Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

evet 17 sinde canım çok az kaldı :) buarada heyecanımı paylaştığın için çok sağol :13::13: heyecanlıyım artı biraz tırsıyorum açıkcası

neferalem haklısın insan okadar emekten fedakarlıktan sonra burnu tam istediği gibi olsun istiyor çok haklısın ama inan snein burnun çok güzel çok güzzel ve sana çok yakışmış..fark olarak resimlere bakıldığında sadece burnun kalkıklığında çok az inme var o da çok az..bence sen veli beye bir git için rahat etsin canım,veli bey ilgilenmezse başka bir doktora gösterirsin..sıkma canını..ne zaman gitmeyi düşünüyorsun doktora?

sıkma canını tatlım..git bi görüş bakalım veli bey ne dicek inş. hersey en kısa zamanda yoluna girer

ya kızlar takıntılı olucam yakında.. ben önceden bu kadar takmıyodum kafaya burnumu.. bu ameliyat olaylarını araştırmaya başlayınca, özellikle de ufak ufak kararımı verdiğimden beri, aklımdan çıkmıyo resmen, ne yapıcam nasıl olucak, bir an önce olsun diye sürekli içim içim yiyo.. tarihi öne de alamıyorum, şu an borcum filan var çünkü.. sabırsızlıktan ölücem yanii

bir an önce yaptırın da ameliyatınızı özellikle turkuazsu ve zence,, ben de sizin sürecinizi izleyerek size destek olayım bari

aynen cnm bende öleyım araştırdıkcaaaa sabırsızlanıyorum bide kardesım bugun askerden geldı tatlı telaş var bide abim evlenıcek durmAdan doktora randevu almam ertelenıo ve iş değişikliğimde olabılır yaaa amel.önce iş değişikliği olursa amel. yatar ne bilim ya bnmde kafam allak bullak karman corman oldum valla hayırlısı neyse o olsun artık hakkımızda

hayırlısı olsun canım abin için de kardeşin için de senin için de toplu dileklerimi iletiyim

evet canım insan çok sabırsızlanıyor haklısın..buarada benimkine 2 gün kaldı benim süreci izle valla destek ol canım çok sevinirim :) buarada daha az zaman kalınca insan felaket sabırsızlanıyor

evet canım insan çok sabırsızlanıyor haklısın..buarada benimkine 2 gün kaldı benim süreci izle valla destek ol canım çok sevinirim :) buarada daha az zaman kalınca insan felaket sabırsızlanıyor

Ayyy bacım birşey kalmamış ya,okunyunca dahi bir kıpırdaşma oluyor insanın içinde,sonucunu şimdiden merak ediyoruz yani,tecrübeli kişilerden ilham geliyor.:),Allahım olacak tüm arkadaşlara cesaret versin,Umarım Yapılınca ve yapıldıktan sonra ortaya güzel burnuşlarınız çıkar;istediğiniz gibi olur.:)

Son düzenleme:
evet canım veli beye ameliyat oldum.önden değil ama yandan çok kalkık duruyor. aslında daha tam alışamadım, sanırım kusur arıyorum. :)))

ben çoooooook begendim burnunu sen daha alışamamışsın inan kalkıklık ancak bukadar yakışır.. ben bayıldım sen begenmiyorsun yapma.. daha yeni burunlarımız alışana kadar begenmiyoruz.. eminim cevrendekilerde bayılmıştır burnuna bana öyle olmuştu..

yok cnm ya o tahlillere bakıyorlar yavuz kontrol ediyor okadar:):) ben gittiğimde 30dk sonra ameliyat oldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…