurlar meydana çıkıyor..daha beter olmasından korkuyorum..burda yazılanları bence ramızdan biri söylüyor düşünüyorum ben açıkcası..asistanı sanmıyorum ama...neyse keyfim kaçtı artık..nasıl olsa veli bey öenmsemeyecek geçen söylediğimde hiç önemsemedi çünkü..çok dokundu bana bu..o zamn bu kadar sorun yoktu şimdi daha belirginleşti..offff...yalnız ben şuna inandım burun ilk alçıdan çıktığında daha muntazam çünkü kalıptan çıktığı için.
aynen cnm bende öleyım araştırdıkcaaaa sabırsızlanıyorum bide kardesım bugun askerden geldı tatlı telaş var bide abim evlenıcek durmAdan doktora randevu almam ertelenıo ve iş değişikliğimde olabılır yaaa amel.önce iş değişikliği olursa amel. yatar ne bilim ya bnmde kafam allak bullak karman corman oldum valla hayırlısı neyse o olsun artık hakkımızdaya kızlar takıntılı olucam yakında.. ben önceden bu kadar takmıyodum kafaya burnumu.. bu ameliyat olaylarını araştırmaya başlayınca, özellikle de ufak ufak kararımı verdiğimden beri, aklımdan çıkmıyo resmen, ne yapıcam nasıl olucak, bir an önce olsun diye sürekli içim içim yiyo.. tarihi öne de alamıyorum, şu an borcum filan var çünkü.. sabırsızlıktan ölücem yanii
bir an önce yaptırın da ameliyatınızı özellikle turkuazsu ve zence,, ben de sizin sürecinizi izleyerek size destek olayım bari
aynen cnm bende öleyım araştırdıkcaaaa sabırsızlanıyorum bide kardesım bugun askerden geldı tatlı telaş var bide abim evlenıcek durmAdan doktora randevu almam ertelenıo ve iş değişikliğimde olabılır yaaa amel.önce iş değişikliği olursa amel. yatar ne bilim ya bnmde kafam allak bullak karman corman oldum valla hayırlısı neyse o olsun artık hakkımızda
hayırlısı olsun canım abin için de kardeşin için de senin için de toplu dileklerimi iletiyim
ya kızlar takıntılı olucam yakında.. ben önceden bu kadar takmıyodum kafaya burnumu.. bu ameliyat olaylarını araştırmaya başlayınca, özellikle de ufak ufak kararımı verdiğimden beri, aklımdan çıkmıyo resmen, ne yapıcam nasıl olucak, bir an önce olsun diye sürekli içim içim yiyo.. tarihi öne de alamıyorum, şu an borcum filan var çünkü.. sabırsızlıktan ölücem yanii
bir an önce yaptırın da ameliyatınızı özellikle turkuazsu ve zence,, ben de sizin sürecinizi izleyerek size destek olayım bari
evet canım insan çok sabırsızlanıyor haklısın..buarada benimkine 2 gün kaldı benim süreci izle valla destek ol canım çok sevinirim :) buarada daha az zaman kalınca insan felaket sabırsızlanıyor
evet canım insan çok sabırsızlanıyor haklısın..buarada benimkine 2 gün kaldı benim süreci izle valla destek ol canım çok sevinirim :) buarada daha az zaman kalınca insan felaket sabırsızlanıyor
,anladım cnm ama bnm burnun kapalı teknige uygun deıl olsa bende veli beye gidicektım
evet canım veli beye ameliyat oldum.önden değil ama yandan çok kalkık duruyor. aslında daha tam alışamadım, sanırım kusur arıyorum. :)))
arkadaşlar buarada tahlil için gittiimde bana ameliyat sabahı bazı tetkikler yapılacak zaten denildi,ne gibi tetkikler yapılıyor merak ettim, sadece kan alımı gibi birşey mi?..( herkes sağolsun bu site ve arkadaşlarımız sayesinde her şeyi öğrenebildiğimiz için aklıma her takılanı soruyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?