Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

evet canım insan çok sabırsızlanıyor haklısın..buarada benimkine 2 gün kaldı benim süreci izle valla destek ol canım çok sevinirim :) buarada daha az zaman kalınca insan felaket sabırsızlanıyor

merak etme canım ben de senin gibi heyecanlıyım zaten.. 2 güncük kaldı.. hemen olup biticek inş da çok güzel olucak

inşş çook güzel olur canım :)

lütfen bana yardımcı olun veli beyin yerı nerde bende yaptırmak ıstıyorum fıyatla nasıl lütfen lütfen cvp yazın

canım henüz ben de yaptırmadım ama veli beyi düşşünüyorum ben de.. yaptıran hemen hemen herkes çok memnun.. doğal burunlar yapıyor veli bey. insanların yüzüne gidebilecek türden burunlar hepsi.. veli bey, boğaziçi tıp merkezinde çalışıyor. yeri beşiktaşta. fiyatları da geçen hafta mail atmışlardı 2500 tl civarında sanırım..

doktorunla konus tabıkı sonucda amelıyat eden doktor o o bılecek.belkı duzeltılebılecek bısey vardır..kaç ay oldu şu anda

irmakkara23' e

canım veli bey beşiktaş yıldızda boğaziçi tıp merkezınde calısıo..fıyatlar yaklasık 2 bın ıle 2 bucuk arasında degısıo...burnunda cok fazla sorun yoksa yada daha fazla fıyat odeme gucun yoksa ve mukemmel kusursuz bır burun aruzusu ıcınde degıl de normal dogal bır burun ıstıyorsan tercıh edebılecegın ıyı bır doktor..umarım hersey gonlunce olur..

Son düzenleme:
peki veli beye ameliyat olanlar bir gün hastanede kalıyomusunuz.. ve eve dönerken falan ağrınız yada zorlanma oluyomu

evet bır gun hastanede kalınıo ertesı sabah erkenden taburucu olunuyor..eve donerken zorlanma oluomu tabıkı kısman oluo daha çok yenı amelıyatlısınz ben basımı tutakta sorluk cekıodum ole otobulse falan eve donulmez ancak taksıyla donulebılır o da tabıkı sehır ıcınde bır yere...

arkadaslar bende velı aslana yaptırmayı dusunuyorum ama neferalemın yazısından sonra korkmaya basladım salı gunu gorusmeye gıdıcektım ama suan kararsız kaldım yaa lutfen bana yardımcı olun yaptıran arkadaslar varsa bana yazın lutfen cok kararsızım bunu gerı donusude yok napıcam

canııımcım yaa bişi sorucamgım,şimdi ben ist.yaşamıyorumda doktor bey tasarım yapıyormu görüşmede?:)

canım ben görüşmedim henüz veli beyle.. ama kararım netleşti şuan ona yaptırıcam eylülde.. o zamana kadara değişmezse tabi boğaziçi tıp merkezinin sitesine gir,, ordan resimlerini yolla, ertesi gün hemen mail atıyolar tasarımını.. ama veli bey yüzyüze görüşmede ayrı bir tasarım yapıyor mu bilgisayrda bilmiyorum.. onu yaptıran arkadaşlara sormak lazım.. söylenenlere göre veli beyle görüşmeler kısa sürüyormuş, kendisi analtıyormuş nasıl yapıcağını ama pcde bir tasarım yaptığını burdan kimsede duymadım..

çok sağol gamzeliii ben ve ameliyat olacak tüm arkadaşlarım inşallah ameliyattan sonra hepimizin burnuşları çoook güzel olur :)))

Burnunuz üzerindeki alçı 10-14 gün arasında kalacaktır. Islanmaması gerekmektedir. Aşırı sıcak ya da buharlı yerlerde bulunmanız terleme ile bu alçının gevşemesine ya da çıkmasına neden olabilir.

ayyy canlarım yahu nette dolaşırken sonrasında ki şeyleri okudumda zor
aman yaaa sınavlarım var benim yaz ortaso gibi yaptırmayı düşünüyordum ramazan+yaz sıcakları((

canım ya bence bu beklentiyle alakalı bir durum.. eğer sen çok takıntılıysan veya burnunla ilgili en ufak bir sorunda kıyametler koparıcaksan, hangi doktora gitsen de sıkıntı yaşarsın.. biraz mükemmeliyetçilikle ilgili sanırım.. ama tabii insan oldu mu güzel olsun ister.. ben bu fiyata bu kadar güzel burun yapan doktor görmedim henüz.. neferalemin burnunu da beğendim mesela ben.. ama tabi kişinin kendi istekleri doğrultusunda memnuniyeti de değişiyor. herkesin dediği gibi biraz da şans işi.. çok büyük paralar verip de memnun olmayan bir sürü insan var başka doktorlarda da.. ama gördüğüm kadarıyla,, veli bey titiz çalışıyor, kişinin yüzüne yakışan burnu doğal bir burnu yapıyor.. ayrıca fiyatlar da çook uygun..

bende burun ameliyatı yaptırmak ıstıyorum ama cok korkuyorum lutfen bana bılgı verın

aramıza hoşgeldin :) korku duyman normal ben de başta çok korkuyordum bu site ve arkadaşlarımızın paylaştığı bilgiler sayesinde ameliyat günü bile aldım kısmetse bu salı ameliyat olcam tabi hala korkum var,ameliyat korkusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…